Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-06@15:24:10 GMT

امضای قرارداد پژوهشی وزارت نفت با ٥ دانشگاه کشور

تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۶۵۷۰۶۲

امضای قرارداد پژوهشی وزارت نفت با ٥ دانشگاه کشور

۵ قرارداد پژوهشی بین وزارت نفت و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در حوزه اکتشاف امضا شد.

خبرگزاری مهر: طی مراسم ۵ قرارداد پژوهشی در حوزه اکتشاف بین وزارت نفت و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری امضا شد.

در این مراسم بیژن زنگنه، وزیر نفت، منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، حبیب الله بیطرف، معاون وزیر نفت در امور پژوهش و فناوری و روسای دانشگاه‌های فردوسی مشهد، خوارزمی، شهید بهشتی، شهید چمران و صنعتی شاهرود حضور داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بیژن زنگنه، وزیر نفت، در این مراسم با تاکید بر اینکه لزوما تخصیص بودجه بیشتر به مراکز پژوهشی نشان از خروجی و عملکرد بهتر این مجموعه‌ها نیست، گفت: باید تخصیص بودجه به مراکز پژوهشی بر اساس نوع و میزان عملکرد آن‌ها باشد.

وی با بیان اینکه پژوهشگاه صنعت نفت را مکلف به استفاده از توانمندی‌های دانشگاهی سایر دانشگاه‌ها کردیم، ادامه داد:نخستین سری قرارداد‌های نفتی امضا شده بین وزارت نفت و بخش دانشگاهی کشور در حوزه افزایش برداشت میادین نفتی و گازی بود که مطلع هستم که با توجه به پیگیری‌های انجام شده از سوی علوم، تحقیقات و فناوری انیستیتو‌های نفت در دانشگاه فعال شده و روند پیشروی در این قرارداد‌ها به نیکی پیش می‌رود.

وزیر نفت انجام پروژه‌های تحقیقاتی و پژوهشی دانشگاه‌ها در زمینه صنعت نفت را چند انضباطی اعلام کرد و افزود: نمی‌توان با یک دانشجو و یک استاد این دست پروژه‌ها را مدیریت کرد بلکه برای دستیابی به هدف مطلوب باید به طور گروهی و هدفمند وارد سیر مطالعاتی و تحقیقاتی شد.

این مقام مسوول سری دوم قرارداد‌های امضا شده بین وزارت نفت و دانشگاه‌های کشور را معطوف به حوزه پایین دستی و در راستای بهبود فرآیند مصرف در بخش‌های پر مصرف این صنعت از جمله بخش واحد‌های متانول دانست و اظهار داشت: بخش تحقیقاتی در بخش پایین دستی صنعت نفت در دانشگاه‌ها جوان است و تجربه زیادی در این زمینه وجود ندارد که ورود دانشگاه‌های کشور به این حوزه بی شک در آینده مثمر ثمر خواهد بود.

به گفته وزیر نفت بخش اکتشافی صنعت نفت به دلیل کمبود‌های مالی با مشکلاتی رو به رو بود که با شکل گیری چنین قرارداد‌هایی بی شک تقویت می‌شود. در این میان باید توجه داشت که یکی از مهم‌ترین دستاورد‌های چنین قرارداد‌هایی وجود افراد متخصصی است که بعد‌ها فارغ التحصیل شده و در یک زمینه مطالعاتی خاص که قطعا در آینده برای بخش‌های مختلف صنعت نفت کابرد دارد به طور کامل تسلط و مهارت دارند.

وی ارزش قرارداد‌های منعقد شده بین وزارت نفت و ۵ دانشگاه کشور در زمینه اکتشاف را ۱.۵ میلیون یورو اعلام کرد.     لینک کوتاه خبر: farda.fr/003KI3

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۶۵۷۰۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون شهری صادر شد

به گزارش خبرنگار مهر، محمد مخبر معاون اول رئیس جمهور در بخشنامه‌ای موضوع مجاز بودن وزارت صنعت، معدن و تجارت نسبت به ثبت سفارش ۲۰۰۰ دستگاه اتوبوس برون شهری با عمر کمتر از (۵) سال و با تخفیف ۵۰ درصدی در سود بازرگانی، به منظور توسعه حمل و نقل عمومی مسافر، تنظیم بازار و ارائه خدمات بهینه به مسافران اربعین حسینی را ابلاغ کرد.

در این ابلاغیه خطاب به وزارت کشور، وزارت امور اقتصادی و دارایی و بانک مرکزی آمده است: هیأت وزیران در جلسه ۱۴۰۳/۲/۹ به پیشنهاد مشترک وزارتخانه‌های راه و شهرسازی صنعت معدن و تجارت و کشور و به استناد اصل یکصد و سی و هشتم قانون اساسی و در اجرای بند (ث) تبصره (۱۰) قانون بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور تصویب کرد:

۱- به منظور توسعه حمل و نقل عمومی مسافر، تنظیم بازار و ارائه خدمات بهینه به زائرین و مسافرین اربعین حسینی ثبت سفارش واردات (۲۰۰۰) دستگاه اتوبوس برون شهری با عمر کمتر از (۵) سال با تأیید وزارت راه و شهرسازی و تأیید تأمین قطعات و وجود شبکه خدمات پس از فروش توسط وزارت صنعت معدن و تجارت و تطابق با استاندارد کارخانه سازنده در زمان ساخت خودرو مجاز است.

۲- سود بازرگانی هرگونه واردات اتوبوس که با تأیید وزارت کشور جهت جا به جایی مسافرین اربعین حسینی استفاده می‌شود مشمول پنجاه درصد (۵۰) تخفیف است. دستورالعمل نحوه اجرای این بند توسط وزارت کشور و با همکاری وزارت صنعت، معدن و تجارت تهیه و ابلاغ می‌شود.

کد خبر 6098075 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • دانشگاه تربیت مدرس در میان برترین دانشگاه های ایران قرار گرفت
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون‌شهری صادر شد+ سند
  • امضای تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد تبریز با یک واحد صنعتی
  • صدور مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون شهری دست دوم
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون شهری صادر شد
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری‌ میان کاخ گلستان و پژوهشگاه میراث فرهنگی
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه آزاد کرمانشاه با شرکت بهره‌برداری نفت و گاز غرب
  • رئال مادرید برای امضای قرارداد با کیلیان ام باپه آماده می‌شود
  • مصوبه شورای عالی انرژی درباره ممنوعیت تبلیغ کولرهای پرمصرف
  • هدایای ویژه الساندرو دل پیرو برای همکارانش؛ میکا ریچاردز: به امضای قرارداد مدلینگ خودم نزدیک شدم / زیرنویس فارسی