Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمد کاظم ملازم الحسینی مدیر عامل سازمان عمران و توسعه حریم حرم حضرت امام رضا (ع) و هیات همراه در جریان بازدید از طرح ترفیع گنبد حرم مطهر امام حسین (ع) در کرمان گفت: با توجه به ساخت و سازهای اطراف حرم رضوی و افزایش ارتفاع بناها در حوالی حرم در مشهد، دغدغه دیده نشدن گنبد حرم مطهر امام رضا (ع) از فاصله دورتر مطرح است از این رو تصمیم گرفتیم در صورت امکان ما نیز در مشهد نسبت به افزایش ارتفاع گنبد امام رضا (ع) اقدام کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ملازم الحسینی با بیان اینکه متوجه شدیم چنین کار بزرگی توسط ستاد بازسازی عتبات کرمان در حال انجام است، گفت: به اینجا آمدیم تا از نزدیک کار را ببینیم هر چند که طرح در مراحل پایانی است، لیکن از لحاظ فنی و اجرایی پیش رفته و کاملا مشهود است.

وی گفت: خیلی خوشحال شدیم که توفیق بازدید از طرح ترفیع گنبد حرم مطهر امام حسین (ع) نصیبمان شد و به لحاظ مسائل فنی و خلاقیت، مایلیم از تجربیات برادران در این ستاد استفاده کنیم.

وی ساخت گنبد جدید حرم امام حسین(ع) را کاری منحصر به فرد در جهان تشیع دانست و گفت: متخصصان ستاد بازسازی به دلیل ارادتی که به ائمه معصومین علیهم السلام دارند، به این کار دل سپرده‌ و سعی کرده‌اند همه موارد فنی را مورد نظر قرار دهند تا شرمندۀ ائمه(ع) نباشند.

وی تاکید کرد: کاری که اینجا با استفاده از تکنولوژی روی مس و آب‌کاری طلا در حال انجام است، کاری مفید با دقت بالا است که انصافا جای تقدیر و تشکر دارد.

ملازم الحسینی یادآور شد: بحث بازسازی و مقاوم‌سازی حرم مطهر امام رضا علیه السلام از سال‌ها پیش شروع شده و دغدغه‌هایی که در امر بازسازی و مقاوم سازی حرم مطهر امام حسین علیه السلام مطرح بوده، در حرم رضوی هم ملموس است و ما در سر درب‌های صحن انقلاب، باب السلام و گوهرشاد کار را شروع کرده‌ایم و این جزء دستورکار جدی آستان قدس رضوی است.

ملازم الحسینی در پایان خاطر نشان کرد: با سیاست‌های جدیدی که تولیت محترم مشخص کردند، امیدواریم از تمایل مردم در زمینه نذورات و وقف عام بتوانیم در امر بازسازی و مقاوم سازی حرم رضوی استفاده کنیم.

لازم به ذکر است؛ستاد بازسازی عتبات عالیات هم اکنون دو طرح پیچیده فنی و مهندسی در حرم سیدالشهدا(ع) را در دست اجرا دارد.متخصصان ستاد هم اکنون مراحل تکمیلی طرح مقاوم سازی دیوار و لاغرسازی و مقاوم سازی ستون‌های اطراف ضریح مطهر امام حسین(ع) را انجام می دهند که پس از اتمام این طرح، پروژه نصب گنبد جدید که 7متر از گنبد کنونی بلندتر است آغاز خواهد شد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۶۵۲۴۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا مصیبت اباعبدالله بر آسمان‌ها سنگین است؟

شهادت امام حسین علیه‌السلام در کنار اینکه برای مسلمانان مصیبت بزرگی محسوب می‌شود، برای اهل آسمان نیز سنگین و گران است. اهل آسمان‌ها شامل ملائک و موجودات ذی‌شعور و بلکه تمام مخلوقاتی می‌شود که جنبۀ عوالمی دارند.

 به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، در فرازی از زیارت عاشورا خطاب به امام حسین علیه‌السلام می‌گوییم مصیبتی که بر ما و بر اهل آسمان‌ها وارد شد بسیار بزرگ و سنگین بود «یَا أَبا عَبْدِاللّٰهِ، لَقَدْ عَظُمَتِ الرَّزِیَّةُ وَجَلَّتْ وَ عَظُمَتِ الْمُصِیبَةُ بِکَ عَلَیْنا وَ عَلَىٰ جَمِیعِ أَهْلِ الْإِسْلامِ، وَ جَلَّتْ وَ عَظُمَتْ مُصِیبَتُکَ فِی السَّمَاوَاتِ عَلَىٰ جَمِیعِ أَهْلِ السَّمَاوَاتِ؛ ای اباعبدالله، هرآینه عزایت بزرگ و سنگین شد و مصیبت تو بر ما و بر همه اهل اسلام بس دشوار و طاقت‌فرسا شد و مصیبتت در آسمان‌ها بر همه اهل آسمان سنگین و دشوار و طاقت‌فرسا شد.

در این فراز از زیارتنامه امام حسین علیه‌السلام را خطاب قرار می‌دهیم و این، معرفت کوچکی نیست بلکه نشان‌دهندۀ آن است که ما با امامی حیّ و زنده سخن می‌گوییم به گونه‌ای که گویی در پیش روی ما قرار دارند.

