Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-20@02:37:41 GMT

شرکت‌هایی که نتانیاهو در نشست آیپک به رخ دیگران کشید

تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۶۶۹۰۸۵

به گزارش فارس، اجلاس سالانه «کمیته امور عمومی آمریکا اسرائیل» (AIPAC) امسال در تاریخ‌های 3 تا 6 مارس 2018 (12 تا 15 اسفند) در واشنگتن برگزار شد.

در این نشست مقامات مختلفی از ایالات متحده و رژیم صهیونیستی از جمله «مایک پنس» معاون رئیس‌جمهور آمریکا و «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی سخنرانی کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نتانیاهو در بخش ابتدایی اظهارات خود به برخی پیشرفت‌ها و دستاوردهای رژیم صهیونیستی در حوزه فناوری و تکنولوژی اشاره کرده و نام تعدادی از شرکت‌های فعال در عرصه‌های ارتباطات، کشاورزی، ناوبری خودرو و تصفیه آب را برشمرد.

وی با ارائه آماری از 10 کمپانی پیشرو در جهان در سال 2006، گفت در بین آنها 5 شرکت انرژی و فقط یک شرکت آی‌تی (فناوری اطلاعات) دیده می‌شود. اما درپی حرکت روزافزون جهان به سمت دیجیتالی شدن، همین آمار یک دهه بعد برای 10 کمپانی برتر سال 2016 بدین صورت تغییر کرده است: 5 شرکت آی‌تی و 1 شرکت انرژی.

 

نخست وزیر رژیم صهیونیستی با بیان اینکه «ثروت واقعی در نوآوری نهفته است» از 5 شرکت برتر آی‌تی در سال 2016 بدین ترتیب نام برد: اَپل، گوگل، مایکروسافت، آمازون و فیسبوک. وی این 5 شرکت را وابسته به اسرائیل توصیف کرد.

نتانیاهو با اشاره به اینکه تمام آنها مراکز تحقیقاتی بزرگی در اسرائیل دارند، افزود: «و این شرکت‌ها تنها نیستند. صدها شرکت دیگر نیز وجود دارند...تغییر بزرگی در حال رخ دادن است...این، ادغام داده‌های بزرگ، ارتباطات و هوش موصنوعی است».

نتانیاهو در ادامه با مطرح کردن بحث «کشاورزی دقیق» گفت که اسرائیل به فناوری رسیده که می‌تواند به ریشه هر گیاه به صورت جداگانه آبرسانی کند. وی همچنین با نشان دادن تصویر یک پهپاد توضیح داد که این پرنده با پرواز بر فراز زمین کشاورزی و ارتباط با سنسورهای مختلفی که در زمین نصب شده‌اند، بخش‌هایی که به آب یا کود بیشتر نیاز دارند را شناسایی کرده و به مرکز داده گزارش می‌دهد.

وی گریزی نیز به بحث تصفیه و شیرین‌سازی آب زده و مدعی شد اسرائیل حدود 90درصد از فاضلاب را تصفیه می‌کند. کشور بعدی که بیشترین میزان تصفیه آب را دارد، اسپانیا با حدود 20درصد تصفیه فاضلاب است.

نخست وزیر رژیم صهیونیستی ادعا کرد که با ترکیب این دو فناوری در زمینه‌های کشاورزی و آب، اسرائیل در حال تغییر دنیا است. یکی از این شرکت‌های فعال در زمینه آب که در آفریقا به تحقیق و توسعه مشغول است، «واتِرژن» (WaterGen) نام دارد.

 

طبق ادعاهای نتانیاهو این شرکت در آفریقا، از طریق هوای مرطوب، آب تولید کرده و در اختیار کسانی که از امکانات اولیه زندگی برای شست‌وشو برخوردار نیستند، قرار می‌دهد. همچنین این شرکت دستگاه‌هایی برای تصفیه هوای خانه و مرطوب‌سازی آن اختراع کرده است.

نتانیاهو اما این فناوری‌ها را «صنایع قدیمی» خوانده و سپس به مبحث فناوری‌های نوین روی آورد. وی با ادعای اینکه اسرائیل «به معنای واقعی کلمه در حال راندن دنیا» است، افزود: «درباره خودروهای بدون راننده صحبت می‌کنم. اسرائیل در فناوری خودروهای بدون راننده در جهان پیشرو است».

