Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴-استاندار تهران از گاز رسانی به تمامی روستاهای استان تا دوسال آینده خبر داد.محمدحسین مقیمی از گاز رسانی به تمامی روستاهای استان تا دوسال آینده خبر داد و افزود: اگر می خواستیم خود را محدود به ضوابط و مقررات کنیم فقط می توانستیم در بخش کن دو روستا را گاز رسانی کنیم اما عملیات اجرایی کلنگ زنی به روستاهای بخش کن از اواخر فروردین سال آینده آغاز خواهد شد و هزینه گازرسانی به روستاهای بخش کن ٦میلیون تومان به ازای هر خانوار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار تهران در بخش دیگری از سخنان خود تأمین امنیت و معیشت را یکی از وظایف اصلی دولت برشمرد و خاطرنشان کرد: امروز با مجاهدت و تلاش‌های خاموش نیروهای امنیتی به سطح امنیت پایدار در کشور رسیده‌ایم و در زمینه تأمین معیشت مردم هم باید تلاش کنیم.

مقیمی حضور مسئولان در جمع مردم را موجب ایجاد درک درست از نیازهای معیشتی مردم دانست و گفت:برای بهتر شدن سطح زندگی مردم باید در میان مردم حضور داشته باشیم.

وی در ادامه برنامه ریزی جامع در بخش اشتغال جوانان روستایی را از سوی شوراهای اسلامی روستاها خواستار شد و تصریح کرد: نباید محدودیت منابع در تأمین زمین و آب مانع ایجاد شغل برای جوانان شود.

مقیمی خلاقیت و نوآوری را ثمره محدودیت برشمرد و تأکید کرد: خیلی از پیشرفت‌ها در شرایطی به وجود آمده‌اند که محدودیت در منابع وجود داشته است.

استاندارتهران گفت: هنر این است که در شرایطی که با کمبود منابع روبرو هستیم بتوایم مشکلات مردم را مرتفع کنیم.

مقیمی پیشرفت کشورهای توسعه یافته را مرهون تلاش، همفکری و اشتراک در منافع دانست و افزود: این جوامع علیرغم وجود همه محدودیت‌ها توانستند با همفکری ارکان تصمیم گیر و تصمیم ساز بر محدودیت ها غلبه کنند و نباید در صورت مواجهه با مشکل کار را رها کنیم.

وی وظیفه فرمانداران و بخشداران را تلاش برای ارتقاء سطح زندگی روستاییان برشمرد و گفت: داشتن روحیه کم کاری و رخوت آفت مدیران است و باید تلاش کنیم تا مردم بهتر زندگی کنند.

وی ادامه داد: فرمانداران و بخشداران باید برای ارتقاء سطح زندگی مردم بیشتر تلاش کنند و وقت بگذارند.

استاندار تهران در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ضرورت جدی گرفتن برخی ملاحظات در تدوین طرح هادی روستاها یادآورشد: بنیاد مسکن در تدوین طرح هادی روستاها با برنامه ریزی صحیح باید زمینه ساز رشد روستایی باشد و اگر روستایی نیاز به خانه داشت این هنر نیست که با استناد به قانون و طرح هادی مانع شویم بلکه باید با استناد به همان قانون مشکل را برطرف کنیم.

مقیمی در ادامه انحصار مشاغل روستایی در بخش کشاورزی را خطایی آشکار دانست و گفت: برخی به اشتباه اشتغالزایی در روستاها را محصور در کشاورزی می دانند غافل از اینکه صنایع دستی و مشاغل خانگی هم جزئی از مشاغل روستایی محسوب می شوند.

استاندار تهران در پایان خاطرنشان کرد: امروز همه ما وظیفه داریم تا برای رشد اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی روستاها تلاش کنیم و روستاییان در صورت محقق نشدن این امور حق دارند تا از ما مطالبه گری کنند.

منبع: رویداد24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۶۵۳۱۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش مهارت روستائیان باعث تقویت و پایداری توسعه روستا است

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خوزستان گفت: آموزش و ارتقای مهارت روستائیان از عوامل مهم در تقویت و پایداری توسعه روستایی است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، شهرام ملایی‌هزاروندی امروز در جمع خبرنگاران، با اشاره به آموزش مهارت بین روستائیان و عشایر، اظهار داشت: در راستای توسعه، تبیین اهمیت مهارت‌آموزی و توانمندسازی بین روستائیان و عشایر در سال گذشته 4هزار و 288 نفر آموزش‌های مهارتی را فراگرفتند.

وی ادامه داد و افزود: این آموزش ها در قالب  750 هزار و 99 نفرساعت در حرفه هایی  ازقبیل پرورش زنبورعسل، پرورش قارچ خوراکی، پرورش گیاهان دارویی، زعفران‌کاری، سرمه‌دوزی، خیاطی، قالی‌بافی و ... بوده است.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خوزستان  اجرای دوره‌های آموزشی مهارت در روستاها را بر مبنای نیاز بازار کار و با توجه به شرایط اقلیمی هر منطقه دانست و گفت: آموزش و ارتقای مهارت روستاییان از عوامل مهم در تقویت و پایداری توسعه روستایی است.

وی با اشاره به اولویت سازمان آموزش فنی و حرفه ای در آموزش به روستاییان، عشایر و مناطق محروم گفت: اثربخشی و تأثیرگذاری بیشتر آموزش‌های مهارتی، کمک به توسعه اقتصادی، عدالت آموزشی در مناطق روستایی، توانمندسازی زنان روستا، افزایش درآمد و کاهش هزینه‌های خانوار و در نهایت ماندگاری ساکنین در روستاها ازاهداف اجرای آموزش مهارتی دراین مناطق است.

ملایی‌هزاروندی با بیان اینکه آموزش‌های مهارتی در روستاها نیازمند توسعه و تقویت است، گفت:  ارتقای مهارت‌های شغلی و مهارتی در بین روستاییان  وعشایر مطمئناً در جلوگیری از مهاجرت به شهرها نقش مهمی را ایفا می‌کند از این رو دهیاران روستاها می‌توانند در نقش روایتگران وتبیین این حوزه ظاهر شوند و فنی حرفه‌ای را در تحقق اهداف یاری کنند. اداره کل آموزش فنی و حرفه ای خوزستان با 55 مرکز آموزش دولتی و یک هزارو 530 آموزشگاه آزاد فنی و حرفه‌ای در راستای توانمندسازی جوانان و مهارت جویان استان فعالیت دارد.

انتهای پیام/735

دیگر خبرها

  • روستاها آغازگر جهش تولید با مشارکت مردم هستند
  • حمایت از طرح‌های اشتغال‌زایی روستایی در همدان
  • روستاهای زنجان به کارگاه عمرانی تبدیل شده‌اند
  • نبود سالن ورزشی مشکل اصلی روستاهای دهستان الوندکوه غربی
  • نماینده مجلس: طرح هادی از تخلف ساخت وساز در روستاهای البرز می کاهد
  • آموزش مهارت روستائیان باعث تقویت و پایداری توسعه روستا است
  • آب شرب روستاهای مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی وصل شد
  • آب شرب ۱۰۰ درصد روستاهای مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی وصل شد
  • آغاز پروژه گازرسانی به میجان از توابع جبالبارز
  • پایان رقابتهای فوتبال جام روستایی مریوان با حضور گسترده مردم