Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-05-02@03:19:36 GMT

تلویزیون دوباره رونق گرفته‌ است

تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۶۵۲۲۴۰

تلویزیون دوباره رونق گرفته‌ است

به گزارش جهان نيوز، صفری که بیش از دو دهه تجربه در عرصه بازیگری را در کارنامه دارد، به تدریس بازیگری برای علاقه‌مندان جوان نیز می‌پردازد و برخلاف بسیاری از دیگر بازیگران مطرح تئاتر، هیچ‌گاه از تلویزیون و سینما دوری نگزیده و نقش‌هایی متفاوت را در عالم تصویر ایفا کرده است. این بازیگر را این شب‌ها در نقش سهند در مجموعه «آنام» می‌بینیم؛ نقشی که صفری قول می‌دهد در ادامه داستان، حضوری تاثیرگذار در مسیر قصه داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گفت‌وگوی جام‌جم را با این بازیگر بخوانید.

مخاطبان حرفه‌ای‌تر دنیای هنر، سال‌هاست شما را می‌شناسند و بازی‌های مختلف و متفاوت‌تان را در آثار گوناگون به یاد دارند. مخاطبان تلویزیون هم شما را می‌شناسند؛ اما کمتر. کارنامه کاری‌تان به لحاظ بازی در عالم تلویزیون کمی خالی‌تر است. دلیلش چیست؟ آیا میان عرصه‌های مختلف بازیگری مرزی قائل هستید؟
نه؛ گاهی اوقات قسمت نمی‌شود در آثار تلویزیونی بازی کنم. بعضی وقت‌ها هم سرم شلوغ است یا در شرایطی هستم که نمی‌توانم سر چنین کارهایی بروم. اتفاقا به نظر من تلویزیون بخصوص در مدت اخیر رونقی دوباره گرفته است؛ چرخ سریال‌سازی‌اش راه افتاده و همه مشغول کار و فعالیت هستند. ولی خب، باید فرصتش را داشته باشم در این آثار تازه بازی کنم. با وجود این تلویزیون برایم رسانه‌ای جدی است و همیشه به آن توجه دارم.

و در مجموع بیشتر به دنبال چه نوع نقش‌هایی هستید؟ آن ملاک و معیاری که باعث می‌شود بازی در نقشی را که به شما پیشنهاد می‌شود بپذیرید، چیست؟
در وهله اول به دنبال پرسوناژهایی هستم که در جریان سریال تاثیرگذار باشند؛ پرسوناژی که در مسیر کلی سریال و داستان کم‌اهمیت نباشد برایم مهم است.

با این تعریف از شخصیت سهند که این شب‌ها در مجموعه آنام می‌بینیم تا اینجای سریال هنوز تاثیرگذاری چندانی ندیده‌ایم...
باید صبر کنید تا قصه کمی جلو برود. در ادامه داستان اهمیت شخصیت سهند را بیشتر متوجه خواهید شد.

یعنی شخصیتش پررنگ‌تر می‌شود؟
تاثیرگذاری‌اش بیشتر می‌شود. او در مسیر اتفاقاتی که شاهدش خواهیم بود، نقش دارد و فقط باید صبر کنید کمی جلو برویم.

اصلا چطور شد این نقش را قبول کردید و بازی در مجموعه آنام را پذیرفتید؟
ابتدا قصه را شنیدم و دوست داشتم. آنام قصه قشنگی دارد. نویسنده کار (امیرعباس پیام) هم از دوستان خوب من است که از زمان دانشجویی‌ام با او آشنا هستم. در مجموع دیدم آنام قصه‌ای دارد که برایم جذاب است. بعد با جواد افشار هم ملاقات کردم. نوع نگاهش را دوست داشتم و به پروژه
ملحق شدم.

نقش سهند از آنجا که روی ویلچر می‌نشیند، حرکات محدودتری دارد. برخی بازیگران بازی در چنین نقش‌هایی را نمی‌پذیرند و می‌ترسند اصطلاحا دست و پایشان برای بازی کردن بسته شود و چندان به چشم نیایند. شما چطور این چالش را پذیرفتید؟ بازی‌کردن در چنین نقشی برایتان چه حسی داشت؟
حس جالب و تازه‌ای بود. تاکنون بازی در نقش فردی را که ویلچرنشین باشد، تجربه نکرده بودم. سهند پرسوناژی است که کمتر می‌تواند تحرک داشته باشد، مدام در موقعیتی ثابت است و این تجربه تازه را دوست داشتم.

سهند به لحاظ اخلاقی هم شخصیت تلخی دارد، اما در مجموع منفی نیست و گویا در باطن خوش‌قلب است. تعریف و برداشت خودتان از این شخصیت چیست؟
نمی‌توانم از جزئیاتش بیشتر بگویم، چون قصه لو می‌رود. سهند آدم رنج‌کشیده‌ای است. او گذشته‌ای دارد که آزارش می‌دهد و به لحاظ روحی شخصیتش را ضعیف می‌کند. با این حال همان‌طور که خودتان هم اشاره کردید، او شخصیتی منفی نیست و همه تلخی‌ها و برخوردهای بدش ریشه در گذشته‌اش دارد.

