Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- نتایج یک تحقیق جدید نشان می دهد که عفونت های رایج خطر سکته مغزی را دو برابر و احتمال بروز حمله قلبی را به اندازه زیادی افزایش می دهند.

به گزارش روز دوشنبه گروه علمی ایرنا از روزنامه تلگراف، محققان دانشکده پزشکی آستون در بیرمنگام در انگلیس که این مطالعه را انجام دادند، گفتند: این مطالعه نشان می دهد که عفونت های رایج مانند چاقی و فشار خون بالا عمل می کنند و خطر حمله قلبی و سکته مغزی را افزایش می دهند، با این تفاوت که میزان تهدید عفونت ها برای قلب بیش از چاقی، فشار خون بالا یا دیابت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


محققان در این مطالعه با استفاده از سوابق پزشکی 1.2 میلیون بیمار، پرونده 34 هزار بیمار را که به دلیل عفونت های ادراری یا عفونت های مسیر تنفسی در بیمارستان بستری شده بودند، در طول 14 سال مطالعه کردندو سپس اطلاعات این بیماران را با بیماران هم سن و سال آنها در گروه کنترل که به این عفونت ها مبتلا نبودند، مقایسه کردند.
نتایج این مطالعه نشان داد که خطر ابتلا به حمله قلبی در افراد مبتلا به این عفونت ها 40 درصد و خطر ابتلا به سکته مغزی در آنها 150 درصد بیشتر بود.
همچنین براساس نتایج این مطالعه، خطر مرگ افراد مبتلا به این عفونت ها در صورت ابتلا به بیماری قلبی سه برابر بیشتر بود.
محققان اظهار داشتند: این عفونت ها می توانند موجب بروز التهاب شوند، وضعیتی که مشخص شده است با بیماری قلبی ارتباط دارد.
دکتر 'پل کارتر' نویسنده ارشد این مطالعه گفت: این داده ها ارتباط مشخصی را میان عفونت ها و ابتلا به وضعیت های کشنده قلبی و سکته مغزی نشان می دهند و این ارقام به قدری بزرگ است که نمی توان آنها را نادیده گرفت.
علمی**2038** 2017

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۶۵۳۴۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از سکته گوش چه می‌دانید؟

آفتاب‌‌نیوز :

محمد اجل لوئیان با بیان اینکه سکته گوش یک نامگذاری غلط است، افزود: همین بیماری برای چشم هم وجود دارد، یعنی سکته چشم هم داریم. آنچه که مردم را نگران می‌کند و ناراحت کننده است سکته مغز یا قلب است. این کلمه، سکته گوش با سکته مغز و قلب، خیلی فاصله دارد. سکته مغز و قلب مغایر حیاتی دارد؛ اما سکته گوش خیلی ترسناک و نگران کننده نیست. ولی واقعیت امر این است که بنا بر دلایلی گوش به یک مرتبه شنوایی را ازدست دهد که این اصطلاح را سکته گوش می‌گویند.

وی ادامه داد: وقتی این اتفاق افتاد، بیمار باید در ظرف یک الی دو هفته اول به پزشک مراجعه کند. پزشک متخصص ارزیابی می‌کند و اگر به طور ناگهانی شنوایی، از دست رفته باشد و به اصطلاح سکته گوش رخ داده باشد که البته سکته گوش هم ممکن است نصف نیمه و ناقص باشد، اگر زود مراجعه کنند، درمان‌ها جواب می‌دهد و نصف بیمار‌ها خوب می‌شوند و شنوایی بر می‌گردد.

به گزارش مهر، این متخصص گوش و حلق و بینی افزود: در مورد کسی که بعد از سکته گوش، سوت گوشی پیدا کرده است، پزشک باید ارزیابی‌ها و درمان‌ها را کرده باشد، شنوایی سنجی می‌خواهد. حتماً ام آر آی می‌خواهد. اگر این آزمایش‌ها انجام شده و مشخص شده است که عارضه جدی نیست؛ بنابراین این عارضه خیلی مهم نیست. سوت ممکن است خوب شود و ممکن است ادامه داشته باشد، آن سوت را می‌شود برایش کاری کرد. سوت گوش ممکن است به رغم درمان‌ها بهبود پیدا نکند و یا ممکن است خوب شود بنابراین اگر سوت کشیدن برای فرد ناراحت کننده است باید مجدداً به پزشک متخصص مراجعه کند تا درمان پیدا کند.

وی در پاسخ به این پرسش که سطح شنوایی که بعد از سکته گوش کاهش پیدا می‌کند ممکن است باعث از دست رفتن کامل شنوایی شود و آیا سمعک تنها راه درمان است، گفت: ممکن است نیاز به سمعک نباشد. تعریف‌های علمی برای سکته ناقص گوش وجود دارد. اگر احیاناً سکته گوش در حدی باشد که مریض نتواند زندگی عادی اش را داشته باشد می‌تواند از سمعک استفاده کند و شنوایی بهبود پیدا کند. باید یک شنوایی شناس ارزیابی کند که آیا این فرد با سمعک بهبود پیدا می‌کند یا خیر.

عجلوییان با بیان اینکه تأثیر استفاده از هندزفری به مدت طولانی در گوش بر روی سکته گوش از نظر علمی ثابت نشده است، افزود:، ولی اصولاً صدا‌های بلند و طولانی مدت روی شنیداری تأثیر می‌گذارد. افرادی که در محیط‌های شلوغ صدایی کار می‌کنند، در معرض کاهش شنوایی قرار دارند. اگر هندزفری را با صدای ملایم در مدت کوتاه‌تری بشنویم مشکلی ایجاد نمی‌کند، اما بعد از مدتی باید به گوش استراحت دهیم. گذاشتن هندزفری در طولانی مدت با صدای بلند، کاهش شنوایی ممکن است ایجاد شود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • انجام این فعالیت طول عمر را بیشتر می‌کند
  • ساخت نخستین سلول مغزی مصنوعی با آب و نمک 
  • برای عمر طولانی‌تر از پله‌ها بروید
  • پله نوردی باعث افزایش طول عمر می شود
  • 6 علامت که می‌تواند نشان دهنده تومور مغزی باشد
  • سردرد‌های مکرر نشانه چیست؟
  • از سکته گوش چه می‌دانید؟
  • پزشکان می‌گویند آسانسورسواری عمر را کوتاه می‌کند؛ جایگزین استفاده از راه‌پله!
  • رابطه استفاده از آسانسور با کاهش عمر
  • استفاده از آسانسور عمر شما را کوتاه می‌کند!