Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس پلیس راهور استان همدان گفت:صحبت کردن با تلفن همراه هنگام رانندگی جزء مواردی است که بیشترین نقش را در بروز تصادفات رانندگی ایجاد می‌کند. ۲۱ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۵:۳۰ استانها همدان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، علی فکری ظهر امروز در همایش همیاران پلیس اظهار داشت: متأسفانه در سال جاری تعداد 15 هزار و چهارصد نفر از هم‌وطنان در تصادفات رانندگی کشته شدند که این تعداد افراد براثر حوادث رانندگی در معابر درون‌شهری و برون‌شهری جان خود را از دست دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس پلیس راهور استان همدان با اشاره به اینکه زمانی تعداد خودروهای موجود در کشور 7 میلیون خودرو بود و سالانه 28 هزار نفر در حوادث رانندگی در جاده‌های کشور کشته می‌شدند عنوان کرد: در حال حاضر تعداد 22 میلیون خودرو و 11 میلیون موتورسیکلت در کشور تردد می‌کنند اما خوشبختانه تعداد افراد کشته‌ شده به‌طور تقریبی پنجاه‌ درصد کاهش داشته است.

وی گفت: این‌که آمار فوتی‌های تصادفات و سوانح رانندگی در کشور کاهش پیدا کرده است حاصل همکاری و همیاری پلیس، اورژانس، صداوسیما، شهرداری‌ها، اصحاب رسانه و همیاران پلیس است.

سرهنگ فکری تماس تلفنی هنگام رانندگی، برخورد خودرو با گاردریل، نبستن کمربند ایمنی سرنشینان و خستگی و خواب‌آلودگی راننده را از عوامل مؤثر در بروز حوادث رانندگی برشمرد و تأکید کرد: ما به‌ تمامی عوامل پلیس تذکر داده‌ایم که نسبت به صحبت‌های همیاران پلیس اهتمام جدی داشته باشند و در صورت مشاهده تخلف رانندگی والدین می‌توانید موضوع را به پلیس اطلاع دهید.

وی گفت: پلیس نیز موظف است بنا بر درخواست فرد همیار پلیس نسبت به جریمه راننده خاطی اقدام کند و یا به خواست وی با ارائه تذکر جدی راننده را نسبت به خطرات ناشی از عدم رعایت قوانین آگاه کند.

فکری بابیان اینکه از همیاران پلیس تقاضا دارم درصورتی‌که والدین قوانین را رعایت نمی‌کنند با رعایت ادب و احترام تذکر لازم را بدهند و افزود: چراکه وقتی درصحنه برخی از حوادث رانندگی حاضر می‌شویم صحنه‌های بسیار دل‌خراشی را نظاره می‌کنیم.

وی از همیاران پلیس خواست: کارت شناسایی همیار پلیس خود را در ایام سفرهای نوروزی به همراه داشته باشند و در صورت عدم رعایت قوانین و مقررات با ارائه تذکر جدی به والدین خاطرنشان کنند که شما همیار و دهم کار پلیس هستید.

رئیس پلیس راهور استان گفت: از همیاران پلیس می‌خواهم تابلوها و علائم راهنمایی رانندگی را بیاموزند و هرکجا مشاهده شد که والدین سرعت، سبقت و توقف غیرمجاز و سایر تخلفات رانندگی را انجام دادند تذکر لازم را ارائه کنند.

وی گفت: اولین موردی که از شما همیاران پلیس انتظار می‌رود این است که کمربند ایمنی خود را به محض سوار شدن در خودرو ببندید و به والدین و سایر سرنشینان نیز یادآوری کنید که حتماً کمربند ایمنی خود را ببندند.

رئیس پلیس راهور استان افزود: صحبت کردن با تلفن همراه موقع رانندگی جزء مواردی است که بیشترین نقش را در بروز تصادفات رانندگی ایجاد می‌کند و اگر هنگام رانندگی تلفن همراه زنگ خورد به والدین گوشزد کنید در یک جای مطمئن توقف کنند و بعد از پایان تماس مجدد مسیر را ادامه دهند.

وی بابیان اینکه همیاران پلیس هوشیار باشند که والدین زمان رانندگی از تنقلات و آشامیدنی‌ها استفاده نکنند، گفت: بچه‌ها باید به والدین خود تذکر دهند که بعد از دو ساعت رانندگی بین 10 الی 15 دقیقه در یک مکان امن توقف کنند و بعد از استراحت و رفع خستگی باقی مسیر را طی کنند.

 فکری افزود: سال گذشته تصادف رانندگی را شاهد بودیم که عامل تصادف منجر به فوت
براثر حوادث پرت ناشی از خوردن چای که منجر به سقوط وسیله نقلیه در گردنه آوج شد تمامی سرنشینان یک خودرو سواری در آتش سوختند و حتی جسدی نیز از آن‌ها به دست نیامد.

 رئیس پلیس راهور استان همدان گفت: مجموعه پلیس راهور در ایام نوروز در آماده‌باش کامل است و چنانچه در معابر و جاده‌های داخل شهر و بیرون شهر مشکلی پیش آمد نزد همکاران ما بیایید.

وی تصریح کرد: زمان نوروز و تعطیلات با توجه به اینکه بیشتر مردم به مسافرت می‌روند خیلی برای پلیس راهور دارای اهمیت است و امیدوارم با کمک شما همیاران پلیس بتوانیم تصادفات و حوادث رانندگی را به حداقل آمار ممکن رسانیم و در کنار یکدیگر نوروز شاد و به‌یادماندنی را سپری کنیم.