وی با بیان اینکه 500 شرکت دانش‌بنیان در اسرائیل در این زمینه فعالیت می‌کنند، به معرفی برترین آنها پرداخت: «موبایل‌آی (MobileEye) به تازگی با قیمت 15 میلیارد دلار به شرکت اینتل (Intel) فروخته شد. اما نکته جالب این است که اینتل به آنها گفت اینجا شاهراه دسترسی به 30 حرفه مختلف در زمینه خودروهای بدون راننده است».

نخست وزیر رژیم صهیونیستی در همین حین نمایه‌ای از شرکت‌های نوآوری اسرائیلی در زمینه رانندگی و همچنین شرکت‌های خارجی که بخش اعظمی از تحقیق و توسعه (R&D) آنها در اراضی اشغالی انجام می‌شود را به حاضران در نشست آیپک نشان داد.

نام برترین این شرکت‌ها بدین شرح است: موبایل‌آی (MobileEye) – گِت (Gett) – اوتو (OTTO) – اُتوتاکس (Autotalks) – اِنجی (Engie) – آریلو (Arilou) – نِکسار (nexar) – ویا (via) – اُتونومو (otonomo) – آی‌آن‌رود (iOnRoad)

در این بین نیز نام شرکت سازنده نرم‌افزار مسیریاب «وِیز» (Waze) نیز به چشم می‌خورد.

 

در این نمایه همچنین نام کمپانی‌های بزرگ اِل‌جی، سامسونگ، فیات، مرسدس بنز، بوش، جنرال موتورز و اِنویدیا (nvidia) به عنوان شرکت‌های خارجی که در اراضی اشغالی مراکز بزرگ تحقیقاتی دارند، دیده می‌شود. این کمپانی‌ها در حوزه‌های مختلف الکترونیک، خودروسازی، لوازم خانگی و فناوری ارتباطات فعالیت می‌کنند.

کمپانی موبایل‌آی، سازنده سیستم‌های پیشرفته کمک به رانندگی است که برای جلوگیری از وقوع تصادف یا کاهش شدت صدمات آن، به راننده هشدار می‌دهد. مقر اصلی این ساختمان در قدس غربی واقع شده و دفاتری در نیویورک، چین، ژاپن و آلمان نیز دارد.

شرکت گِت (با نام قبلی گِت تاکسی Get Taxi) توسعه‌دهنده وبگاه و نرم‌افزار مخصوص کرایه‌کردن تاکسی و پیک در بیش از 100 شهر جهان در کشورهای مختلف از جمله آمریکا، انگلیس و روسیه است.

کمپانی اوتو، در زمینه نامه‌رسانی فعالیت می‌کند و هم‌اکنون یکی از بزرگترین شرکت‌های تجارت الکترونیک در بیش از 20 کشور جهان از جمله آلمان و فرانسه است.

آی‌آن‌رود نیز نرم‌افزار واقعیت افزوده در زمینه ایمنی رانندگی است که در سال 2012 جایزه بین‌المللی بهترین نوآوری در این زمینه را کسب کرد. این نرم‌افزار از سیستم‌های جی‌پی‌اس (ردیاب)، ژیروسکوپ و دوربین تلفن همراه استفاده می‌کند تا به راننده درباره احتمال برخورد با خودروی جلویی یا ناهمواری‌های مسیر هشدار دهد.

 

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۶۶۹۰۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برپایی رویداد «مانوین» با نگاهی نوآورانه به نیازهای روز جامعه

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، نشست شورای سیاستگذاری رویداد ملی صنایع خلاق مانوین به همت ستاد توسعه فناوری های فرهنگی و نرم معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری و با حضور جمعی از مدیران دولتی و برخی فعالان زیست بوم اقتصاد خلاق و جامعه نخبگانی این عرصه برگزار شد.

مسعود حسنلو، دبیر ستاد توسعه فناوری‌های فرهنگی و نرم با اشاره به زمینه شکل گیری ایده و اجرایی سازی این رویداد، «کمک به حل مسائل اجتماعی از طریق ظرفیت‌های اجتماعی، ابزار های نوآورانه و فناورانه» را ماهیت ذاتی صنایع خلاق دانست و اظهار کرد: با توجه به اینکه بزرگترین جامعه آماری کشور، حوزه صنایع فرهنگی و نرم است؛ نیاز است تا فرهنگ نوآوری و فناوری در گروه‌های مختلف جامعه ورود پیدا کند؛ یکی از اهداف برگزاری این رویداد نگاه نوآورانه، آینده‌نگرانه و عدم غفلت از نیازهای روز جامعه در عرصه‌ها و سطوح مختلف است. همچنین این رویداد با محوریت ترویج و جلب توجه سیاستگذاران، تصمیم سازان و تصمیم گیران به عرصه مهم و راهبردی صنایع خلاق است.

