Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه در حوزه آموزش دختران دستاوردهای خوبی داریم گفت: روزی ۳۰ درصد دانش آموزان ما دختران بودند که امروز به حدود ۴۹ درصد رسیده و سهم دختران تقریبا با پسران برابر است، همچنین مدارس شبانه روزی دخترانه که تا ۳۰ سال پیش وجود نداشت امروز فعال هستند.

به گزارش ایسنا، سید محمد بطحایی در همایش بانوی امید که به مناسبت جشن میلاد حضرت زهرا (س) و بزرگداشت مقام مادر و روز زن در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار شد، به روش الگویی و الگوبرداری در جریان یادگیری اشاره کرد و گفت: بخشی از رفتار، سکنات و نشست و برخاست و سایر شئونات زندگی را از افراد مرجع و اطرافیان خود الگوبرداری کرده ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ما معلم ها برای یادگیرندگان مان در مدرسه نیز از این روش بسیار استفاده می‌کنیم.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه دعا می کنیم سنت اهل بیت و ائمه ملاک و الگویی در زندگی‌مان باشد گفت: یکی از مهمترین و موثرترین الگوهایی که می‌توانیم بویژه در جامعه امروز از ان استفاده کنیم، سنت و سیره زهرای مرضیه (س) است. متاسفانه باید اعتراف کنیم لااقل ما شیعیان کمتر از این الگو در زندگی مان استفاده کرده‌ایم.


بطحایی افزود: استفاده عملیاتی از این سنت و سیره یکی از رسالت های ما آموزش و پرورشی هاست. حضرت زهرا(س) الگویی همه جانبه در همه ابعاد زندگی هستند. هرچند تلاش زیادی کردیم. نشانه هایی از این الگو را در برنامه های درسی بکار بگیریم اما به نظر می‌رسد هنوز جای کار بسیاری وجود دارد.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه زن به عنوان رکن اصلی خانواده و مهمترین عامل تربیت نسل آینده نقش بسیار مهمی را ایفا می‌کند گفت: امروز که در حجم انباشته آموخته‌های دانشی گرفتاریم و فرزندانمان زیر فشار آزمون ها گرفتار استرس می‌شوند، اگر مادر در خانواده نتواند مدیریت کند قطعا تلاش‌های ما به ثمر نخواهد رسید. آرامش کودکان ما پله اول یادگیری است.


وی ادامه داد: یادگیری اتفاق نخواهد افتاد مگر آنکه آرامش در وحود فرزندان نهادینه باشد که رکن اصلی قطعا مادر خانواده است.

بطحایی با بیان اینکه در حوزه آموزش دختران دستاوردهای خوبی داریم گفت: روزی ۳۰ درصد دانش آموزان ما دختران بودند که امروز به نزدیک ۴۹ درصد رسیده و سهم دختران تقریبا با پسران برابر است و مدارس شبانه روزی دخترانه که تا ۳۰ سال پیش وجود نداشت امروز فعال هستند.

وی افزود: اما این اعداد و ارقام نباید ما را از این غافل کند که از حیث کیفی هنوز با نابرابری مواجهیم. بویژه در ورزش دختران با کمبودهایی مواجهیم و مکان های ورزشی تناسبی با فعالیت دختران ندارد و آنها ناچارند از فعالیت‌های تربیت بدنی جدا شوند.


بطحایی ادامه داد: در مدارس مختلط در دوره ابتدایی و کلاس‌های چندپایه در مناطق دوردست از حیث تربیت بدنی دختران ما مهجورند. در برخی مناطق به دلایل فرهنگی حتی در پایه های تحصیلی پایین و در کلاس‌های اول و دوم ابتدایی برخی خانواده ها فرزندشان را به مدرسه نمی‌فرستند که بر عهده دولت است تا امکانات مناسب را برای آنها فراهم کند.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به  اینکه ۶۰ درصد نیروی انسانی ما در آموزش و پرورش زنان‌اند اما همچنان موانعی در حضور زنان در پست‌های مدیریتی وجود دارد اظهار کرد: ۶۰ درصد مدیریت مدارس توسط زنان صورت می‌گیرد اما در پست‌های بالاتر حضور زنان به دلیل موانعی چون موانع اداری کمتر است که باید آن را کاهش دهیم. امیدواریم تلاش‌های ما در این زمینه به نتایج خوبی منتج شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۶۵۲۹۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه مشاوره دقیق برای جذب دانش آموزان به رشته ریاضی

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، علی فرهادی، سخنگوی آموزش و پرورش در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا مبنی‌بر اینکه برنامه آموزش و پرورش برای عدم هدایت تحصیلی دانش‌آموزان چیست، اظهار کرد: هدایت تحصیلی دانش‌آموزان یکی از ظریف‌ترین و مینیاتوری‌ترین اقدامات است که باید در آموزش و پرورش صورت بگیرد.

