Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاري صداوسيما، افروز بهرامي افزود: اين حجم سرمايه‌گذاري مربوط به 69 پروژه است که ثبت شرکت در ايران، خريد زمين و اخذ مجوز هيات سرمايه‌گذاري خارجي آنها انجام شده و عمليات اجرايي آنها با جديت دنبال مي‌شود.
وي خاطرنشان کرد: علاوه بر پروژه‌هاي ذکر شده، انعقاد بيش از 50 تفاهمنامه و قرارداد با سرمايه گذران خارجي در مرحله نهايي شدن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بهرامي ادامه داد: از سرمايه گذاري هاي در حال انجام دولت دوازدهم، 50 درصد با مشارکت شرکاي داخلي و مابقي با 100 درصد سهام سرمايه گذران خارجي است.
وي تصريح کرد: جهت گيري اصلي سرمايه گذاري‌هاي ياد شده بر مبناي انتقال فناوري‌هاي روز جهان، توليد صادرات محور، دسترسي به بازار‌هاي بين‌المللي، تکميل زنجيره‌هاي توليد داخل و انتقال به زنجيره جهاني مد نظر است.
مديرکل سرمايه گذاري خارجي وزارت صنعت، معدن و تجارت يادآوري کرد: سرمايه‌گذاري مستقيم خارجي در بخش صنعت معدن و تجارت در سال 96 بيش از چهار ميليارد دلار و در سال 95 به ميزان يک ميليارد و 900 ميليون دلار بوده است؛ به عبارتي مقايسه ميزان سرمايه گذاري خارجي سال 96 نسبت به سال 95 بيش از 2 برابر رشد را در اين حوزه نشان مي دهد.
وي بيان داشت: با وجود تنش‌ هاي موجود عليه ايران در فضاي بين‌المللي، حجم عمده‌اي از سرمايه گذاري‌هاي انجام شده توسط شرکت‌ هاي معتبر اروپايي بوده است.
به عنوان نمونه، کشور آلمان به عنوان يکي از قطب‌هاي صنعتي جهان پس از برجام فقط در بخش صنعت کشور حدود 2 ميليارد دلار سرمايه‌ گذاري کرده است.
بهرامي تاکيد کرد: هيچ يک از ارقام ذکر شده شامل قرار داد‌هاي فاينانس نبوده و فقط مربوط به سرمايه‌گذاري مستقيم خارجي است.
بررسي آمارهاي وزارت صنعت، معدن و تجارت حاکي از تصويب 2 ميليارد و 700 ميليون دلار انواع طرح هاي صنعتي، معدني و تجاري در هيئت سرمايه گذاري خارجي از ابتداي امسال تا پايان آذر ماه است.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۶۷۶۵۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه‌گذاری بزرگ عربستان در گردشگری

عربستان سعودی با جذب سرمایه‌گذاری ۱۳ میلیارد دلاری، به درآمدزایی ۸۵ میلیارد دلاری از محل گردشگری چشم دارد.

به گزارش ایسنا، عربستان به عنوان قطب گردشگری نوظهور حدود ۱۳ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری خصوصی برای بخش گردشگری پررونق خود جذب کرده است و با برنامه‌های بلندپروازانه برای افتتاح ۱۵۰ تا ۲۰۰ هزار اتاق هتل جدید در دو سال آینده، آماده است تا جایگاه خود را در نقشه گردشگری جهانی تثبیت کند.

«هیفا بنت محمد آل سعود» ـ معاون وزیر گردشگری عربستان سعودی ـ هدف این کشور را برای افزایش درآمد گردشگری به ۸۵ میلیارد دلار در سال جاری عنوان کرد که رشد قابل توجهی نسبت به درآمد حدود ۶۶ میلیارد دلار در سال ۲۰۲۳ دارد و  انگیزه آن را تنوع بخشیدن به منابع درآمدی کشور فراتر از نفت و توسعه بخش‌هایی مانند ورزش و فناوری دانست.

به گزارش اکونومی میدل‌ایست، بخش گردشگری در حال حاضر با سهم ۴.۵ درصدی در تولید ناخالص داخلی عربستان سعودی، قصد دارد تا سال ۲۰۳۰ به سهم ۱۰ درصدی دست یابد. بنابراین، عربستان سعودی سرمایه‌گذاری‌های قابل توجهی را با پروژه‌های توسعه‌ای در مقیاس بزرگ، هدایت می‌کند و بر تعهد خود به افزایش گردشگری تاکید می‌کند. علاوه‌بر این، سرمایه‌گذاری‌های قابل توجهی در فوتبال داشته که جذابیت جهانی عربستان را به عنوان یک مقصد سفر افزایش داده است.

عربستان سعودی، تنها پیشنهادکننده میزبانی جام جهانی فوتبال ۲۰۳۴، در سال ۲۰۲۳ پذیرای ۱۰۰ میلیون گردشگر بود که عمدتاً مسافران داخلی بودند. در همین حال، بازدیدکنندگان بین‌المللی تقریباً ۲۷ میلیون نفر بودند و بیشتر آنها به انگیزه‌های مذهبی یا تجاری از این کشور دیدن کردند.

با این حال، عربستان پیش‌بینی می‌کند با ادامه پروژه‌های گردشگری بزرگ، سفرهای تفریحی در این کشور افزایش یابد. با نگاهی به آینده، دولت قصد دارد تا سال ۲۰۳۰ تا ۸۰ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری خصوصی گردشگری را تضمین کند و علاوه‌بر این، قصد دارد در دهه آینده حدود ۸۰۰ میلیارد دلار به این بخش تزریق کند و تعهد خود را برای توسعه گردشگری بیشتر تقویت کند.

مقام‌های عربستان سعودی در راستای «راهبرد گردشگری کشور»، ‌توسعه چندین پروژه مختلف را آغاز کرده‌اند که از جمله آن‌ها به پروژه «نئوم» ‌(NEOM) می‌توان اشاره کرد که یک کلان‌شهر با بودجه ۵۰۰ میلیارد دلار است. مقام‌های این کشور امیدوارند «نئوم» و دیگر ابرپروژه‌های آنها به قطب گردشگری جهانی تبدیل شود.

بر اساس اعلام سازمان جهانی گردشگری، عربستان سعودی در سال ۲۰۲۳ نسبت به سال ۲۰۱۹ افزایش ۵۶ درصدی در تعداد گردشگران ورودی را ثبت کرد. گزارش این سازمان همچنین حاکی از آن است که این کشور در سال ۲۰۲۳ نسبت به سال ۲۰۱۹ به نرخ قابل توجه بازیابی گردشگری با ۱۵۶ درصد در تعداد گردشگران ورودی دست یافته است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • طرح سرمایه‌گذاری اتباع خارج شامل استان های ممنوعه نیست
  • سرمایه گذاری بزرگ عربستان در گردشگری
  • سرمایه‌گذاری بزرگ عربستان در گردشگری
  • افزایش ۲۸.۳ درصدی سرمایه گذاری مصوب خراسان جنوبی
  • مزیت‌ها و قابلیت‌های استان مرکزی در آینه اقتصاد
  • امضای ۶ قرارداد نفتی به ارزش ۱۳ میلیارد دلار
  • امضای ۱۳ میلیارد دلار قرارداد نفتی
  • صادرات نفت ایران در سال ۱۴۰۲ هیچ وقفه‌ای نداشت/ معطل سرمایه‌گذاران و پیمانکاران خارجی‌ نشدیم
  • رتبه نخست زنجان در جذب سرمایه‌گذاری خارجی در کشور
  • رتبه اول زنجان در جذب سرمایه‌گذاری خارجی در کشور