Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج به نقل از رادیو گفت و گو، برنامه "گفت و گوی فرهنگی" رادیو گفت و گو با موضوع تجربه دیجیتالی شدن شعر و ادبیات داستانی معاصر و با حضور سید عباس حسینی نیک  ناشر، عضو هیئت علمی دانشگاه و بازرس اتحادیه ناشران و کتاب فروشان به روی آنتن رفت.

حسینی نیک در ابتدای مطلب و در رابطه با سابقه شکل گیری شعر و ادبیات دیجیتال اظهار داشت: حمایت از آثار ادبی و هنری در کشور ما نسبت به دنیا سابقه چندانی ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: سابقه حمایت از آثار ادبی و هنری به سال 1348 با تصویب قانون حمایت از حقوق مولفان و هنرمندان بر می گردد این درحالی است که کنوانسیون اصلی 100 سال قبل از سال 48 تاسیس شد.

بازرس اتحادیه ناشران و کتاب فروشان خاطرنشان کرد: بنابراین ما 100 سال از حمایت آثار ادبی و هنری عقب تر هستیم و تا آن زمان قانونی نداشتیم.

عضو هیئت علمی دانشگاه بیان داشت: در اوایل دهه 70 دستگاه های رایانه و دیجیتال وارد ایران شد که از سرعت بالایی هم برخوردار نبودند.

حسینی نیک گفت: قانونی که درسال 48 تصویب شده است امروز هم از فضای مجازی حمایت می کند. علت آن هم این است که در حقوق مالکیت فکری ما از ایده ها حمایت می کنیم ایده ها باید به فعلیت برسند تا حمایت شوند. لذا با همین اصل فضای مجازی هم حمایت می شود.

وی مطرح کرد: ما در مالکیت حقوق ادبی معتقدیم اعلی درجه مواردی که در حقوق از آن حمایت می کنیم حوزه شعر و ادبیات است.

بازرس اتحادیه ناشران و کتاب فروشان بیان داشت: مخاطب همه رسانه ها چه مکتوب و چه فضای مجازی خود انسان ها هستند. قبل از فضای مجازی رسانه هایی وجود داشتند که نیازهای فکری انسان ها را برطرف می کردند شاید اعلی درجه مسائل علمی که جامعه به آن نیاز دارد و با آن هم برطرف می شود کتاب ها و بعد از آن مجلات و مقالات و روزنامه ها بوده اند.

عضو هیئت علمی دانشگاه خاطرنشان کرد: از نظر بنده فضای مجازی نه تنها جای کتاب های کاغذی را نگرفته بلکه قابلیت های جدیدی را هم ایجاد کرده و این مسئله بسیار خوب است و در آینده هم نویسندگان و مخاطبان بیشتری پیدا خواهد کرد.

حسینی نیک در رابطه با حکم  نشر بدون مجوز آثار در فضای مجازی مطرح کرد: مجوز نهادهایی مانند وزارت ارشاد و فرهنگ اسلامی و یا دیگر نهادها دلیل بر اثبات حقوق فکری برای اثر نیست. فرد باید پدیدآورنده ها را به نحوی اثبات کند که  اصالت اثر با آنها است.

بازرس اتحادیه ناشران و کتاب فروشان ابراز داشت: تکثیر غیرقانونی آثار ادبی در فضای مجازی و غیر آن ممنوع است و مجازات دارد؛ لذا تکثیر آثار ادبی باید از طریق روش های قانونی انجام شود.

 

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۶۷۶۵۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جشن دختر دبیرستانی‌ها با ببعی چه بازیگوشی!

تعداد بازدید : 0 کد ویدیو دانلود فیلم اصلی کیفیت 480 بازدید 7 موسیقی کودکانه «ببعی تو بازیگوشی» که برای آموزش خردسالان ساخته شده، آنچنان در فضای مجازی وایرال شده که حالا به جشن‌های دختران دبیرستانی رسیده و در این جشن‌ها به صورت گروهی اجرا می‌شود. ویدیویی که از یکی از این جشن‌ها در فضای مجازی منتشر شده و مورد توجه قرار گرفته را می‌بینید.

دیگر خبرها

  • تیپ خاص ناصر حجازی در فضای مجازی داغ شد!
  • افزایش ظرفیت تولید کاغذ تحریر/ ناشران و مخاطبان کودک و نوجوان حمایت می‌شوند
  • آماده حمایت جدی از ناشران و مخاطبان این حوزه هستیم
  • جشن دختر دبیرستانی‌ها با ببعی چه بازیگوشی!
  • تصویر باورنکردنی از یک خیابان در شهر اروپایی سوژه فضای مجازی شد
  • تمدید فرصت ارسال آثار به جشنواره «آسمون»
  • پدر، مادر، ما متهمیم ...
  • کسب رتبه برتر در جشنواره ملی شعر دوست من کتاب
  • هرقانونی در فضای مجازی به معنای محدود کردن فضای مجازی نیست!
  • کتابخانه‌ای به گستره صدا