انتهای پیام/ ع

R41405/P1494/S6,75/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۶۶۱۱۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ: هوش مصنوعی به کمک ثبت تخلفات رانندگی می آید

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ از برنامه‌ریزی برای بهره‌گیری از ظرفیت هوش مصنوعی برای برخورد با تخلفات رانندگی به خصوص تخلفات ساکن خبر داد و گفت: پلیس راهور در فاز نخست از این ظرفیت برای برخورد با تخلفات ساکن استفاده خواهد کرد.

سرهنگ سید ابوالفضل موسوی‌پور در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه هوشمندسازی در انجام ماموریت‌ها و ارائه خدمات یکی از اولویت‌های پلیس و مورد تاکید فرمانده فراجا و ریاست پلیس راهور فراجا است، گفت: در همین راستا نیز ما در پلیس راهور تهران بزرگ نیز این موضوع را جزو اولویت‌های خود قرار دادیم و برای تحقق آن برنامه‌ریزی‌های لازم انجام است.

وی با بیان اینکه موضوع ترافیک، موضوعی بین بخشی است که لازم است دستگاه‌های مربوطه در آن مشارکت داشته باشند، اظهارکرد: یکی از اقدامات ما استفاده از ظرفیت هوش مصنوعی برای کنترل ترافیک و برخورد با تخلفات رانندگی است. در همین راستا نیز جلساتی را با شرکت کنترل ترافیک و چند شرکت دانش‌بنیان و همچنین جمعی از نخبگان دانشگاه صنعتی شریف برگزار کردیم و بنا شد تا زیرساخت‌های استفاده از هوش مصنوعی برای برخورد با تخلفات و نظارت ترافیکی فراهم شود.

برخورد با تخلفات ساکن با کمک هوش مصنوعی

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ با بیان اینکه در فاز نخست برخورد با تخلفات ساکن را در اولویت قرار دادیم، گفت: دو نوع دوربین ترافیکی در سطح شهر تهران وجود دارد، یکی دوربین‌های پلاک‌خوان است که این دوربین‌ها کار خود را انجام می‌دهند و براساس برنامه‌ای که برایشان نوشته شده نسبت به ثبت تخلفات اقدام می‌کنند. نوع دیگر اما دوربین‌های نظارت تصویری است که در حال حاضر حدود ۱۵۰۰ عدد از آن در شهر تهران فعال است و امیدواریم که به زودی نیز افزایش پیدا کند.

موسوی‌پور با بیان اینکه این دوربین‌های نظارت تصویری هوشمند نیستند، گفت: درحال حاضر یک کاربر باید این دوربین‌ها کنترل کند، اما ما به دنبال این هستیم که با استفاده از ظرفیت هوش‌مصنوعی این دوربین‌ها بتوانند معابر را رصد کرده و در صورت وقوع تخلف یا وضعیت غیرعادی نظیر تصادف و ... موضوع ثبت و اعلام کنند. این اقدام امکان اجرا دارد و ما باید سامانه مربوطه را روی دوربین‌ها نصب کنیم.

وی ادامه داد:‌ از طریق دوربین‌های نظارت تصویری می‌توانیم سامانه‌ای را نصب کنیم و این سامانه به شکل هوشمند با تخلفات برخورد می‌کند. همانطور که گفتم ما در فاز نخست برخورد با تخلفات ساکن را در اولویت قرار دادیم و قصد داریم تا در همین سال جاری با تعدادی دوربین کار را شروع کنیم و به مرور آن را گسترش دهیم. ما با استفاده از این سامانه و هوش مصنوعی با دوربین‌های نظارت تصویری نسبت به برخورد با تخلفات ساکن، نظیر پارک در محل ممنوع، پارک دوبل، توقف غیرمجاز، سد معابر و ... برخورد خواهیم کرد. 

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ با بیان اینکه امکان تعریف محدوده، نوع تخلف و حریم رصد برای این دوربین‌ها وجود دارد، گفت: در صورت اجرا تخلفات به شکل هوشمند رصد و پس از اعمال قانون پیامک آن برای رانندگان متخلف ارسال خواهد شد.

موسوی درپاسخ به این پرسش که موانع اجرای این طرح چیست، گفت: بعد از درخواست ما شهرداری این موضوع را در بودجه امسالش قرار داد، به‌هرحال موضوعاتی نظیر تامین اعتبار و ... در این خصوص وجود دارد.

پیش از این سرهنگ احسان مومنی،معاون عملیات پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ نیز در گفت‌وگو با ایسنا گفته بود که به زودی دوربین‌های ثبت تخلف رانندگی بر روی موتورسیکلت‌های پلیس راهور نیز نصب می‌شود و در فاز اول این دوربین‌ها نسبت به ثبت تخلفات ساکن اقدام خواهند کرد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • هوش مصنوعی به کمک ثبت تخلفات رانندگی می آید
  • استفاده از تلفن همراه با ۴۶ درصد بالاترین علت بروز تصادف است
  • هوش مصنوعی به کمک ثبت تخلفات رانندگی می‌آید
  • رئیس پلیس راهور تهران بزرگ: هوش مصنوعی به کمک ثبت تخلفات رانندگی می آید
  • پلیس راهور تهران: استفاده از موبایل عامل ۴۶ درصد از تصادفات است
  • پلیس راهور : ۴۶ درصد تصادفات مربوط به تلفن همراه است
  • پلیس علت اکثرتصادف‌های رانندگان ایرانی را فاش کرد
  • مرگبارترین اتوبان‌های تهران را بشناسید
  • عامل ۴۶ درصد تصادفات ؛ یک عادت بد در رانندگی!
  • چند درصد جریمه های رانندگی اشتباهی است؟ ؛ توضیحات مهم رئیس پلیس راهور