Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-25@08:13:20 GMT

دستگاه آبگریزکننده پلاسما در خلا رونمایی شد

تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۶۵۵۳۷۰

مدیر کارگروه صنعت و بازار ستاد فناوری نانو در مراسم رونمایی از تجهیزات صنعتی فناوری پلاسمای خلاء، تمام صنایع را موثر از نانو دانست و گفت: کار در حوزه فناوری نانو، مدل جدیدی از توسعه فناوری است که نگاه‌های نو و رویکردهای جدید می‌طلبد.

به گزارش ایسنا، رضا اسدی‌فرد در مراسم رونمایی از دستگاه آبگریزکننده پلاسما دژ که روز دوشنبه، 21 اسفند ماه به همت مرکز صنعتی‌سازی نانوفناوری کاربردی در محل سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران برگزار شد، با بیان اینکه زمانی می‌خواهیم در حوزه‌ای در صنعت، یک کشور معمولی باشیم و زمانی دیگر عزم کرده‌ایم پیشرو باشیم، لازمه پیشرو بودن در هر حوزه صنعتی را تولید ماشین‌آلات صنعتی آن حوزه دانست و گفت: در صنعت، هیچ حوزه‌ای نیست که موثر از فناوری نانو نباشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به خریداری مداوم ماشین‌آلات صنعتی از سوی صنایعی همچون سیمان، نساجی، فرش و کاشی، خاطرنشان کرد: صنعت، تکنولوژی را به زبان ماشین می‌فهمد.

مدیر کارگروه صنعت و بازار ستاد فناوری نانو انتقال تکنولوژی را وارد کردن تجهیزات تولید محصول، تعریف کرد و ادامه داد: با توجه به تغییرات گسترده‌ای که در زمینه تکنولوژی اتفاق می‌افتد، اخیرا بازه‌های زمانی انتقال تکنولوژی کوتاه‌تر شده است.

اسدی‌فرد ضمن انتقاد از تخصیص بخش عمده‌ای از سود تولیدکنندگان به خرید ماشین‌آلات،‌ این موضوع را موجب هدر رفتن تلاش چندین ساله آن‌ها دانست و تاکید کرد: خیلی وقت‌ها بهترین تکنولوژی در اختیار ما قرار نمی‌گیرد.

وی در رابطه با موضوع فوق توضیح داد: هر کشوری که به تکنولوژی جدیدی دست یابد، ابتدا برای یک تا دو سال آن تکنولوژی را مورد استفاده قرار داده و صنایع خودش را رقابت‌پذیر می‌کند. این در حالی است که وجود تحریم‌ها در کشور ما انتقال دیرتر تکنولوژی را موجب می‌شود.

مدیر کارگروه صنعت و بازار ستاد فناوری نانو تصریح کرد: امروز شاهد به ثمر نشستن تلاش فناوران کشور در یک عرصه  "های‌تک" هستیم.

اسدی‌فرد در همین زمینه به تولید نانو الیاف و ماسک و فیلترهای نیروگاهی اشاره و تاکید کرد: ستاد توسعه فناوری نانو از حدود هشت سال پیش فضای حاکم بر حوزه نانو را متحول کرده است.

وی با اعلام اینکه اکنون تولیدکننده و صادرکننده ماشین آلات صنعتی در حوزه ماسک و فیلتر هستیم، از تولید 30 تا 40 نوع محصول در این حوزه خبر داد و اظهار کرد: این محصولات به کشورهای کره جنوبی، مالزی و چین صادر می‌شوند.

مدیر کارگروه صنعت و بازار ستاد فناوری نانو در پایان با بیان اینکه یکی از شرکت‌های کشورمان از یک سال پیش به تکنولوژی پلاسمای خلاء دست یافته است، تجاری‌سازی این محصول را نیازمند یک فضای پایلوت در مرحله نیمه‌صنعتی دانست و گفت: مرکز صنعتی‌سازی نانوفناوری کاربردی حلقه مفقوده فرآیند تجاری‌سازی این محصولات به شمار می‌آید.

به گزارش ایسنا، تجهیزات صنعتی فناوری پلاسمای خلاء که هم اکنون به مرحله تجاری‌سازی رسیده است، دارای خواص ویژه مانند آبگریزی بر روی اشیاء و منسوجات بوده و گام مهمی در مسیر رشد صنعت و تحقق اقتصاد مقاومتی به شمار می‌آید.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۶۵۵۳۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری رویدادی نوآورانه در صنایع خلاق/رونمایی از منشور مسئولت اجتماعی شرکت‌های خلاق

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، مسعود حسنلو، دبیر ستاد توسعه فناوری‌های فرهنگی و نرم معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری امروز در نشستی خبری که در محل مدرسه دارالفنون برگزار شد گفت:رویداد مانوین همزمان با اینوتکس 2024 برگزار می شود.