وی افزود: این کار در مقطع متوسطه اول با بهره‌گیری از توان مشاوره دقیق روان‌شناختی و تحصیلی در مدرسه انجام شود و به نیرو‌های کیفیت‌بخشی و مشاور در مدرسه وابستگی دارد. فرهادی ادامه داد: زمانی‌که یک انحراف در آمار می‌بینیم؛ در بخش‌های نرم‌افزاری و فکری دچار خطا هستیم و در امکانات مشکلی وجود ندارد. در دبیرستان‌ها امکاناتی که رشته‌های دیگر و دانش‌آموزان تحربی دارند، دانش‌آموزان ریاضی نیز بهره‌مند هستند.

انتخاب رشته تحصیلی ناظر بر بازار اشتغال است

سخنگوی آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: نکته دوم ناظر بر بازار اشتغال است و نوع اطلاع‌رسانی برای مشاغل در کشور و تحقیقات صورت می‌گیرد. نهاد‌هایی که در آموزش و پرورش همکار هستند و در سند تحول برای آنها وظیفه‌ای تعیین شده، مراقب باشند که خلاف سند تحول بنیادین آموزش و پرورش اقدام نکنند و تبلیغات کاذب شکل بگیرد.

در میان فارغ‌التحصیلان هنرستانی کم‌ترین بیکاری را داریم

وی با اشاره به برنامه ششم و هفتم توسعه، اضافه کرد: در این برنامه قرار است دانش‌آموزان در رشته‌های فنی‌حرفه‌ای و کاردانش با یک ضریب بالای پنجاه درصد هدایت شوند و در میان فارغ‌التحصیلان هنرستانی کم‌ترین بیکاری را داریم؛ به عبارت دیگر، بیکار نداریم، زیرا دانش‌آموزان مهارت دارند.

فرهادی ادامه داد: بسیاری از دختران در رشته‌های کامپیوتر و طراحی و دوخت، هنری و صنایع دستی نه‌تنها بیکار نداریم، بلکه با افزایش بیشتر تقاضا در حرفه آموزش‌دیده روبرو هستند.

هنرستان‌ها برای همه رشته‌ها الگو موفقی هستند

سخنگوی آموزش و پرورش با بیان اینکه هنرستان‌ها برای نه‌تنها برای رشته‌های ریاضی بلکه برای هنرستان‌ها الگوی موفقی است و باید به آنها مشاوره دقیقی ارائه دهیم، ابراز کرد: برای رشته ریاضی در آموزش و پرورش وظیفه مشاوره دقیق ارائه دهیم که ناظر بر استعداد‌های خدادادی و علایق است تا در این رشته تحصیل کنند.

وی در پایان افزود: رشته بنده ریاضی و فیزیک است و معتقد هستم مبنای بسیاری از علوم، ریاضی و فیزیک است و باید این موضوع با جدیت دنبال شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه‌روزی غرب کشور در سنندج
  • ارائه مشاوره دقیق برای جذب دانش آموزان به رشته ریاضی
  • مهر۱۴۰۳ کمبود معلم نداریم/توجه به مدرسه سازی اولویت آموزش و پرورش
  • برگزاری مسابقات ورزشی مدارس سمپاد همدان با حضور ۱۵۰ دانش آموز
  • آیا دختران ازدواج کرده می توانند در مدارس روزانه هم تحصیل کنند؟
  • طرح تغییر زمان آغاز و پایان سال تحصیلی به کجا رسید؟
  • آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است
  • جزئیات ثبت سفارش کتاب‌های درسی اعلام شد
  • داوطلبان برای ثبت سوابق تحصیلی بر اساس اعلام آموزش و پرورش اقدام کنند
  • سؤالات امتحانات نهایی با هدف ارزشیابی یادگیری طراحی می‌شود