Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دزفول روز دوشنبه به ایرنا گفت: هرساله شاهد حوادث ناگواری در چهارشنبه سوری هستیم که بار روانی زیادی برای جامعه به همراه دارد.
سیدمحمد محمودی نژاد با بیان اینکه طرح آماده باش اورژانس به مناسبت چهارشنبه سوری از 19 اسفندماه آغاز شده و تا 23 اسفندماه ادامه دارد گفت:برنامه های آموزشی ویژه ای برای گروه های هدف شهرهای دزفول،شوش و گتوند برگزار شده است تا از بروز حوادث ناشی از ناآگاهی نوجوانان و جوانان جلوگیری شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به استقرار آمبولانس در میادین اصلی شهرهای شوش ، گتوند و دزفول به منظور سرعت عمل در امداد رسانی به حادثه دیدگان ناشی از چهارشنبه سوری بیان داشت: در سالهای گذشته آمبولانس ها نخستین هدفی بودند که مورد اصابت مواد منفجره قرار گرفتند.
محمودی نژاد از آمادگی کامل اورژانس پیش بیمارستانی در چهارشنبه آخر سال خبر داد و گفت:طرح سلامت نوروزی نیز از 23 اسفندماه آغاز و تا 15 فروردین ماه ادامه دارد.
مدیر عامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری دزفول نیز با اعلام آماده باش 100 درصد آتش نشانی برای چهارشنبه سوری گفت:برای کنترل حوادث چهارشنبه سوری 70 درصد نیروهای آتش نشانی آماده خدمت و بقیه نیز در حالت آماده باش کامل بسر می برند.
عبدالحسین معظم فر از شهروندان خواست جشن چهارشنبه آخر سال را به صورت کنترل شده برگزار کنند و از مواد محترقه خطرناک استفاده نکنند.
وی ضمن توصیه به خانواده ها برای مراقبت از کودکان و افراد سالمند بیان داشت:برخی مواد محترقه بدون واسطه گرما نیز امکان اشتغال دارند لذا از قراردادن این مواد در جیب و در ‌دست باید خودداری شود.
معظم فر به جوانان و نوجوانان هشدار داد از مایعات قابل اشتعال مانند بنزین،نفت و دیگر مواد در چهارشنبه آخر سال استفاده نکنند و از آتش افروزی در کنار ایستگاه های پمپ بنزین و پارکینگ های عمومی خودداری کنند.
در چهارشنبه سوری نوروز 96 در دزفول ۱۳ بار زنگ سامانه 125 به صدا در آمد و در حادثه انفجار ترقه در این شهر چهار نفر از اعضای یک خانواده مصدوم شدند.
همچنین 14 مصدوم در اورژانس دزفول تحت درمان قرار گرفتند.
7278/6068
انتهای پیام

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۶۵۸۹۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آماده باش تیم‌های امدادی اصفهان تا روز چهارشنبه

به گزارش خبرنگار مهر، منصور شیشه فروش صبح دوشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به هشدار هواشناسی اصفهان نسبت به ورود سامانه جوی به استان اظهار کرد: این سامانه بعدازظهر امروز وارد استان می‌شود و همه استان را فرا می‌گیرد.

وی گفت: این سامانه تا روز چهارشنبه در استان فعال است و در تمامی مناطق استان بارش باران، وزش تندباد، توفان لحظه‌ای و کاهش نسبی دما را به همراه دارد که شدت بارش‌های رگباری باران و تندباد در مناطق شمال شرق ومرکز استان است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با بیان اینکه فردا صبح بارش‌های رگباری در نائین، اردستان، خوروبیابانک، ورزنه، نطنز، اصفهان، لنجان، فلاورجان، شهرضا، دهاقان، ورزنه، انارک، بادرود و چوپانان پیش بینی شده است، تصریح کرد: بر این اساس ستاد مدیریت بحران در استانداری اصفهان تشکیل و مصوبات آن به ستاد مدیریت بحران شهرستان‌ها ابلاغ شده است.

وی لزوم تقویت نیروهای عملیاتی و تجهیزات دستگاه‌های امدادی برای پیشگیری و کنترل حوادث محتمل ناشی از سیلاب، طوفان و آبگرفتگی معابر شهری و روستایی و جاده‌ها و آمادگی اداره راهداری، شهرداری‌ها، پلیس راه، جمعیت هلال احمر و … را از مصوبات ابلاغ شده اعلام کرد و ادامه داد: با توجه به پیش‌بینی وزش تندبادهای موقتی، سیلابی شدن مسیل‌ها، کاهش میدان دید لزوم استقرار تجهیزات امدادی و کنترل سیل، آماده به کار بودن ماشین‌آلات در معابر شهری و روستایی و جاده‌ها راهدارخانه‌ها و پایگاه‌های امدادی شهری و روستایی تقویت تیم‌های عملیاتی جمعیت هلال احمر در جاده‌ها با تأمین اقلام ضروری است.

شیشه‌فروش افزود: پیش‌بینی ظرفیت‌های اسکان اضطراری و پرهیز از سفرهای غیر ضروری در محورهای سیل گیر و اجرای طرح‌های کاهش خطر با استحکام بخشی به سازه‌های ناپایدار، تابلوها، داربست‌ها در برابر تندبادهای موقتی همچنین پرهیز از صعود به ارتفاعات از دیگر توصیه‌های هواشناسی در شرایط اضطرار است.

وی با اشاره به لزوم توجه به حفاظت محصولات سازه‌های کشاورزی، گلخانه‌ها، واحدهای دام و طیور، شبکه‌های آب، برق، گاز و مخابرات در برابر سیل، تندباد و گرد و خاک و بارش رگبار باران تصریح کرد: همچنین صعود به ارتفاعات و چرای دام در ارتفاعات و توقف در مسیل‌ها و ردخانه‌های فصلی ممنوع است.

کد خبر 6085101

دیگر خبرها

  • آماده‌باش ستاد مدیریت بحران در آستانه برگزاری کنکور در جیرفت
  • نخست وزیر اسپانیا به دلیل پرونده فساد مالی همسرش در آستانه استعفا قرار گرفت
  • ایمنی لیفتراک چیست و چه نکاتی را باید رعایت کرد؟
  • وضعیت تجهیزات آتش نشانی در ایران چگونه است؟
  • کاهش ۱۰ درصدی مصدومان حوادث ترافیکی در نوروز ۱۴۰۳
  • آمار فوتی‌های تصادفات بسیار شدید در ایران نصف کشورهای دنیاست
  • آتش سوزی مهیب در یک واحد صنعتی شهرک شکوهیه قم
  • صدور هشدار نارنجی هواشناسی در البرز/ مدیرآن آماده‌باش شدند
  • آماده باش تیم‌های امدادی اصفهان تا روز چهارشنبه
  • رسانه‌ها آماده یک تحول عظیم و حوادث بزرگ در منطقه باشند