Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@22:08:47 GMT

فروش دستبندهای چرمی برای باز کردن دستبندهای فلزی

تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۶۷۵۲۴۱

فروش دستبندهای چرمی برای باز کردن دستبندهای فلزی

عواید فروش دستبندهای چرمی مراسم گلریزان «ارمغان ۲» با هدف آزادی زندانیان زن محکوم به جرائم غیرعمد در اختیار ستاد دیه قرار گرفت.

به گزارش ایسنا ، به همت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و با همکاری معاون زنان و امور خانواده ریاست جمهوری جشن میلاد کوثر ظهر امروز (21 اسفند ماه) در محل تالار وحدت برگزار شد.

در ابتدای این مراسم سید عباس صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به نقش زنان در پویایی جامعه اظهار کرد: یکی از حوزه‌های قابل توجه که زنان در آن حضور موثر دارند فرهنگ، هنر و ادب جامعه ایران است؛ چرا که بخش قابل توجهی از هنرها و صنایع دستی ما مرهون تلاش‌ها و وامدار حضور خلاقانه این بانوان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای همین اگر از چیزی به نام صنایع دستی و هنرهای سنتی سخن می‌گوییم و از آن به عنوان بخشی از هویت ایرانی یاد می‌کنیم، برای دستیابی به این گنجینه زنان زیادی پای آن نشسته‌اند و آنها را تا آسمان زیبایی رسانده‌اند.

وی با ارائه آماری از فعالیت زنان در عرصه داستان‌نویسی گفت: در در بازه زمانی سال‌های 1310 تا 1339 تعداد مردان 270 نفر و تعداد زنان 25 نفر بوده اما این روند در دهه اخیر نشان می‌دهد حضور زنان به صورت تصاعدی افزایش یافته است که این حکایت از موقعیت جدید زنان در کشورمان است.

صالحی همچنین آماری درباره روند رو به رشد آثار شعر منتشر شده در دهه‌های مختلف ارائه کرد و افزود: در سال 63 تعداد مردانی که کتاب شعر منتشر کردند، 353 نفر و تعداد زنان 12 نفر بود اما در ادامه بعنوان نمونه تعداد زنانی که در سال 83 کتاب شعر منتشر کردند با نسبت متفاوت‌تری به 496 نفر زن و تعداد یک‌هزار و 722 نفر مرد رسید. این جوهره انقلاب اسلامی بود که زنان در مشارکت‌های اجتماعی نقش فعال‌تری ایفا نمایند.

در ادامه این برنامه، معصومه ابتکار معاون رییس جمهور ی در امور زنان و خانواده نیز در سخنانی اظهار کرد: خرسندیم امروز درخشش زنان ایرانی بویژه در عرصه‌های هنری و ورزشی به حدی است که در عرصه جهانی زبانزد همه شده که البته نباید فراموش کرد زنان در حوزه فرهنگی متحمل سختی‌های بسیاری هستند که از مهمترین مشکلات برخوردهای سلیقه‌ای توسط برخی افراد است.

وی ادامه داد: حضور زنان در عرصه‌های هنری تاثیر ات زیادی دارد زیرا جدای از قدرت اثرگذاری نیمی از مخاطبان جامعه را زنان ما تشکیل می‌دهند. برای همین منظور مصایب این زنان در هر قشری و هر موقعیتی ولو در بند زندان جزو دغدغه‌های ما بشمار می‌آید. موضوعی که امروز ما گرد هم آورده تا برای آزادی 250 زندانی زن تحت حمایت ستاد دیه به سهم خود اقدامی کنیم تا شاید جمع زیادی از این افراد را که مادران این سرزمین هستند را تا پیش از ایام عید نوروز به آغوش خانواده بازگردانیم.

گفتنی است به منظور بهره‌مندی زنان جرایم غیرعمد از آخرین آثار مکتوب چاپ شده تعداد ۱۸ هزار مجلد از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به کتابخانه‌ ندامتگاه‌های کشور اهدا شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۶۷۵۲۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بسیج سازندگی؛ نهالی روییده از بطن حقیقت انقلاب اسلامی

به گزارش حوزه سیاست و اقتصاد خبرگزاری تقریب، به نقل از روابط عمومی سازمان بسیج سازندگی، سرلشگر پاسدار حسین سلامی، فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با انتشار پیامی سالروز تأسیس بسیج سازندگی را تبریک گفت.

