Web Analytics Made Easy - Statcounter

عفو بین‌الملل امروز دوشنبه با استناد به تصاویر ماهواره‌ای اعلام کرد، ارتش میانمار پس از راندن حدود700 هزار مسلمان روهینگیایی از این کشور، در حال ساخت پایگاه‌هایی در محل خانه‌ها و مساجد آنهاست.

ایران آنلاین / واکنش تند نظامی ارتش میانمار به حملات منتسب به "شبه‌نظامیان" روهینگیایی در ۲۵ اوت سال گذشته منجر شد تا اعضای این اقلیت عمدتا بی‌کشور به بنگلادش فرار کنند و بیش از ۳۵۰ روستا در ایالت راخین در غرب میانمار در آتش سوزانده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عفو بین‌الملل در گزارش جدیدی تاکید کرد، برخی از روستاها و برخی از ساختمان‌ها که قبلا سالم بود، با بولدوزر تخریب شده است. این گزارش تاکید می‌کند: علاوه بر مسکن‌سازی و جاده‌سازی سریع در این منطقه، دست‌کم سه تاسیسات امنیتی جدید در دست ساخت است و در یکی از موارد، روستاییان مسلمان روهینگیایی که در میانمار باقی مانده بودند مجبور شدند تا برای ساخت یک پایگاه خانه‌هایشان را ترک کنند.

تیرانا حسن، مدیر واکنش بحران عفو بین‌الملل در بیانیه‌ای گفت: آنچه ما در ایالت راخین شاهد آن هستیم، غصب زمین توسط ارتش با سرعت بالاست. پایگاه‌های جدید به محل استقرار همان نیروهای امنیتی تبدیل شده است که جرایم ضد انسانی علیه روهینجایی‌ها مرتکب شدند.

عفو بین‌الملل تاکید کرده است: دست‌کم چهار مسجدی که در آتش‌سوزی از بین نرفت، نهایتا تخریب شد یا سقف یا سایر وسایل آن از اواخر دسامبر برداشته شد و این زمانی بود که درگیری خاصی در این محل گزارش نشده بود. تصاویر ماهواره‌ای نشان می‌دهد در یکی از روستاها ساختمان‌هایی برای ساخت ایست جدید پلیس مرزی در جایی ساخته شد که اخیر در آنجا یک مسجد قرار داشت.

سخنگوی دولت آنگ سان سوچی و ارتش میانمار هنوز اظهارنظری نکرده‌اند. مقام‌های میانماری پیشتر مدعی شده بودند که تخریب‌ روستاها با هدف ساخت خانه‌های جدید برای آوارگان بازگشته است. میانمار از سازمان ملل متحد و سایر طرف‌هایی که آن را به پاکسازی قومی در راخین متهم کرده‌اند، می‌خواهد تا "شواهد معتبر" ارائه کنند.

میانمار و بنگلادش ماه نوامبر برای بازگرداندن آوارگان توافق کردند. میانمار مدعی است کمپ‌های موقت برای اسکان آوارگان بازگشته مهیاست اما این روند هنوز آغاز نشده است. عفو بین‌الملل تاکید دارد میانمار در حال "تغییر شکل" این منطقه است و قصد دارد با پر کردن این منطقه با نیروهای امنیتی بیشتر و روستاییان غیر روهینجایی موجب شود تا آوارگان از بازگشت امتناع کنند.

این گروه حقوق بشری تاکید کرد: روهیجایی‌هایی که از مرگ و ویرانی به دست نیروهای امنیتی گریختند بعید است چشم‌انداز زندگی در فاصله بسیار نزدیک از همان نیروهایی که زمینه بازگشت را فراهم می‌کنند، متصور شوند؛ خصوصا اینکه هنوز هم فقدان مسوولیت‌پذیری درباره نقض‌های حقوق بشری ادامه دارد.  / ایسنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۶۵۲۱۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعداد پایگاه‌های امداد دریایی در استان بوشهر باید افزایش یابد

به گزارش خبرنگار مهر، احسان ایزدپناه صبح یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در استان بوشهر ۲۰ پایگاه امداد هلال احمر شامل پایگاه‌های امداد جاده‌ای، کوهستان، سگ‌های جست‌وجو و نجات و امداد دریایی فعال است.

وی با اشاره به فعالیت ۱۳۴ خانه هلال در سطح استان اضافه کرد: ۲ هزار و ۵۸۱ نفر در ۵۲ خانه هلال شهری و ۸۲ خانه هلال روستایی مستقر بوده و در عرصه‌های آموزش و رسیدگی به حوادث فعال هستند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان بوشهر با اشاره به اینکه یک ششم روستاهای استان بوشهر دارای خانه هلال باشند تاکید کرد: چهار خانه هلال استان برای راه‌اندازی بانک امانات تجهیزات پزشکی پیش قدم شده‌اند.

وی با اشاره به فعالیت یکی از چالش‌ها را نبود پایگاه امدادی هلال احمر در شهرستان عسلویه عنوان کرد و افزود: احداث آشیانه بالگرد هلال احمر با وجود داشتن مجوز و اعتبار مصوب ۴۰ میلیارد ریالی طی چهار سال متوقف مانده است.

گناوه پایگاه دریایی ندارد

ایزدپناه خاطرنشان کرد: به منظور راه‌اندازی مرکز آموزش امداد دریایی جنوب کشور در بوشهر پیگیری شده و استان بوشهر با داشتن امکانات مناسب زیرساختی و نیروی انسانی مجرب شرایط خوبی در این زمینه دارد.

وی با اشاره به نیاز استان بوشهر به ایجاد پنج پایگاه امدادی ساحلی بیان کرد: استان بوشهر با هشت شهرستان ساحلی و داشتن ۸۰۰ کیلومتر ساحل میزبان خیل عظیم گردشگران است و باید پایگاه‌های لازم ایجاد شود.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان بوشهر تصریح کرد: گناوه با وجود اینکه قطب گردشگری استان بوشهر است، از داشتن پایگاه امداد ساحلی بی‌بهره است؛ این در حالی است که این شهرستان دارای نیروی انسانی مجرب و امکانات و تجهیزات خوبی است.

وی با اشاره به اینکه در سال گذشته نجات‌گران در ۳۱ عملیات ۳۹ نفر از غرق‌شدگی نجات دادند افزود: زمین ایجاد پایگاه دریایی امدادی در گناوه در بستر دریا است و امکان ساخت در این زمین وجود ندارد.

کد خبر 6097214

دیگر خبرها

  • پایگاه بخش مجازی نمایشگاه کتاب تهران در دسترس قرار گرفت
  • رژیم صهیونیستی مجددا گذرگاه کرم ابوسالم در غزه را بست
  • حمله پهپادی مقاومت عراق به پایگاهی در ایلات اشغالی
  • ارتش رژیم صهیونیستی درباره تلفات زیاد در کرم شالوم تحقیق می کند
  • ارتش صهیونیستی کشته شدن ۳ نظامی خود را تائید کرد
  • فلسطین؛ الگوی آزادی خواهی ملت های مسلمان
  • تعداد پایگاه‌های امداد دریایی در استان بوشهر باید افزایش یابد
  • ۲ پایگاه متعلق به تروریست‌ها در سوریه منهدم شد
  • انهدام ۲ پایگاه متعلق به تروریست‌ها در سوریه
  • انفجار در پایگاه اشغالگران آمریکایی در دیرالزور سوریه