چقدر از تصویری که ما از سهند در قاب تلویزیون می‌بینیم، همان شخصیتی است که در فیلمنامه وجود داشت؟ کاملا مطابق با متن پیش رفتید یا خودتان هم تعاریفی به نقش اضافه کردید؟
خود فیلمنامه کافی بود و به قدری خوب به موقعیت‌های گوناگون پرداخته بود که لازم نبود کسی از جانب خودش چیزی به آن اضافه کند. تصویری که می‌بینید، همان تعریفی است که در دل فیلمنامه وجود داشت.

به عقیده من شخصیت سهند تا حدودی گنگ است و تکلیف مخاطب با او مشخص نیست. پس این ابهام به‌عمد در فیلمنامه گنجانده شده است؟
بله، گفتم که باید صبر کنید. روشن‌شدن تکلیف سهند و ابعاد نامشخص شخصیتش در قسمت‌های بعدی فیلمنامه گنجانده شده و هنوز برای شناختنش زود است!

از بین بازیگران اصلی مجموعه، شما بیشتر با خانم سجادیه همبازی هستید. گمان می‌کنم این اولین بار است که با هم در یک پروژه حضور دارید. درست است؟
بله، اولین بار است با ایشان همبازی شدم. بسیار عالی هستند و از جمله بازیگران یک نسل پیش از من محسوب می‌شوند که در تئاتر هم فعالیت‌هایی داشته و از بابت همکاری با او بسیار خوشحال
شدم.

منبع:جام جم

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۶۵۲۲۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای «بدل» رضا عطاران در تلویزیون چیست؟

سریال «بدل» به کارگردانی علیرضا مسعودی معروف به علی مشهدی در راه آنتن تلویزیون است. سریالی که قرار بود جزو ویژه‌های عید نوروز باشد اما به هر حال بعد از «هفت سر اژدها» ابوالقاسم طالبی پخش خود را آغاز خواهد کرد.

یکی از نکات جالب در قصه این سریال، نام خانواده «عطاران» و یکی از شخصیت‌های محوری داستان است که به او «رضا عطاران» گفته می‌شود. همین نکته باعث شد برخی در فضای‌مجازی از این تیتر استفاده کنند: «حضور رضا عطاران در سریال جدید تلویزیون». خبر در نوع خودش جالب اما این صفحات مجازی برای دیده شدنِ خودشان از این عناوین خبری استفاده می‌کنند وگرنه حقیقت چیز دیگری است.

علی مشهدی به عنوان کارگردان سریال به تسنیم گفت: ماجرا از این قرار است که قصه و اتفاقات سریال «بدل» در سال 1402 رقم می‌خورد و به یک خانواده‌ای برمی‌گردد که نسل اندر نسل عطارند. به همین خاطر نام فامیلی‌اش «عطاران» شده، همچون کسی که به او آهنگر می‌گویند فامیلی‌اش «ی» نسبتی می‌گیرد و او را «آهنگری» می‌خوانند.

وی در خصوص اینکه چرا نام پسر خانواده رضا عطاران گذاشته شده و آیا پایِ استفاده ابزاری از نام رضا عطارانِ بازیگر شناخته شده در میان است، تأکید کرد: شهرام قائدی نقش پدر را در خانواده عطاران بازی می‌کند، پریسا مقتدی همسرش و عرفان آصفی نقش پسر خانواده را با نام رضا عطاران بازی می‌کند. اصلاً هیچ استفاده ابزاری نشده حتی با وجود رفاقت و قرابت تنگاتنگ با رضا عطاران، از او اجازه گرفتم که نامِ کاراکترمان را رضا عطاران بگذاریم.

این کارگردان و نویسنده شاخص حوزه طنز در تلویزیون ابراز امیدواری کرد که تلویزیون بتواند در حوزه طنز بدرخشد و مخاطب را با خودش به دورانی ببرد که بهترین‌های طنز در تلویزیون کار می‌کردند و بسیاری از خیابان‌خلوت‌کن‌های تلویزیون جزو همین طنزها و کمدی‌های سیما بودند.

دیگر خبرها

  • پُل آستر درگذشت
  • پل استر، نویسنده شهیر آمریکایی در گذشت
  • ماجرای «بدل» رضا عطاران در تلویزیون چیست؟
  • پل آستر درگذشت
  • تعدادی از واحد نهضت ملی مسکن در شهر جدید سهند تحویل می‌شود
  • تران آن هونگ رییس داوران جشنواره فیلم شانگهای ۲۰۲۴ شد
  • ال‌کلاسیکوی ایرانی در پایتخت / پذیرایی تراکتور از صدرنشین در جهنم سهند
  • الکلاسیکو فوتبال ایران در پایتخت / پذیرایی تراکتور از صدرنشین در جهنم سهند
  • اعضای هیئت انتخاب رویداد استارت‌آپی فیلمنامه نویسی منصوب شدند
  • هیئت انتخاب رویداد استارت‌آپی فیلمنامه‌نویسی مشخص شدند