Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-05-02@17:22:37 GMT

اجرای طرح کاهش دورریز غذا در سلف دانشگاه‌ها

تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۶۶۹۲۲۹

اجرای طرح کاهش دورریز غذا در سلف دانشگاه‌ها

شهر > محیط زیست ایران - همشهری آنلاین:
دبیر کانون محیط زیست دانشگاه تهران از اجرای طرح کاهش دور ریز غذا در سلف دانشگاه‌ها خبر داد و اعلام کرد: مرحله مقدماتی طرح تمام شده و هم اکنون طرح در مرحله عملیاتی قرار دارد.

به گزارش مهر، علیرضا اوحدی دبیر کانون محیط زیست دانشگاه تهران در نشست زبالیستن با ارائه توضیحاتی در ارتباط با طرح کانون محیط زیست این دانشگاه در زمینه مدیریت و کاهش پسماند غذای سلف‌ها، گفت: این طرح در چند جلسه مشترک با دفتر مشارکت‌های مردمی سازمان حفاظت محیط زیست مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از اجرای این طرح توسط فعالان محیط زیست دانشگاه تهران با مدیریت کانون محیط زیست این دانشگاه خبر داد و افزود: مرحله مقدماتی طرح تمام شده و هم اکنون طرح در مرحله عملیاتی قرار دارد.

به گفته اوحدی، هدف از برگزاری جلسات ایده‌پردازی کارگروه‌های تحقیقاتی کانون محیط زیست دانشگاه تهران، طراحی فرآیندی برای کاهش دورریز و پسماند زباله غذای دانشگاه با همفکری دانشجویان، همچنین اصلاح و تنظیم سیاست‌های دانشگاه در حوزه محیط زیست و مدیریت پسماند است.

دبیر کانون محیط زیست دانشگاه تهران ضمن ارائه گزارشی از اجرای طرح آزمایشی تفکیک زباله سلف‌های تعدادی از دانشکده‌های دانشگاه تهران توسط کانون محیط زیست، گفت: با توجه به سرانه اسراف غذا در دانشگاه، اجرای این طرح نقشی موثر در کاهش دور ریز غذا و در نهایت حفاظت از منابع آب و خاک کشور خواهد داشت.

اوحدی گفت: در پایان فاز نخست اجرای طرح کاهش دور ریز غذا سلف دانشکده‌های دانشگاه تهران، به پاس قدردانی از دانشکده‌ای که کمترین دورریز غذا را داشت، یک اصله نهال در محوطه دانشکده غرس خواهد شد.

نشست زبالیستن با محور اهمیت و ارتباط میان مدیریت زباله و زندگی شهری انسانی به میزبانی کانون محیط زیست دانشگاه تهران و انجمن علمی شهرسازی دانشگاه تهران و با همکاری دفتر مشارکت‌های مردمی سازمان حفاظت محیط زیست در نگارخانه دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران برگزار شد.

در این نشست که با حضور دانشجویان رشته‌های مختلف دانشگاه تهران به ویژه دانشجویان رشته‌های شهرسازی و محیط زیست، همچنین فعالان محیط زیستی برخی دیگر از دانشگاه‌های کشور برگزار شد، دانشجویان، ژیلا آقایی مدیرکل دفتر مشارکت‌های مردمی سازمان حفاظت محیط زیست و رضا عبدلی مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهر تهران به بحث و تبادل نظر حول موضوع مدیریت پسماند، نقش و جایگاه شهروندان در این زمینه، وضعیت فعلی کشور، چالش‌های موجود در مسیر مدیریت پسماند شهری و چگونگی گسترش فرهنگ نحوه صحیح مدیریت پسماند در جامعه پرداختند.

پرسش و پاسخ میان دانشجویان و مسئولان حاضر، طرح سوالات و نقطه نظرات دانشجویان پیرامون کنشگری محیط زیست و مدیریت پسماند، ثبت جملات یادبود با هدف استمرار تعامل میان دانشگاه‌ها و نهادهای تصمیم‌گیرنده حوزه محیط زیست از سوی حاضران و نصب سطل‌های مخصوص زباله خشک (کاغذ) در دانشکده هنرهای زیبا از دیگر بخش‌های این نشست بود.

