Web Analytics Made Easy - Statcounter

لنجان-فرماندار شهرستان لنجان گفت: توجه به تولیدات داخلی و استفاده از نیروی کار و سرمایه داخلی یکی از محورها اصلی اقتصاد مقاومتی بوده و از سوی دیگر نیاز اصلی کشور کارآفرینی است، که این مهم باید در شهرستان لنجان نیز مورد توجه مسئولان اجرایی قرار گیرد تا بتوانیم در راستای رفع مشکل بیکاری حرکت کنیم.

به گزارش خبرنگار ایمنا از شهرستان لنجان، سید محسن سجاد در آیین بهره‌برداری از کارگاه تولید لترون طرح دار، توجه به تولید داخلی را نیاز روز کشور دانست و اظهار کرد: یکی از مهم ترین معضلات کشورهای مختلف مسئله اشتغال و بیکاری است و ایران نیز با این مسئله مواجه است و باید گفت استان اصفهان و به مراتب شهرستان لنجان نیز با معضل بیکاری روبه‌رو است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: باید توجه داشت شهرستان لنجان در دل خود صنایع مادر و بزرگ کشور همچون کارخانه ذوب‌آهن، فولاد سبا و صنایع متعدد دیگر را جای داده که مجاورت این شهرستان با این قطب‌های صنعتی سبب شده لنجان به شهرستانی مهاجرپذیر و شهرستانی برای جویندگان کار مبدل شود.

فرماندار شهرستان لنجان تصریح کرد: این مسئله باعث شده است، امروز شرایط اشتغال در شهرستان لنجان از وضعیت مناسبی برخوردار نباشد و از سوی دیگر نباید فراموش کرد به دلایل زیست محیطی و کمبود آب توسعه صنایع بزرگ و کوچک نیز در این شهرستان از محدودیت برخوردار است.

وی ادامه داد: با توجه به اهمیت موضوع اشتغال، برای رفع بیکاری، توسعه اقتصادی و ایجاد اشتغال کمیته‌های راهبردی در این زمینه در شهرستان لنجان تشکیل شده و با فعالیت این کمیته‌ها چالش‌های پیش‌روی اشتغال و همچنین فرصت‌های موجود شناسایی و در کارگروه اشتغال مطرح می‌شود تا با نظرات کارشناسی درصدد رفع مشکلات و به منصه ظهور رساندن فرصت‌ها حرکت کنیم.

سجاد اضافه کرد: باید به این مهم نیز توجه داشت که حمایت از تولید داخل، ایجاد اشتغال و تحرک و رونق اقتصادی از مهم‌ترین مولفه‌های اقتصاد مقاومتی است که مسئولان اجرایی در شهرستان لنجان در جهت عملیاتی کردن آن‌ها اقداماتی را انجام داده‌اند، اما در تلاش هستیم به بهترین شکل در راستای اجرایی شدن این مولفه‌های اقتصاد مقاومتی که مورد تاکید رهبر معظم انقلاب نیز قرار دارد، رفتار کنیم چرا که یقین داریم راه برون رفت از مشکلات فعلی اقتصادی، تبیین چنین رویکردی است.

وی عنوان کرد: تحقق اقتصاد مقاومتی می‌تواند زمینه را برای حل مشکلات اقتصادی، بیکاری و عدم اشتغال جوانان فراهم کند و یکی از رویکردهای مهم و اولویت‌های ما در شهرستان لنجان حمایت از تولید برای ایجاد اشتغال است.

فرماندار شهرستان لنجان با اشاره به ضرورت حرکت جامعه به سمت کارآفرینی، گفت: توجه به تولیدات داخلی و استفاده از نیروی کار و سرمایه داخلی یکی از محورها اصلی اقتصاد مقاومتی بوده و از سوی دیگر نیاز اصلی کشور کارآفرینی است که این مهم باید در شهرستان لنجان نیز مورد توجه مسئولان اجرایی قرار گیرد تا بتوانیم در راستای رفع مشکل بیکاری حرکت کنیم.

وی خاطرنشان کرد: برخی قوانین دست و پا گیر باعث شده تولید کنندگان را تا مرز نابودی پیش ببرد و همواره شاهد هستیم یکی از مهمترین مسایل و مشکلاتی که کارآفرینان و تولیدکنندگان از آن صحبت به میان می‌آورند، دریافت تسهیلات است از این رو چنانچه مشکلاتی بر سر راه تولید کنندگان وجود داشته باشد این مسایل و مشکلات در کارگروه اشتغال شهرستان لنجان و ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان مطرح و در راستای رفع آنها پیگیری لازم را انجام خواهیم داد.