وی گفت: این رویداد با هدف کمک به حل مسائل اجتماعی از طریق ظرفیت‌های اجتماعی، ابزار‌های نوآورانه و فناورانه برگزار خواهد شد که همین موضوع ماهیت ذاتی صنایع خلاق است.

وی بیان کرد: با توجه به اینکه بزرگترین جامعه آماری کشور، حوزه صنایع فرهنگی و نرم است؛ نیاز است تا فرهنگ نوآوری و فناوری در گروه‌های مختلف جامعه ورود پیدا کند.

به گفته دبیر ستاد توسعه فناوری‌های فرهنگی و نرم معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری یکی از اهداف برگزاری این رویداد نگاه نوآورانه، آینده‌نگرانه و عدم غفلت از نیازهاى روز جامعه در عرصه‌ها و سطوح مختلف است. همچنین این رویداد با محوریت ترویج و جلب توجه سیاستگذاران، تصمیم سازان و تصمیم گیران به عرصه مهم و راهبردی صنایع خلاق است.

حسنلو ادامه داد: کارآفرینان نیز در حوزه صنایع خلاق نقش دارند، از این رو با هدف وارد کردن فرهنگ نوآوری و فناوری که منجر به کارآفرینی و خلق ثروت می‌شود و پیرو راهبرد کلان ۲ نقشه جامع علمی کشور مبنی بر کمک به گفتمان سازی اقتصاد دانش بنیانی و ارائه دستاورد‌های حوزه فناوری‌های نرم و فرهنگی کشور، این رویداد در دستور کار قرار گرفته است.

وی گفت: پیش بینی می شود در این مراسم از کتاب، محصول و منشور مسئولیت اجتماعی شرکتهای دانش بنیان و خلاق داشته باشیم.

در ادامه یاسر قرائی، دبیر اجرایی رویداد گفت: برگزاری مانوین در راستای نگـاه نـوآورانه، آینده‌نگارانه و عدم غفلت از نیاز‌های روز جامعه در عرصه‌ها و سطوح مختلف و ترویج فرهنگ نوآوری است که به کارآفرینی و خلق ثروت منجر می‌شود.

وی گفت: نشست‌های تخصصی، بخش نمایشگاهی، پروتوتایپ، رونمایی، روایت پیشرفت، حکمرانی، سرگرمی، مشارکت عمومی، همرسانی، مشاوره، رقابت و مسابقه، تقدیر و ارزیابی و پنل و سخنرانی از جمله بخش‌های مختلف مانوین است. رویداد «مانوین» با هدف ارائه دستاورد‌های صنایع خلاق همزمان با نمایشگاه «اینوتکس ۱۴۰۳» در ۱۸ تا ۲۱ اردیبهشت ماه سال جاری در پارک فناوری پردیس برگزار خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: مشارکت در تامین محتوای بخش روایت پیشرفت، مشارکت در نشست‌ها و پنل‌ها، دعوت از فعالان و صاحب‌نظران، حضور واحد‌های نوآور، خلاق و فناوری مستعد و توانمند در بخش نمایشگاهی، معرفی ظرفیت‌های استانی در حوزه‌های فناوری فرهنگی نرم، توجه به بخش بازار پردازی و لزوم زنجیره ارزش محصولات صنایع فرهنگی و نرم از جمله انتظاراتی است که از اعضا شورای سیاست‌گذاری می‌رود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رونمایی از موتور ۶ سیلندر خورجینی با کاربرد در صنعت خودروسازی
  • رونمایی از موتور ۶ سیلندر خورجینی با کاربرد در صنعت خودروسازی با حضور معاون علمی ریاست جمهوری
  • تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه مشکلات اقتصادی را حل می‌کند
  • ایجاد ظرفیت فرامرزی در صنعتی سازی مسکن
  • ثبت دمای ۳۷ میلیون درجه سانتیگراد با یک دستگاه کوچک 
  • رونمایی از ۶ دستاورد صنایع خلاق و فرهنگی در رویداد ملی «مانوین»
  • دانشگاه صنعت ماشین‌سازی تاسیس می‌شود
  • برگزاری رویدادی نوآورانه در صنایع خلاق/رونمایی از منشور مسئولت اجتماعی شرکت‌های خلاق
  • حضور ایران در کمیته فناوری نانو سازمان بین المللی استانداردسازی
  • «مراکز نوآوری» اولین حلقه زنجیره زیست بوم و فناوری/ رشد اقتصاد در گرو مسیر تکنولوژی است