Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-30@02:48:58 GMT

آماری از تعداد زنان مردان افسرده در ایران

تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۶۷۱۹۰۰

محمدهادی ایازی روز دوشنبه در نخستین مجمع سلامت استان اصفهان افزود: سلامت اجتماعی در کاهش میزان افسردگی و همچنین آسیب های اجتماعی نقش بسزایی دارد و باید بیش از پیش برای تامین سلامت اجتماعی فرهنگ سازی و اطلاع رسانی شود.

سلامت اجتماعی به معنای توانایی تعامل با انسان‌ها و محیط با هدف ایجاد ارتباط رضایت بخش بین فردی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی همچنین با اشاره به سبک زندگی و دلایل مرگ و میر گفت: در ایران سالانه حدود ۳۳۳ هزار نفر در تصادف های جاده ای و حوادث ترافیکی دچار مصدومیت می شوند و حدود پنج هزار تخت بیمارستانی به حوادث ترافیکی اختصاص می یابد.

معاون وزیر بهداشت میزان تلفات حوادث ترافیکی طی یک دهه اخیر را سالانه حدود ۲۸ هزار نفر اعلام کرد و افزود: باتوجه به فرهنگ سازی و اقدام های انجام شده اکنون این میزان به حدود ۱۶ هزار نفر در سال کاهش یافته است.

وی در عین حال تاکید کرد: برای ارتقا و تامین سلامت جامعه، لازم است که بیش از پیش برای جلوگیری از سوانح و حوادث ترافیکی در جاده های کشور بکوشیم.

ایازی، سطح آگاهی هموطنان برای حفظ سلامتی خود را بالا ندانست و از نهادهای فرهنگی و سازمان های مردم نهاد خواست که در این زمینه به طور جدی وارد شوند.

به گفته وی، در ایران حدود ۶۸۰ سازمان مردم نهاد در حوزه سلامت فعال هستند اما این آمار در مقایسه با جمعیت ۸۰ میلیون نفری کشور، پایین است.

معاون اجتماعی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به اینکه بدون نقش مشارکتی مردم، بسیاری از برنامه ها و اقدام های بهداشتی و درمانی نتیجه بخش نخواهد بود، گفت: سطح آگاهی مردم از سلامت اجتماعی باید افزایش یابد تا آنها بدانند سبک زندگی سالم چیست و چگونه زندگی کنند.

وی با بیان اینکه همه دستگاه‌های اجرایی کشور در حوزه سلامت وظیفه دارند، افزود: ۲۵ درصد این وظایف بر عهده وزارت بهداشت و سایر آنها بر عهده دستگاه‌های اجرایی دیگر است.

ایازی، سبک زندگی سالم را زندگی همراه با ورزش، عدم مصرف دخانیات و تغذیه سالم دانست و تصریح کرد: مشارکت فعال و آگاهانه مردم در پیاده سازی این سبک زندگی منجر به ارتقای سطح سلامت اجتماعی مردم می‌ شود.

معاون وزیر بهداشت همچنین با اشاره به قوانین تشکیل مجمع سلامت، گفت: این مجمع با هدف افزایش مشارکت بخش‌ های دولتی و غیردولتی و بر اساس مصوبه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی در سطوح ملی، استانی، شهرستانی و محله تشکیل می شود.

وی خاطرنشان کرد: اسفند سال گذشته اولین مجمع ملی سلامت در تهران برگزار شد و دومین مجمع ملی سلامت نیز اردیبهشت سال آینده برگزار می شود.

او اضافه کرد: این مجمع در سطح استان ها با مشارکت مردم، مسائل و مشکلات حوزه بهداشت و درمان را ساماندهی و حل و فصل می کند.

ایازی همچنین با بیان اینکه سال آینده، سال تحول در نظام سلامت از منظر اجتماعی خواهد بود، گفت: خانه های سلامت محله و شهرستان ها برای ارتقای مشارکت مردم در حوزه سلامت با مشارکت و هماهنگی دستگاه های اجرایی راه اندازی شده است و در سراسر کشور گسترش می یابد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان نیز در این مجمع گفت: سلامتی، شجاعانه ترین تصمیم سیاسی برای تثبیت امنیت است.

طاهره چنگیز افزود: اگر می خواهیم بگوییم تصمیم های ما خردمندانه است باید توجه به سلامت در اولویت اول باشد.
وی اظهارکرد: اگر هر کسی بداند که تصمیم ها و فعالیت های او چه تأثیری بر روی سلامت مردم دارد و بر همین مبنا عمل کند، بسیاری از شاخص های سلامت بویژه سلامت اجتماعی بهبود می یابد و مسائلی مانند آلودگی هوا و نیاز به ساخت بیمارستان های بیشتر از بین می رود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بابیان اینکه عواملی مانند آب، خاک، هوا و تغذیه روی سلامت انسان اثرگذار است، افزود: سلامت به معنای بهزیستی کامل در همه ابعاد جسمی، فرهنگی، اجتماعی، رفتاری و روانی است و ما نیز به دنبال این هدف هستیم.

نخستین مجمع ملی سلامت استان اصفهان با شعار 'شیوه زندگی سالم' روز دوشنبه در مجتمع فرهنگی شهروند اصفهان برگزار شد.

در این مراسم ۲۵ سازمان و نهاد فعال در حوزه سلامت تجلیل شدند.

مجمع ملی سلامت با هدف افزایش مشارکت بخش‌های مختلف دولتی و غیردولتی تشکیل شده است.

