Web Analytics Made Easy - Statcounter

طبق گزارش منتشر شده روز دوشنبه موسسه مشاوره و حقوقی "کلیفرد چنس"، سهم شرکت‌های مستقر در ۲۷ کشور عضو اتحادیه اروپا بیشتر از هزینه شرکت‌های انگلیسی خواهد بود و آن‌ها باید متحمل ۳۱ میلیارد پوند هزینه اضافی موانع تعرفه‌ای و غیر تعرفه‌ای شوند. از سوی دیگر شرکت‌های انگلیسی متحمل ۲۷ میلیارد پوند هزینه اضافی در سال خواهند شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس این گزارش، این افزایش در هزینه‌ها و سردرگمی‌ها، خطر کاهش سودآوری و مخاطرات خارجی دیگر بر برخی از کسب و کارها را خواهد داشت. پس از رای به پایان دادن حدود چهار دهه پیوند سیاسی، اقتصادی و قانونی با بزرگترین بلوک تجاری جهان، انگلیس سال آینده اتحادیه اروپا را ترک خواهد کرد. در نبود یک توافق مشخص، تجارت بین انگلیس و ۲۷ کشور دیگر عضو اتحادیه اروپا تابع قوانین سازمان جهانی تجارت خواهد بود که دارای تفاوت‌های زیادی با مدل بازار واحد مورد علاقه انگلیس است.

هرچند که انگلیس خواهان چنین توافقی است اما دولت می‌گوید آماده هر پیشامدی حتی خروج از اتحادیه بدون رسیدن به توافقی مشخص است و ۳ میلیارد پوند برای مواجهه با احتمالات گوناگون کنار گذاشته است. طبق گزارش "کلیفرد چنس"، اگر انگلیس به شکلی در اتحادیه گمرکی باقی بماند، هزینه هر دو طرف به نصف کاهش خواهد یافت.

این گزارش نشان می‌دهد اگر توافق مشخصی صورت نگیرد،   ۷۰ درصد هزینه‌های اضافی در انگلیس در پنج صنعت شامل خدمات مالی، خودرو، کشاورزی و غذا و نوشیدنی، کالاهای مصرفی و مواد شیمیایی و پلاستیکی توزیع خواهد شد.

بخش خدمات مالی برخلاف برخی از شرکت‌های اتوماتیک و هوافضا که می‌توانند به تامین کنندگان داخلی رجوع کنند،   بیشترین صدمه را متحمل خواهد شد و باید عملیات‌های جدیدی را برای تداوم خدمت‌رسانی به مشتریان اروپایی خود آغاز کند.

بانک مرکزی انگلیس هشدار داده است حدود ۱۰ هزار شغل بخش مالی تا پایان سال جاری میلادی ممکن است به دلیل بریگزیت از انگلیس به کشورهای دیگر منتقل شود.

انتهای پیام

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۶۷۰۶۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بورل: چند کشور اروپایی تا ماه مه کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسند

به گزارش قدس آنلاین، «جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا که در ریاض به سر می‌برد، اعلام کرد: تنها راه‌حل مناقشه اسرائیل و فلسطین، تقسیم زمین است.

به نقل از یورونیوز، رئیس دیپلماسی اروپا در جریان نشست مجمع جهانی اقتصاد در ریاض با همتای سعودی خود دیدار کرد.

در این دیدار، فیصل بن فرحان، وزیر خارجه عربستان گفت: حتی اگر آتش‌بس در غزه حاصل شود، ما همچنان باید با پیامدهای درگیری نه‌تنها در غزه بلکه در کرانه باختری رود اردن، فراتر از آن، در منطقه خود مواجه شویم.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا نیز گفت: انتظار می‌رود چندین کشور اروپایی تا پایان ماه مه آینده کشور فلسطین را به رسمیت بشناسد.

بورل اظهار کرد: به من گفتند که جغرافیا دیگر مهم نیست. در اوکراین، جنگ برای سرزمین است و اینجا در غزه و فلسطین، جنگ برای سرزمین است، دو طرف برای یک سرزمین می‌جنگند و تنها راه‌حل این است که آن را به اشتراک بگذارند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • تورم بیشتر برای انگلیسی‌ها در سایه کنترل‌های جدید برگزیتی
  • تحقیقات اتحادیه اروپا از متا بر سر کنترل اطلاعات غلط
  • حمله به یک کشتی در سواحل یمن
  • هدف قرار گرفتن یک کشتی در سواحل یمن
  • بورل: چند کشور اروپایی به زودی فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • چندین کشور اروپایی دولت فلسطینی را به رسمیت می‌شناسند
  • چند کشور اروپایی تا ماه مه کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: چند کشور اروپایی تا ماه مه کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • بورل: چند کشور اروپایی تا ماه مه کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • جنجال سفر‌های هوایی لوکس دیوید کامرون