Web Analytics Made Easy - Statcounter

نشریه ایندیپندنت انگلیس گزارش داد، اصلاحات اقتصادی عربستان که منجر به اخراج تعداد زیادی از کارگران یمنی از این کشور شده، در نهایت به افزایش قدرت حوثی‌ها و یا جذب این کارگران به شبه‌نظامیان القاعده در یمن منجر شده است.

به گزارش ایسنا، به نقل از روزنامه ایندیپندنت، اخیرا محمدعلی الحوثی، رهبر حوثی‌های یمن در مصاحبه با نشریه الثوره که در صنعا منتشر می‌شود گفته است: کارگرانی که از عربستان برمی‌گردند ورودشان را به خانه خوشامد می‌گوییم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شما هنوز یک شغل برای انجام دادن دارید و آن هم دفاع از کشور در پایگاه‌های نظامی ما است.

در نتیجه اصلاحاتی که حکومت عربستان در حوزه قوانین کار به اجرا درآورد تا از نرخ بیکاری بکاهد، صدها هزار کارگر مهاجر غیرقانونی از نوامبر سال گذشته تاکنون به کشورهایشان بازگردانده شده‌اند.

با وجود آنکه عربستان شدیدا به این اصلاحات اقتصادی نیاز داشته اما این می‌تواند یک تاثیر خطرناک پیش‌بینی نشده برایش به همراه داشته باشد. این احتمال وجود دارد که هزاران یمنی اخراج شده که مجبور به بازگشت به کشور درگیر بحران انسانی و بدون فرصت اقتصادی خود شده‌اند، سلاح به دست گرفته و به شبه‌نظامیان حوثی یا القاعده بپیوندند. این در حالی است که این دو گروه موج کارگران بیکار شده را یک منبع خوب جذب نیرو برای خود تلقی می‌کنند.

براساس آمارهای وزارت کشور عربستان 65 درصد آن دسته از کارگرانی که اخیرا از این کشور اخراج شده‌اند یمنی بوده‌اند به این معنی که چیزی نزدیک به 100 هزار نفر از آنها تاکنون به یمن بازگردانده شده و 130 هزار تن دیگر نیز در انتظار سرنوشتی مشابه هستند.

با وجود آنکه آمارهای دقیقی در دست نیست اما آمارهای حدودی که از سوی چند منبع خبری ارائه شده نشان دادند که حدود 10 درصد از این 100 هزار کارگر یمنی بازگشته تاکنون به نیروهای شبه‌نظامی پیوسته‌اند.

درمجموع گمان می‌شود که یک میلیون یمنی در حال حاضر در عربستان زندگی می‌کنند. پول‌هایی که کارگران یمنی ساکن خارج به کشورشان می‌فرستند یک منبع حیاتی امرار معاش برای خانواده‌هایشان محسوب می‌شوند.

سه چهارم از جمعیت 22 میلیون نفری یمن در حال حاضر از زمانی که جنگ در این کشور آغاز شد متکی به کمک بوده‌اند تا زندگی‌هایشان را بگردانند و 8 میلیون نفر نیز در این کشور در حال حاضر در شرایط قحطی به سرمی‌برند.

فاریا المسلمی، یک کارشناس یمنی اندیشکده چتم هاوس در انگلیس گفت: اگر این منبع ارسال پول نیز خشک شود این می‌تواند یمن را نابود کند. این حتی برای یمن از جنگ هم بدتر است. در کشوری که در سال 2016 پایین‌ترین رکورد تولید ناخالص داخلی معادل 515 پوند را تجربه کرد و از آن زمان تاکنون بازهم نرخ کاهش یافته، دورنمای رسیدن به دستمزد مداوم می‌تواند هزاران نفر را بدون اینکه حتی بخواهند دلیل خشونت‌ها را درک کنند وادار به پیوستن به یک نیروی شبه‌نظامی کند.

فائزه السلیمانی که در سال 2015 یمن را به مقصد عربستان ترک کرد و در پروژه‌های کمک‌رسانی دور از کشورش کار می‌کند گفت: اعلامیه اخیر محمد الحوثی واقعا ترسناک است.

او گفت: بحرانی به وجود آمده که احساس می‌کنم مردم هیچ چاره‌ای به جز شرکت در جنگ برای آوردن نان به خانه‌هایشان ندارند. من شخصا پنج مرد جوان را می‌شناسم که در کشورهای دیگر دانشجو بودند و بعد از اخراج شدن به حوثی‌ها و دیگر شبه‌نظامیان همچون شورای انتقالی جنوبی پیوستند و این بسیار ناراحت کننده است.

این در حالی است که گزارش شده شبه‌نظامیان حوثی ماهانه 100 دلار حقوق می‌گیرند تا از خط مقدم در مقابل ائتلاف متجاوز دفاع کنند و گفته شده که شاخه‌های القاعده و داعش در یمن نیز حقوق‌های مشابهی به نیروهای خود می‌دهد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۶۵۷۱۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرود هواپیمای مقامات اسرائیلی در عربستان سعودی | ماموریت صهیونیست ها در سفر به عربستان چیست؟

به گزارش همشهری آنلاین، یک هواپیمای شخصی اسرائیلی که اخیرا تعدادی از مقامات اسرائیلی را به قطر و مصر برده بود، بعدازظهر امروز (شنبه)، در ریاض فرود آمد.

تلویزیون اسرائیل «کان» گزارش داد این هواپیما از فرودگاه بن گوریون در تل‌آویو برخاسته و بعد از توقف کوتاهی در عمان به عربستان سعودی رفته و آنجا فرود آمده است.

کان مدعی شد که احتمالا چند مقام اسرائیلی به منظور گفت‌وگو درباره عادی‌سازی روابط با عربستان سعودی با این هواپیما به ریاض رفته باشند.

این شبکه اسرائیلی در ادامه با اشاره به سفر قریب‌الوقوع «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا به منطقه، خاطرنشان کرد مقامات موساد و شاباک (سرویس امنیت داخلی رژیم اسرائیل) چند روز پیش از همین هواپیما برای انجام سفرهایی در منطقه استفاده کرده‌اند.

در این گزارش اشاره شده است که از این هواپیما برای انتقال مقامات اسرائیلی در چارچوب مذاکرات تبادل اسرا در قطر و مصر استفاده شده است.

کد خبر 847561 منبع: فارس برچسب‌ها اسرائیل خبر ویژه عربستان فلسطین

دیگر خبرها

  • برگزاری نشست مشورتی مقامات ۶ کشور عربی درباره تحولات غزه
  • وزیر خارجه آمریکا به عربستان می‌رود
  • وزیر خارجه آمریکا به عربستان می‌رود؛ غزه محور اصلی گفت‌وگو با مقامات سعودی
  • ریاض اولین مقصد «بلینکن» در دور جدید سفر منطقه‌ای خاورمیانه
  • فرود هواپیمای مقامات اسرائیلی در عربستان سعودی
  • فرود هواپیمای مقامات اسرائیلی در عربستان سعودی | ماموریت صهیونیست ها در سفر به عربستان چیست؟
  • ‏رئیس‌کل بانک مرکزی عازم عربستان سعودی شد
  • سفر نخست‌وزیر پاکستان به عربستان
  • رئیس‌کل بانک مرکزی عازم عربستان سعودی شد
  • چالش‌های میزبانی جام‌جهانی ۲۰۳۴ / دلار‌های نفتی عربستان قرار است چگونه هزینه شوند؟