اعضای شورای سلامت کشور، اعضای شورای سلامت استان‌ها، انجمن های علمی و خیریه‌های حوزه سلامت در جلسات این مجمع حضور دارند و سیاست‌های سلامت، هر سال در این مجمع اعلام می‌شود.

منبع: پارسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۶۷۱۹۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت بسترساز جهش تولید است

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: دولت به عنوان کارگزار نظام باید کوشش کند تا بستر جهش را با مشارکت مردم فراهم کند و یکی از اقدامات مهم در این بین مانع‌زدایی، جلوگیری از مداخلات بی‌معنای ادارات در حوزه تولید و باز کردن قفل و زنجیرها است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سید صولت مرتضوی امروز _یکشنبه نهم اردیبهشت_ همزمان با آغاز هفته گرامیداشت کار و کارگر، در مراسم «اعطای نشان اقتصاد مقاومتی به واحدهای تولیدی نمونه کشور و اظهار کرد: هنر نزد مردان و زنانی است که شیره جان‌شان را مصروف اعتلای عزت انسانی می‌کنند.

وی بیان‌داشت: کار و تولید برای انسان شرف، عزت، اقتدار و ثبات است و بستر بالندگی وی را فراهم می‌کند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه دستان توانمند بانوان ایرانی قابل ستایش، تقدیر و تشکر است، ادامه‌داد: دنیا بداند که زن در فرهنگ و تمدن اسلامی و در احکام و آموزه‌های دینی ما از منزلت بالایی برخوردار است و بر اساس آنچه که از قرآن آموخته‌ایم در آیه ۱۳ سوره حجرات تفاوتی بین زن و مرد وجود ندارد.

مرتضوی تصریح‌کرد: یکی از جلوه‌های پرهیزکاری، تلاش، توسعه اشتغال، دستگیری از نیازمندان و کوشش است.

وی با بیان اینکه حضور بانوان در عرصه‌های مختلف اهمیت بسیار دارد، تاکید کرد: از مجموع ۱۶ میلیون و ۱۹۱ هزار نفر بیمه شده تأمین اجتماعی در بخش کارگری، حدود سه میلیون و ۷۹۵ هزار نفر کارگر زن داریم و در حوزه‌های آموزش و پرورش، پرستاران و اساتید دانشگاه نیز زنان جز سرآمدان جامعه هستند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اضافه‌کرد: در حوزه اقتصاد اسلامی و بر اساس اصول ۴۳ و ۴۴ قانون اساسی، اقتصاد ما به سه دسته تقسیم می‌شود؛ اقتصاد دولتی که دایره شمول آن بخش از اقتصادی است که به اقتدار و امنیت ملی ما برمی‌گردد. بخش‌های دیگر نیز اقتصاد خصوصی و تعاونی است. تقریباً می‌توان گفت از منظر قانون اساسی باید بیش از ۸۰ درصد اقتصاد کشور در دست توانمند بخش خصوصی باشد.

مرتضوی با یادآوری اینکه رهبر معظم انقلاب امسال را به «جهش تولید با مشارکت مردم» نامگذاری کردند، اظهار داشت: رهبری فرمودند که جهش با رشد متفاوت است. یعنی یک حرکت بزرگ و خارق‌العاده که نشان از جهش و پرش داشته باشد و این کار نیاز به کوشش دارد.

وی بیان‌داشت: دولت به عنوان کارگزار نظام باید کوشش کند تا بستر جهش را با مشارکت مردم فراهم کند. یکی از اقدامات مهم که در این بین باید انجام شود مانع زدایی و رفع موانع تولید است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح‌کرد: جلوگیری از مداخلات بی معنای ادارات در حوزه تولید، باز کردن قفل و زنجیرها نیز جز کارهایی است که دولت باید انجام دهد تا فرمایش رهبر معظم انقلاب به بهترین شکل انجام شود.

مرتضوی خاطرنشان‌کرد: ما به عنوان کارگزار دولت این آمادگی را داریم که دستان پرتوان کارآفرینان و کارگران را به گرمی در این حوزه بفشاریم.

وی افزود: موضوع دیگر مشارکت مردم است. جهش تولید بدون مشارکت مردم عملی نخواهد شد و اگر ما جهش تولید را به مردم بسپاریم، مفاسد و مشکلات اقتصادی پاک می‌شود، زیرا بخش خصوصی دلسوز سرمایه خود است و آستین همت بالا می‌زند و کار می‌کند.

در این مراسم از ۱۴ بانوی نمونه در واحدهای تولیدی با حضور وزیر تعاون تجلیل شد.

کد خبر 748730

دیگر خبرها

  • دولت بسترساز جهش تولید است
  • ثبت احوال : مردان سال گذشته بیشتر از زنان فوت کردند
  • اعلام آمار مرگ و میر؛ سال ۱۴۰۲ زنان بیشتر فوت کردند یا مردان؟
  • مردان سال گذشته بیشتر از زنان فوت کردند
  • اعلام آمار مرگ و میر سال ۱۴۰۲ / فوت مردان بیشتر از زنان
  • اعلام آمار مرگ و میر‌های سال ۱۴۰۲/ زنان یا مردان کدام بیشتر فوت کردند؟
  • اعلام آمار مرگ و میرهای سال ۱۴۰۲/ زنان یا مردان کدام بیشتر فوت کردند؟
  • آمار مرگ در ایران | افزایش تعداد فوتی‌ها | آمار مرگ مردان ۱۱.۲ درصد بیشتر از زنان
  • ثبت فوت مردان ۱۱.۲ درصد بیشتر از زنان در سال ۱۴۰۲ بوده است
  • چرا غرب دنبال ترویج بی‌بند‌وباری در ایران است؟