Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «انرژی امروز»
2024-04-30@10:55:13 GMT

همکاری ۱۰ ساله ۵ دانشگاه با وزارت نفت

تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۶۵۸۳۵۵

همکاری ۱۰ ساله ۵ دانشگاه با وزارت نفت

معاون امور مهندسی، پژوهش و فناوری وزارت نفت با بیان اینکه با دانشگاه‌های شهید بهشتی،‌ شهید چمران اهواز، خوارزمی، فردوسی مشهد و صنعتی شاهرود قراردادهایی امضاء شد،‌ گفت: این دانشگاه‌ها به مدت ۱۰ سال در زمینه توسعه فناوری‌های مرتبط در حوزه اکتشافات نفت با وز

معاون امور مهندسی، پژوهش و فناوری وزارت نفت با بیان اینکه با دانشگاه‌های شهید بهشتی،‌ شهید چمران اهواز، خوارزمی، فردوسی مشهد و صنعتی شاهرود قراردادهایی امضاء شد،‌ گفت: این دانشگاه‌ها به مدت ۱۰ سال در زمینه توسعه فناوری‌های مرتبط در حوزه اکتشافات نفت با وزارت نفت همکاری خواهند داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش انرژی امروز،‌ مهندس بیطرف امروز در مراسم امضای ۵ قرارداد پژوهشی در حوزه اکتشافات در وزارت نفت با بیان اینکه اکتشاف نفت منابع هیدروکربوری به عنوان اولین زنجیره ارزش در صنعت نفت نیازمند استفاده از فناوری‌های نو در جهت کاهش ریسک و هزینه اکتشاف است، افزود: با توجه به اینکه اهداف اکتشافی روز به روز سخت‌تر،‌ پیچیده‌تر،‌ عمیق‌تر و حجم آن‌ها نسبت به اکتشافات قبلی به طور قابل ملاحظه‌ای با کاهش روبرو است،‌ از این رو درک بهتر مطالعات زمین‌شناسی، ژئوفیزیکی،‌ ژئوشیمیایی،‌ خصوصیات مخزنی، ریسک‌های حفاری در جهت نیل به اهداف اکتشافی امری گریزناپذیر است.

وی اضافه کرد: تمامی این‌ها مستلزم دستیابی و استفاده از فناوری‌های روز دنیاست.

بیطرف، یکی دیگر از اهداف شرکت ملی نفت در توسعه و اکتشاف مخازن را استفاده و گسترش مراکز علمی – مهارتی دانست که این مهم در اکثر شرکت‌های بزرگ و بین‌المللی نفت تاثیر و نقش بسزایی در استفاده از کاربرد پژوهش‌های مرتبط با اکتشافات نفت داشته‌ است.

معاون امور مهندسی، پژوهش و فناوری وزارت نفت خاطرنشان کرد: با توجه به کاربست اقتصاد مقاومتی و دانش پایه کردن امور عملیاتی و توسعه همکاری‌های پژوهشی و فناورانه در شرکت ملی نفت با دانشگاه‌ها و توسعه فناورانه و استفاده از شریک‌های داخلی و خارجی در انجام امور پژوهشی و فناوری، قراردادهای بلند مدت ۱۰ ساله را با ۵ دانشگاه منعقد کردیم.

بیطرف، دانشگاه‌های شهید بهشتی، شهید چمران اهواز، خوارزمی،‌ فردوسی مشهد و صنعتی شاهرود را از جمله دانشگاه‌هایی دانست که با آن‌ها قراردادهای پژوهشی منعقد شده است.

به گفته وی دانشگاه‌های شهید بهشتی و شهید چمران اهواز در حوزه فناوری‌های نوین ژئوشیمی اکتشافی، دانشگاه خوارزمی در حوزه فناوری‌های نوین مخازن کربناته شکاف‌دار، دانشگاه فردوسی مشهد در حوزه فناوری‌های تصویرسازی زیرسطحی از لایه‌های زمین و مرتبط با تکنیک‌های ژئوفیزیکی و دانشگاه صنعتی شاهرود در زمینه فناوری‌های نوین ژئومکانیک در حفاری و مخازن نفت با وزارت نفت همکاری خواهند کرد.