وی ادامه داد: کارآفرینان نیز در حوزه صنایع خلاق نقش دارند، از این رو با هدف وارد کردن فرهنگ نوآوری و فناوری که منجر به کارآفرینی و خلق ثروت می‌شود و پیرو راهبرد کلان ۲ نقشه جامع علمی کشور مبنی بر کمک به گفتمان سازی اقتصاد دانش بنیانی و ارائه دستاوردهای حوزه فناوری‌های نرم و فرهنگی کشور، این رویداد در دستور کار قرار گرفته است.

یاسر قرائی، دبیر اجرایی رویداد گفت: برگزاری مانوین در راستای نگـاه نـوآورانه، آینده‌نگارانه و عدم غفلت از نیازهای روز جامعه در عرصه‌ها و سطوح مختلف و ترویج فرهنگ نوآوری است که به کارآفرینی و خلق ثروت منجر می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: نشست‌های تخصصی، بخش نمایشگاهی، پروتوتایپ، رونمایی، روایت پیشرفت، حکمرانی، سرگرمی، مشارکت عمومی، همرسانی، مشاوره، رقابت و مسابقه، تقدیر و ارزیابی و پنل و سخنرانی از جمله بخش‌های مختلف مانوین است.

به گفته قرائی، رویداد «مانوین» با هدف ارائه دستاوردهای صنایع خلاق همزمان با نمایشگاه «اینوتکس ۱۴۰۳» در تاریخ ۱۸ تا ۲۱ اردیبهشت ماه سال جاری در پارک فناوری پردیس برگزار خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: مشارکت در تامین محتوای بخش روایت پیشرفت، مشارکت در نشست‌ها و پنل‌ها، دعوت از فعالان و صاحب‌نظران، حضور واحدهای نوآور، خلاق و فناوری مستعد و توانمند در بخش نمایشگاهی، معرفی ظرفیت های استانی در حوزه های فناوری فرهنگی نرم، توجه به بخش بازار پردازی و لزوم زنجیره ارزش محصولات صنایع فرهنگی و نرم از جمله انتظاراتی است که از اعضا شورای سیاست‌گذاری می‌رود.

در ادامه نشست، مریم جلالی معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث، گردشگری و صنایع دستی، یاسر جلالی دستیار ویژه رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، محمد حسین سجادی نیری، مدیر نوآوری و فناوری تکنوتجارت، محمدرضا زارع برزشی، سرپرست مرکز ملی صنایع خلاق و فرش وزارت صمت، سید علی فاطمی از فعالان مرتبط در شورای عالی انقلاب فرهنگی، علی مرتضی بیرنگ از فعالان و مدیران عرصه دانش بنیان و اقتصاد خلاق و برخی دیگر از حاضران در نشست به اظهار نظر و ارائه دیدگاه های خود پرداختند.

کد خبر 6081032 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • شیخ نعیم قاسم: از رویارویی با اسرائیل دست نخواهیم کشید
  • هشت پیشنهاد ایران به نشست وزیران علوم سازمان همکاری شانگهای
  • شناسایی ۱۸ ظرفیت جدید سرمایه گذاری در بخش آب استان
  • تصفیه روزانه ۲۸ هزار متر مکعب فاضلاب در شهر خوی
  • برپایی رویداد «مانوین» با نگاهی نوآورانه به نیازهای روز جامعه
  • مانوین؛ رویداد ملی صنایع خلاق در اینوتکس ۱۴۰۳
  • ماجرای ورود پارک علوم و فناوری به فیلمنامه‌نویسی
  • دهقانی فیروزآبادی: دولت زمینه جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی را فراهم کرده است
  • روزنامه‌نگاران رکن اصلی جهاد تبیین هستند
  • عملیات وعده صادق باور شکست‌ناپذیری صهیونیست را درهم شکست