بعد در ادامه، از عظمت رزایا و عظمت مصیبت وارده بر امام سخن می‌گوییم و ابراز تأسف می‌کنیم. رزیه به معنای تعزیت، پیشامدناگوار و بزرگ و جمع آن رزایا است. اما سؤال اینجاست که چرا مصیبت امام حسین علیه‌السلام باید برای ما و اهل آسمان‌ها عظمت و جلالت دارد؟

شاید پاسخ این سؤال در عظمت جایگاه امام حسین علیه‌السلام نهفته باشد؛ چرا که ویژگى این حادثه آن است که در این ماجرا، نه فقط یک انسان مؤمن وحق طلب، بلکه امامى معصوم و پنجمین فرد از اصحاب کساء و فرزند امیرالمؤمنین علیه‌السلام و فاطمه زهرا علیها السلام و نوۀ رسول خدا صلى الله علیه و آله، به دست مردمى که خود را از امّت پیامبر مى دانستند، به گونه اى دردناک و بى سابقه به شهادت رسید. به یقین کشتن مردى که حجّت خدا بر روى زمین و امام عصر خویش است و براى مبارزه با ظلم و ستم به پا خاسته، آن هم به آن شیوه بسیار ناجوانمردانه، گناه سنگینى است که نمى توان از کنار آن به سادگى گذشت (عاشورا؛ ریشه‌ها، انگیزه ها، رویدادها، پیامدها سعید داودی، مهدی رستم نژاد)

از این جهت است که وقتی آن عالم یهودی در مجلس یزید و پس از خطبۀ امام سجاد علیه‌السلام از ماجرا مطلع می‌شود، در مقام توبیخ رو به یزیدیان می‌گوید سبحان الله؛ این پسر دختر پیامبرتان است که او را کشته‌اید؛ رفتار شما پس از او با فرزندانش چه بد است! به خدا قسم اگر پیامبر ما موسی بن عمران فرزندی از خود در میان ما به یادگار می‌گذاشت، گمان دارم که پس از خداوند او را می‌پرستیدیم. پیامبر شما دیروز از میان شما رفت و شما امروز به فرزندش حمله بردید و او را کشتید؟! شما چه بد امتی هستید.

مصیبت شهادت امام حسین علیه‌السلام در کنار اینکه برای مسلمانان مصیبت بزرگی محسوب می‌شود، برای اهل آسمان نیز سنگین و گران است. اهل آسمان‌ها شامل ملائک و موجودات ذی‌شعور و بلکه تمام مخلوقاتی می‌شود که جنبۀ عوالمی دارند. در روایتی از امام صادق علیه‌السلام می‌خوانیم آسمان بر هیچ احدی تا قبل از قتل یحیی بن زکریا نگریسته بود تا زمانی که امام حسین به قتل رسید و آسمان بر او هم گریست. لَمْ تَبْکِ السَّمَاءِ عَلَى أَحَدٌ قَبْلَ قَتَلَ یَحْیَى بْنِ زَکَرِیَّا حَتَّى قَتَلَ الْحُسَیْنُ ع فَبَکَتْ عَلَیْهِ. (کامل الزیارات، ص77) و یا شهاب حارثى نقل کرده که وى گفت: در رحبه محضر مبارک امیر المؤمنین علیه السلام نشسته بودیم. در این هنگام حسین آمد. پس امیر المؤمنین از خوشحالی چنان خندیدند که دندان‏‌هاى‌شان پیدا شد. سپس با حسرت فرمود: خداوند متعال در قرآن کریمش قومى را یاد کرده و فرموده: فَما بَکَتْ عَلَیْهِمُ السَّماءُ وَ الْأَرْضُ وَ ما کانُوا مُنْظَرِینَ‏. پس نه آسمان برآنان گریست و نه زمین و [ هنگام نزول عذاب هم ] مهلت نیافتند (دخان 9) قسم به کسى که حبّه را شکافته و بنده را آفریده البته این (حسین علیه‌السلام) را خواهند کشت و آسمان و زمین بر او مى‏‌گرید.

این مسئله حاکی از زنده بودن کائنات دارد و این رفتارشان نشان‌دهندۀ آن است که تمام اشیای عالم وابسته به حجت الهی هستند. به این دلیل است که در روایات می‌خوانیم اگر زمین لحظه‌ای از حجت خدا خالی باشد، اهلش را در خود فرو می‌برد؛ لَوْ بَقِیَتِ الْأَرْضُ یَوْماً بِلَا إِمَامٍ مِنَّا، لَسَاخَتْ‏ بِأَهْلِهَا... (قال الباقر (ع) ــ الأصول الستة عشر (ط - دار الحدیث)، ص140)

دیگر خبرها

  • ساخت برنامه‌ای از تحوّل زندگی افراد در حرم مطهر رضوی
  • عملیات وعده صادق ادعای گنبد آهنین را برهم زد
  • انتصابات جدید در ستاد راهیان نور
  • چرا مصیبت اباعبدالله بر آسمان‌ها سنگین است؟
  • اختصاص ۵۰ میلیارد ریال به بازسازی آسایشگاه جانبازان مشهد
  • چرا امام برخلاف آستان قدس مخالف بازسازی بقیع و مناره پیامبر بود؟
  • جذب خادم رسمی از طریق یگان حفاظت و امنیت حرم مطهر رضوی صحت ندارد
  • بازسازی انهار کشاورزی شهرستان فومن با بیش از ۶ میلیارد تومان اعتبار
  • اجتماع بزرگ مردمی وعده صادق در حرم مطهر رضوی
  • مقاوم سازی ۲۵۰۰ واحد مسکن روستایی در آذربایجان‌غربی