Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه دنیای ارتباطات گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ رمضانعلی سبحانی فر رییس کمیته ارتباطات و فناوری اطلاعات مجلس با بیان اینکه قرار بود در سال ۹۲، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با وزارت راه، مسکن و‌ شهرسازی ادغام شود، گفت: حتی در آن زمان چند روزی وزیر راه سکانداری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات را بر عهده داشت و‌از آنجاکه مطابق قانون‌پنجم توسعه این اجازه به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات داده شده بود تا تعداد وزارتخانه ها را به ۱۷ برساند لذا در مقابل آن کاری نمی شد انجام داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به طرح دو فوریتی که مجلس برای لغو این ادغام ارایه کرد، افزود: کار سختی را در پیش داشتیم چراکه لازم بود دو‌سوم آرا را داشته باشیم که در نهایت با ۱۹۱ رای که بی سابقه بود، ادغام لغو شد تا امروز شاهد جشن ۱۴۱ امین سالگرد وزارت ارتباطات و‌فناوری اطلاعات باشیم.

عضو‌کمیسیون صنایع مجلس ICT را پیشران و‌ زیرساخت توسعه کشور دانست و اظهار کرد: باید بگوییم که از عصر رسانه عبور کردیم و‌ وارد عصر اطلاعات شدیم و امروز هر جا و تاسیساتی برای احداث نیاز با زیرساخت های ارتباطی دارد.

سبحانی فر با اشاره به اینکه مردم باتوجه به مشکلات اجتماعی موجود خیلی از مشکلات خود را با ارسال اطلاعات از طریق شبکه های اجتماعی و پیام رسان ها رفع می کنند، خاطرنشان کرد: با گذشت زمان و اجرای برنامه ها امروز نگاه مجلسیان نسبت به روز رای گیری به آذری جهرمی بسیار متفاوت شده و بهبود یافته است.

نماینده مردم سبزوار و جغتای و جوین با تاکید بر افزایش پهنای باند در کشور، تصریح کرد: باید در این حوزه رقابت ایجاد کنیم و کارها را به بخش خصوصی واگذار کنیم ضمن اینکه باید کیفیت را بالا ببریم تا اعتماد ایجاد شود.

رییس کمیته ارتباطات و فناوری اطلاعات مجلس در اهمیت اعتماد عمومی گفت: اگر مردم اعتماد نکنند چه از بخش دولتی و چه خصوصی سرویس نمی گیرند و در مدتی که تلگرام بسته شده بود شاهدیم که تعداد اندکی روی پیام رسان های دیگر رفتند که بخاطر مبحث اعتماد بود.

سبحانی فر با بیان اینکه نباید به کار کاربران سرک بکشیم، اظهار کرد: امسال شاهد بودیم که در نمایشگاه جیتکس از میان 400 شرکت، 40 شرکت به عنوان برگزیده انتخاب شدند که از میان آنها 12 شرکت ایرانی بودند.

عضو کمیسیون صنایع مجلس تصریح کرد: باید بسته های مشوقی برای بخش خصوصی بگذاریم که با رقابت پذیری، ایجاد زیرساخت و تامین امنیت اعتماد مورد نظر ایجاد شود تا دیگر پیام رسان خارجی نداشته باشیم.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۶۶۸۹۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اینترنت 4G نوکیا به ماه می‌رود

ایتنا - شرکت نوکیا مشغول توسعه سیستم ارتباطات LTE/۴G برای ماه است و نخستین قطعه از شبکه احتمالا در اواخر سال جاری میلادی به این سیاره ارسال شود.
قرار است طی ماموریت IM-۲ شرکت Inituitive Machine سخت افزاری برای یک نسخه ساده از شبکه ارتباط اینترنتی به فضا پرتاب شود و روی قطب جنوب ماه فرود بیاید.

تجهیزات نوکیا که در اصل یک جعبه شبکه ارتباطی است، لندر ماه Nova-C را با کاوشگر MAPP و ابزار جهنده Micro-Nova ساخت همین شرکت مرتبط می کند و به این ترتیب قابلیت های شبکه اینترنتی در مسافت های کوتاه و طولانی آزموده می شود.

تیری کلاین رییس Bell Labs Solutions Research در نوکیا در بیانیه ای اعلام کرد: ارتباطات نیز مانند سرپناه، غذا و تجهیزات حیاتی بخشی مهم از هر ماموریتی است که به مریخ انجام می شود. با ایجاد یک شبکه اختصاصی در فضا، ما از همان فناوری‌های پیشرفته‌ای بهره می‌بریم که میلیاردها تلفن هوشمند را روی زمین به هم متصل می‌کنند.

در سال ۲۰۲۰ میلادی ناسا قراردادهایی با ۱۴ شرکت امضا کرد تا فناوری های نوین برای پشتیبانی از برنامه آرتمیس را توسعه دهند. نوکیا ۱.۴۱ میلیون دلار دریافت کرد تا نخستین شبکه سلولی روی ماه را بسازد. این شرکت به جای توسعه فناوری های جدید، سخت افزارهای فعلی را برای محیط ماه سازگار کرد.

اگر همه چیز طبق برنامه ریزی پیش برود، شبکه ۴G/LTE نوکیا روی ماه پهنای باند بیشتری نسبت به سیستم های فرکانس بسیار بالا(UHF) فراهم می کند که برای ارتباطات فضایی توسعه یافته اند. این امر نه تنها ارتباطات بین فضانوردان بلکه برای سیستم های رباتیک خودران روی ماه را تسریع می کند. علاوه بر آن شبکه مذکور به تدریج برای مریخ سازگار می شود و در آینده به ۵G ارتقا می یابد.

دیگر خبرها

  • ناسا یک پیام از فاصله ۲۲۵ میلیون کیلومتری زمین دریافت کرد
  • رییس هیات اجرایی سی‌امین جشنواره علوم پزشکی رازی منصوب شد
  • تاکید پدافندغیرعامل بر ضرورت ارتقا امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • اینترنت 4G نوکیا به ماه می‌رود
  • اینترنت ۴G نوکیا به ماه می رود
  • تاکید پدافند غیر عامل بر ضرورت ارتقای امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • تاکید پدافندغیرعامل بر ضرورت ارتقای امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • اتصال جزایر سه‌گانه ایرانی خلیج فارس به سرزمین اصلی
  • وزیر ارتباطات : جزایر سه‌گانهٔ خلیج فارس با موفقیت از طریق فیبر نوری به سرزمین اصلی متصل شدند
  • خلیج فارس دریایی راهبردی در دنیای ارتباطات است