Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رکنا»
2024-04-26@13:28:05 GMT

ضد عفونی کردن لباس ها با سرکه

تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۶۶۱۱۱۹

ضد عفونی کردن لباس ها با سرکه

رکنا: روش های زیادی برای شستن لباس ها وجود دارد اما شستن لباس ها با سرکه بهترین روش برای ضد عفونی کردن البسه ها است.

این مایع همه کاره را در شستشوی لباس ها استفاده کنید تا هم لباس های روشن و بدون بو داشته باشید و هم از شر لکه های روی لباس خلاص شوید. سرکه سفید به عنوان یکی از ضروری ترین لوازم خانه یک تمیزکننده طبیعی و بی ضرر است که به لباس ها هیچ آسیبی نمی رساند و برای شستشوی لباس های بچه نیز مناسب است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این جا با روش های استفاده از سرکه در شستشوی لباس ها آشنا شوید.

روشن کردن لباس ها

اگر می خواهید هنگام شستشوی لباس ها از سفید کننده استفاده کنید قبل از شستشو به لباس ½ پیمانه سرکه بزنید. با این کار نه به رنگ لباس ها آسیبی می رسد و نه اثر پودر لباس شویی روی لباس ها می ماند.

استفاده از سرکه به عنوان نرم کننده

به جای استفاده از نرم کننده های گران قیمت از سرکه سفید استفاده کنید. سرکه سفید پارچه ها را نرم می کند و هیچ موادی روی لباس باقی نمی گذارد.

از بین برنده اصطکاک

در آخرین مرحله شستشوی لباس ها ½ پیمانه سرکه اضافه کنید تا اصطکاک لباس ها کاملا از بین برود.

از بین بردن لکه های صابون و پودر لباسشویی

اسید استیک موجود در سرکه تمام لکه های پودر لباسشویی را از روی لباس از بین می برد. برای این کار در مرحله آبکشی ۱ پیمانه سرکه سفید استفاده کنید.

پاک کردن پرز و مو

اگر در مرحله آبکشی ½ پیمانه سرکه استفاده کنید دیگر مو و پرز به لباس نمی چسبد.

سفید کننده

در آخرین مرحله آبکشی لباس ها ½ پیمانه سرکه استفاده کنید تا لباس ها سفید شوند و لکه های زرد روی لباس ها از بین برود.

تمیز کردن لکه ها

روی لکه با آبپاش مقداری سرکه بپاشید و بگذارید ۱۰ دقیقه روی لباس بماند. سپس با برس نرم روی آن بمالید و لباس را بشوئید. برای از بین بردن لکه های اسپری زیربغل و مام لیف را به سرکه آغشته کنید و به آرامی روی لکه بمالید.

از بین بردن بوی بد لباس

برای این کار ۱ پیمانه سرکه سفید به آخرین مرحله آبکشی لباس بزنید.

ثابت نگه داشتن رنگ لباس

برای ثابت نگه داشتن رنگ لباس ها قبل از شستشو به مدت ۲۰ دقیقه لباس ها را در محلول آب و سرکه به نسبت مساوی بریزید.

تمیز کردن ماشین لباسشویی

ماهی یک بار داخل ماشین لباسشویی سرکه بریزید و روشن کنید تا شوینده های باقیمانده در داخل ماشین کاملا تمیز شود.

منبع: رکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۶۶۱۱۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی بیماری‌های عفونی با نانوکامپوزیت آراسته به طلا

به گزارش خبرگزاری مهر، در مقاله‌ای که در مجله Langmuir منتشر شده است، دانشمندان توضیح دادند که بیشتر آزمایش‌هایی که امروز استفاده می‌شود مبتنی بر واکنش‌های آنتی‌ژن و آنتی‌بادی است. ماده فلورسانس یا پروب ذرات رنگی به آنتی‌بادی‌ها وصل می‌شود تا نتیجه مشخص شود. هنگامی که آنتی‌بادی‌ها به ویروسی مانند SARS-COV-۲ می‌چسبند، این پروب‌ها حضور ویروس را اعلام می‌کنند. استفاده از نانوذرات رنگی به دلیل سادگی در اجرای آن و تجهیزات علمی کمی برای انجام آزمایشات بسیار مورد توجه است.

نانوذرات طلا رنگی با ثبات شیمیایی بالا و جذب پلاسمون منحصر به فرد، به طور گسترده به عنوان پروب در آزمایشات ایمنی‌سنجی استفاده می‌شوند. به گفته محققان، چنین موادی دارای تطبیق‌پذیری بالایی هستند و رنگ‌های آن‌ها بر اساس اندازه و شکل تغییر می‌کند. علاوه بر این، سطح آن‌ها را می‌توان با استفاده از ترکیبات تیول اصلاح کرد.

در آزمایش‌های معمولی که از نانوذرات طلا رنگی استفاده می‌کنند، اغلب باید چگالی نوری نانوذرات طلا را تقویت کنند، به طوری که پزشکان بتوانند به راحتی قدرت سیگنال تولید شده توسط تعامل بین آنتی‌بادی‌ها و ماده هدف را اندازه‌گیری کنند. با افزایش میزان نانوذرات طلا می‌توان تا حدی سیگنال را بهبود داد اما مقدار بسیار زیادی از نانوذرات طلا نیاز است. برای حل این مشکل محققان چیدمان جدیدی از نانوذرات طلا ارائه کردند.

محققان روش جدیدی به نام رسوب خودسازمانده (SORP) را پیشنهاد کردند. SORP با حل کردن پلیمرها در حلال‌های آلی کار می‌کند. پس از اینکه حلال آلی توسط تبخیر حذف شد، پلیمرها با هم جمع می‌شوند و ذرات ریز را تشکیل می‌دهند.

هیروشی یابو، یکی از نویسندگان این مقاله می‌گوید: «با استفاده از پلیمرهای تزئین‌شده با نانوذرات طلا که توسط SORP جمع‌آوری شده‌اند، تصمیم گرفتیم ببینیم چقدر در تشخیص ویروس آنفولانزا موثر هستند و آیا حساسیت بیشتری در تشخیص واکنش‌های آنتی‌ژن-آنتی‌بادی دارد یا خیر. روش ما منجر به چگالی نوری بالاتری نسبت به نانوذرات طلا شد.»

یافته‌های این گروه نشان داد که می‌توان از این فناوری در فضای خارج از آزمایشگاه نیز استفاده کرد.

کد خبر 6087499 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • مواظب این موجود خطرناک باشید
  • مواظب این موجود خطرناک باشید!
  • ریشه کنی مالاریا در ایران دچار اختلال شد
  • این اسید لاغرتان می‌کند
  • هپاتیت و مننژیت در حال شیوع در میان فلسطینیان است
  • شناسایی بیماری‌های عفونی با نانوکامپوزیت آراسته به طلا
  • ۷ راه برای اینکه سرکه سیب بیشتری استفاده کنید
  • کشف یک باکتری عفونی خطرناک در ایستگاه ‌فضایی بین‌المللی
  • با مصرف این غذاها از شر حشرات در فصل تابستان خلاص شوید!
  • انواع شیرخشک در تمام داروخانه‌های قم موجود است