در متن این پیام آمده است: 

بسم الله الرحمن الرحیم

کار جهادی به معنای کار برخاسته از ایمان و به کارگیرنده هرچه بیشتر از ظرفیت وجودی انسان است.

مقام معظم رهبری

۱۷ اردیبهشت‌ماه در تقویم تاریخی میهن اسلامی مزین به نام بسیج سازندگی از نهاد‌های روییده از بطن حقیقت انقلاب اسلامی است؛ امروز بسیج سازندگی ارائه تعریف نوینی از مدیریت جهادی در عرصه‌های سرنوشت و دلدادگی و ولایتمداری در مسیر تابناک آرمان‌های انقلاب اسلامی به شمار می‌رود.

بسیج سازندگی طی سال‌های فعالیت خود با اتکا به انگیزه و همت والای جوانان مومن و انقلابی و ورود به میدان‌های سازندگی، خدمت‌رسانی و محرومیت‌زدایی و دیگر عرصه‌های مختلف نیاز کشور به ویژه عمرانی، آبرسانی، نهضت کمک‌های مؤمنانه، اقتصاد مقاومتی و ... به شایستگی از توانمندی‌های شگفت‌آور و غیر قابل انکار خود برای آبادانی ایران عزیز رونمایی کرد و با ترسیم نقش مؤثر پویا و حیات‌بخش تجربه گرانبها و الهام‌بخشی فراروی علاقه‌مندان به انقلاب و نظام اسلامی فراتر از جغرافیای این سرزمین گشود.

حضور مجاهدانه و هوشمندانه در صحنه‌های پرمسئولیت خدمت‌رسانی و مردم‌یاری با نصب‌العین قرار دادن منویات و رهنمود‌های حکیمانه رهبر عظیم‌الشأن انقلاب اسلامی حضرت آیت‌الله العظمی امام خامنه‌ای از شاخصه‌های برجسته سازمان بسیج سازندگی است که موجبات گسترش فرهنگ و تفکر ناب جهادی بعنوان یادگار ارزشمند حضرت امام خمینی (ره) را بین جوانان ایران اسلامی رقم زده است.

اینک در گام دوم انقلاب اسلامی که تجلی عزت‌مداری، اقتدار، پیشرفت و شکوه ایران عزیز در مسیر تمدن‌سازی و درک عصر ظهور است، باور داریم رفع محرومیت با اتکال به خداوند متعال و برخورداری از تفکر و روحیه جهادی و عمل انقلابی و اعتماد به نیروی انسانی مخلص و شیفته خدمت و فداکاری امکان‌پذیر خواهد بود.

اینجانب سالروز تشکیل بسیج سازندگی را به مسئولان ارجمند و یکایک جهادگران خدوم این نهاد مقدس تبریک می‌گویم و امیدوارم حرکت متعهدانه و مخلصانه جهادگران ولایی و انقلابی تحت تعالیم اسلام ناب محمدی (ص) و آموزه‌های تاریخی انقلاب، در راستای جلب رضای پروردگار، خرسندی مقام عظمای ولایت و رهبری و رضایت ملت شریف ایران، شکوهمندانه و پرفروغ‌تر از گذشته تداوم یابد.

سرلشگر پاسدار حسین سلامی 
فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بسیج سازندگی؛ نهالی روییده از بطن حقیقت انقلاب اسلامی
  • چه عواملی در مشارکت سیاسی زنان نقش دارد؟
  • فیلم| ساماندهی عرصه‌های آموزشی و پژوهشی دانشگاه آزاد
  • نگاه نوآورانه واحدهای تولیدی برای ورود به عرصه رقابت خارجی
  • بسیج‌ سازندگی در عرصه‌های مورد نیاز کشور خوش درخشیده است
  • عکسی از کفش چرمی وایکینگ‌ها!
  • خبرنگار پیشکسوت محلات در حادثه رانندگی جان باخت
  • امام صادق (ع) آغازگر جهاد در عرصه فقه بود
  • امام صادق(ع) آغازگر جهاد در عرصه فقه و تربیت جامعه اسلامی بود
  • پیروان امام صادق(ع) در مسیر تمدن‌سازی