سجاد یادآور شد: ما در کارگروه اشتغال شهرستان لنجان از طرح‌هایی که زمینه تولید و ایجاد اشتغال را مهیا می‌کنند، حمایت جدی کرده و از همه ظرفیت‌ها برای اجرایی شدن آنها استفاده خواهیم کرد و باید توجه داشت این کارگاه با اعتباری بالغ بر شش میلیارد ریال سرمایه‌گذاری توانسته است، زمینه اشتغال حداقل ۱۲ نفر را به طور مستقیم  و بیش از ۲۰۰ نفر به طور غیر مستقیم فراهم کند و بر همین اساس باید از اینگونه طرح‌های برای ایجاد اشتغال بهره‌مند شد.

منبع: ایمنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۶۵۵۷۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت توجه به اقتصاد دانش‌بنیان برای تحقق مشارکت مردم در جهش تولید

رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها مجلس شورای اسلامی گفت: شعار سال جاری، مشارکت مردم در جهش تولید است، از همین رو باید بیشترین توجه را به شرکت‌های دانش بنیان و اقتصاد دانش بنیان معطوف کنیم، چراکه نخبگان ما ایده‌های بسیار خوبی دارند.

محمدصالح جوکار در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا درباره تأثیر توجه به اقتصاد دانش بنیان در راستای تحقق شعار سال و مشارکت مردم در جهش تولید اظهار کرد: در سال‌های اخیر توجه مقام معظم رهبری در سیاست‌گذاری‌های انجام شده، اقتصاد مردمی بوده است.

وی افزود: توجه به این موضوع که پایه و اساس اقتصاد کشور مبتنی بر دانش و فناوری داخلی قرار بگیرد، همواره مورد توجه سیاست‌گذاران بوده است، شرکت‌های دانش بنیان نیز در سال‌های اخیر رشد خوبی داشته‌اند و مجلس شورای اسلامی، قانون جهش تولید دانش بنیان را تصویب کرد که ظرفیت‌های بسیار خوبی در این قانون برای شرکت‌های دانش بنیان و فناور پیش‌بینی شده است.

رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: اگر بخواهیم اقتصاد کشور مبتنی بر دانش و دانش فنی داخلی باشد، حمایت از شرکت‌های دانش بنیان را باید در دستور کار خود قرار دهیم، در برنامه هفتم توجه ویژه‌ای به شرکت‌های دانش بنیان شده است.

جوکار گفت: شعار سال جاری، مشارکت مردم در جهش تولید است، از همین رو باید بیشترین توجه را به شرکت‌های دانش بنیان و اقتصاد دانش بنیان معطوف کنیم، چراکه نخبگان ما ایده‌های بسیار خوبی دارند.

وی بیان کرد: ایده‌های نخبگان را می‌توان تجاری‌سازی کرد و مشکلاتی که در بازه زمانی اخیر در حوزه فناوری در کشور داشته‌ایم را می‌توانیم با استفاده از توان شرکت‌های دانش بنیان و اقتصاد دانش پایه حل کنیم.

رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها مجلس شورای اسلامی ادامه داد: برای رشد و توسعه، کار را باید به دست جوانان فعال در شرکت‌های دانش بنیان بسپاریم تا کشور به سمت تولید پیش برود، ظرفیت‌های قانونی زیاد و تسهیلات تکلیفی بسیاری در قانون بودجه برای شرکت‌های دانش بنیان در نظر گرفته و در قانون قید شده است که برای اعطای تسهیلات باید برای شرکت‌های دانش بنیان اولویت قائل شویم.

جوکار افزود: از سوی دیگر، از لحاظ ساختاری باید ساختاری را داشته باشیم که شرکت‌های دانش بنیان احساس اطمینان از آینده خود داشته باشند، در حال حاضر در پارک‌های علم و فناوری و شهرک‌های علم و فناوری، نوآوری‌های بسیاری در حال وقوع است.

وی ادامه داد: باید ساختارهای مستقلی به این شهرک‌ها داده شود و با اعطای تسهیلات و حمایت‌های ویژه زمینه‌ای را برای آنها فراهم کنیم که با کمترین وابستگی شروع به کار و فعالیت کنند.

کد خبر 751672

دیگر خبرها

  • توجه به تولید دانش بنیان کلید حل مشکل اقتصادی کشور است
  • پیشرفت علم و فناوری در مرکزی نیازمند دانش بنیان کردن تولید است
  • برگزاری همایش طلایه داران اقتصاد مقاومتی در خراسان رضوی
  • ضرورت توجه به اقتصاد دانش‌بنیان برای تحقق مشارکت مردم در جهش تولید
  • افتتاح نمایشگاه اقتصاد مقاومتی در دلیجان
  • برگزاری ۱۵ عنوان برنامه در هفته بسیج سازندگی
  • اقتصاد اسلامی گره‌گشای مشکلات اقتصادی است
  • افتتاح نمایشگاه عرضه محصولات اقتصاد مقاومتی بسیج سازندگی سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد
  • توجه به اقتصاد خلاق یکی از راه‌های جهش تولید است
  • کارگاه آموزشی کارآفرینی و اشتغال «همت در مسجد» در بندرعباس برگزار شد