وی هچنین خاطرنشان کرد: با اجرایی شدن این طرح‌ها و راه‌اندازی مراکز علمی – مهارتی مربوط و بعد از انتقال فناوری‌های نوین و بومی‌سازی فناوری‌ها،‌ انجام و یا ساخت دستگاه‌های مربوط به این پروژه‌ها در داخل کشور امکان‌پذیر و قابل رقابت با محصول دیگر شرکت‌های خارجی خواهد بود.

بیطرف اضافه کرد: از این رو اکتشافات بعدی با کاهش هزینه و ریسک همراه خواهند بود و مراکز فناورانه تاسیس شده به طور مستقل و بدون کمک مالی از طرف شرکت ملی نفت توانایی انجام امور اکتشافی را داشته و به عنوان بنگاه‌های اقتصادی نقش مهمی در پیشبرد اهداف بلند مدت اقتصاد مقاومتی کشور ایفا خواهند کرد.

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۶۵۸۳۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید پدافند غیر عامل بر ضرورت ارتقای امنیت پیام‌رسان‌های داخلی

به گزارش خبرگزاری مهر، نخستین جلسه کمیته پدافند غیرعامل وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در سال جاری با حضور، سردار غلامرضا جلالی رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور، سردار فرجی پور جانشین و معاونین قرارگاه سایبری کشور، سعید رحیمی معاون ارتباطات و فناوری اطلاعات این سازمان و معاونان وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، مدیرکل حوزه وزارتی، روسای سازمان‌ها، شرکت‌های تابعه و اپراتورهای تلفن همراه برگزار شد.

در ابتدای این جلسه سردار جلالی به تحلیل جامعی از عملیات وعده صادق در پاسخ به تحرکات رژیم صهیونیستی و نتایج و آثار راهبردی این عملیات در تغییر معادلات نظامی منطقه پرداخت.

وی در ادامه با توجه به ماهیت کارکردی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، به تبیین تهدیدات متصور در این حوزه و ضرورت انجام اقدامات برای افرایش پایداری و تاب آوری زیرساخت‌های این حوزه پرداخت.

در ادامه گزارشی از اقدامات پدافند غیرعامل در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات از سوی مسئولان وزارت ارتباطات ارائه شد.

بررسی آخرین وضعیت و پیش‌بینی تهدیدات و اجرای اقدامات فوری برای امن‌سازی زیرساخت‌های ارتباطی و مخابراتی و ارتباطات حداقلی در زمان بحران، اتخاذ تدابیر لازم برای ارتقای امنیت و صیانت از مراکز، حوضچه‌ها و خطوط ارتباطی مهم، اجرای طرح نظارت هوشمند و تصویری و ضرورت انجام اقدامات فوری و اولویت‌دار برای ارتقا امنیت سکوها، خدمات‌رسان‌ها و پیام‌رسان‌های داخلی و برگزاری مستمر رزمایش‌ها به ویژه رزمایش‌های شبکه ملی اطلاعات از دیگر مواردی بود که در این جلسه بررسی شد.

کد خبر 6092975 هادی رضایی

دیگر خبرها

  • تاکید پدافندغیرعامل بر ضرورت ارتقا امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • تاکید پدافند غیر عامل بر ضرورت ارتقای امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • در برنامه‌ریزی‌ها استمرار تلاش‌های ۴۰ ساله انقلاب تبیین شود
  • توسعه فناوری موجب برتری کشور‌ها می‌شود
  • استقبال وزارت صنعت امارات از توسعه همکاری‌ فناوری با ایران
  • نقش دانشگاه امیرکبیر در تحقق شعارهای سال و اقتصاد دانش‌بنیان
  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • همکاری وزارت علوم و معاونت علمی در حوزه دارایی‌های فکری
  • مرکز رشد فناوری‌های بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح شد
  • سرمایه گذاری دو هزار میلیارد تومانی در حوزه تامین برق شهر تهران