در همین زمینه: پلاستیک بدترین زباله در محیط زیست گیلان است متمرکز بر طرح بی‌زباله تا روز طبیعت دور ریز غذای مردم ایران معادل ۶۰ درصد درآمد نفتی کشور است روزانه ۵۰ هزار تن زباله در کشور تولید می‌شود شیرابه‌های زباله ؛ سمی در رگ‌های مازندران

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۶۶۹۲۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جمع آوری ۹۰ تن پسماند و نخاله ساختمانی در پویش «مسیرسبز- ایران پاک»

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی گفت : جمع‌آوری و ساماندهی حدود ۹۰ تُن زباله و نخاله، دستاورد اجرای پویش «مسیر سبز- ایران پاک» از اسفند ۱۴۰۲ تا فروردین ۱۴۰۳ در استان بوده و تداوم چنین طرح‌هایی، راهکار مناسبی ، برای یادآوری و جلب همکاری همگانی برای حفاظت از محیط زیست است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست استان مرکزی، یوسف یوسفی اظهار کرد: در بازه زمانی یک ماهه با مشارکت دستگاه‌های متولی، و گروه‌های خودجوش مردمی، در طرح ملی مسیر سبز- ایران پاک در استان مقدار ۴۸۰ هکتار از اراضی استان و به مقدار حدود ۹۰ تن پسماند و نخاله ساختمانی جمع‌آوری و به محل دفن بهداشتی و مجاز منتقل شد.

وی افزود: سازمان حفاظت محیط زیست، به عنوان متولی حفاظت از طبیعت، اجرای طرح ملی «مسیر سبز - ایران پاک» را با هدف اجرای طرح‌های پاکسازی طبیعت، به ویژه حاشیه محورهای مواصلاتی شهری، روستایی و تفرجگاه‌ها راه‌اندازی و اجرای آن را به تمام استانداران ۳۱ استان کشور ابلاغ کرد.

یوسفی تاکید کرد: ابلاغ این طرح راهکاری برای کاهش پخش و پراکنش انواع پسماندها از جمله پلاستیک، کاغذ، ضایعات و نخاله‌های ساختمانی و تخلیه غیرمجاز پسماندهای صنعتی و ویژه در حاشیه محورهای مواصلاتی، مناطق ساحلی، دریایی و سایر زیستگاه‌های طبیعی کشور است تا علاوه بر کاهش آلودگی‌های بهداشتی و تخریب محیط زیست، گستره وسیعی از طبیعت از وجود زباله در امان بماند.

وی افزود: طبق ماده هفت قانون مدیریت پسماندها (‌مصوب ۱۳۸۳/۰۲/۲۰ مجلس شورای اسلامی) مدیریت اجرایی کلیه پسماندها غیر از صنعتی و ویژه در شهرها، روستاها و حریم آنها به عهده شهرداری‌ها و دهیاری‌ها، و در خارج از حوزه دهیاری‌ها و شهرداری‌ها بر عهده بخشداری‌هاست.

کد خبر 750080

دیگر خبرها

  • جمع آوری ۹۰ تن پسماند و نخاله ساختمانی در پویش «مسیرسبز- ایران پاک»
  • لزوم توجه به رویکردهای اساسی برای تفکیک زباله از مبدا
  • آغاز اجرای طرح پاکسازی طبیعت در استان مرکزی
  • عوارض آزادراه تهران-شمال در اختیار محیط زیست
  • رویکرد اصلی ما تفکیک زباله از مبدا است
  • ساماندهی ۹۰ تن نخاله ساختمانی با اجرای یک پویش در استان مرکزی
  • رویکرد اصلی ما تفکیک زباله از مبدا است/ ضرورت کاهش زباله سوزی
  • سند جامع مدیریت پسماند ایلام تهیه می‌شود
  • بخشی از عوارض آزادراه تهران-شمال به محیط زیست اختصاص یابد
  • نوجوانان بوشهری حفظ محیط زیست دریایی را تمرین کردند