Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-05@23:49:28 GMT

معافیت تازه مالیاتی برای اصناف

تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۶۷۸۶۶۳

معافیت تازه مالیاتی برای اصناف

رئیس بسیج اصناف از امضای تفاهم نامه میان این سازمان با بنیاد شهید و امورایثارگران مبنی بر معافیت مالیاتی اصناف در صورت بکارگیری فرزندان ایثارگران خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا حسن پور رئیس بسیج اصناف کشور در نشست خبری با موضوع ترویج عرضه و مصرف کالای ایرانی و حمایت از تولید ملی گفت: در سال ۹۶ بسیاری از اصناف با مشکلات زیادی روبرو بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این بین بیشترین مشکل را صنف طلا و جواهر داشت که این صنف را به حالت کما برده است. به همین دلیل در سال جاری مجوز راه اندازی آموزشگاههای فنی و حرفه ای ساخت طلا و جواهر اخذ شد که از سال آینده در این رشته دانشجو می پذیرد.

وی با بیان اینکه پیشنهاد ستاد اقتصاد مقاومتی اصناف در زمینه مالیات به اطلاع رئیس سازمان امور مالیاتی رسیده است، افزود: اگر قوانین موجود در بخش مالیاتی به درستی اجرا شود، بخش مهمی از مشکلات مالیاتی اصناف حل خواهد شد.

عضو شورای مقاومتی اصناف افزود: هفته گذشته همایش مد جهان اسلام با حضور ۵۰ کشور مسلمان و با حمایت کارگروه منسوجات شورای اقتصاد مقاومتی اصناف در اهواز تشکیل شد.

حسن پور با اشاره به فعالیت ۱۱ ساله ستاد مد و لباس وزارت ارشاد اظهار داشت: علیرغم گذشت ۱۱ سال از تشکیل این ستاد، تولیدات طراحان مد و لباس تاکنون به بازار ارائه نشده است.

وی از دیگر کارگروه های ایجاد شده در شورای اقتصاد مقاومتی اصناف را کارگروه صنایع دست عنوان و تصریح کرد: یکی از فعالیت هایی که می تواند اقتصاد منهای نفت را فعال کند تقویت بخش صنایع دستی است.

رئیس بسیج اصناف با اشاره به آغاز بکار کارگروه فرهنگ و رسانه با مدیریت رئیس پیشین شبکه بازار سیما گفت: این کارگروه در نخستین فعالیت خود طرح حاتم (حمایت از تولید ملی) را راه اندازی کرده و قرار است در ادامه فعالیت های دیگری در خصوص حمایت از تولید ملی انجام دهد.

حسن پور یادآور شد: تفاهم نامه ای میان بسیج اصناف و بنیاد شهید با حمایت شورای اقتصاد مقاومتی اصناف به امضا رسیده که بر اساس آن اگر اصناف نیاز به نیرو و شاگرد داشته باشند می توانند به بنیاد شهید اطلاع داده و بر اساس قانون مالیات از معافیت های مالیاتی استفاده کنند.

وی ادامه داد: این طرح از سال آینده آغاز بکار خواهد کرد و بر اساس این تفاهم نامه حدود ۲۰ هزار فرزند شهید، ایثارگر، جانباز و آزاده بیکار با استفاده از این طرح به اصناف معرفی  خواهند شد.

این فعال صنفی تصریح کرد: امروز رسما شورای عالی رسانه اصناف (بازار تجار) آغاز بکار خواهد کرد و قرار است این شورا به عنوان بلندگوی مردم عمل کند. در حال حاضر رسانه ها به انتشار نظرات مسئولان می پردازند ولی قرار است این شورا انتقال دهنده صدای مردم به مسئولان باشد.

رئیس بسیج اصناف از دیگر فعالیت های شورای اقتصاد مقاومتی اصناف را راه اندازی اتحادیه کسب و کار مجازی دانست و گفت: این اتحادیه قرار است به اصنافی که مایل به حضور در فضای مجازی برای کسب و کار هستند آموزش داده و همچنین محصولات اصناف را به فروشگاههای اینترنتی موجود معرفی خواهد کرد.

در ادامه این نشست سیدمحمد عبداللهی رئیس اتحادیه اشیای قدیمی (عتیقه) و صنایع دستی با اشاره به راه اندازی کارگروه صنایع دستی در شورای اقتصاد مقاومتی اصناف گفت: این کارگروه که در سال جاری فعالیت خود را آغاز کرد امسال توانست بانک اطلاعاتی هنرمندان و تولید کنندگان صنایع دستی را جمع آوری کرده و بر اساس آن به رتبه بندی هنری یک، دو و سه هم برای هنرمندان و هم برای تولید کنندگان انبوه صنایع دستی اقدام کند.

وی گفت: در این کارگروه تولیدات صنایع دستی بررسی می شوند تا از تولیداتی که کیفیت پائین تری دارند را شناسایی و با آموزش، آنها را ارتقا دهد تا بتوانند محصولات صنایع دستی در بازار رقابتی باقی بماند.

در بخش دیگری از این نشست آیت محمدولی رئیس اتحادیه طلا و جواهر با بیان اینکه مشکلات این صنف از سایر صنوف بیشتر است اظهار داشت: مهمترین مشکلی این صنف دارد مالیات بر ارزش افزوده است که صنعت طلا و جواهر را به رکود عجیبی برده است.

وی با بیان اینکه فعالان صنف طلا و جواهر و کسبه این بخش، مالیات ارزش افزوده را پرداخت کرده اند، اظهار داشت: با این حال این اقدام سبب شده تا دیگر طلا نتواند به سرمایه ای برای خانواده ها تبدیل شود.

رئیس اتحادیه طلا و جواهر تاکید کرد: ما معتقدیم نباید از اصل طلا مالیات بر ارزش افزوده اخذ شود بلکه پیشنهاد داده ایم تا ۹ درصد مالیات ارزش افزوده از سود فروش طلا و ۳ درصد نیز از اصل طلا اخذ شود.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۶۷۸۶۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صنایع‌دستی استان کردستان از دریچه دوربین + تصاویر

صنایع‌دستی استان کردستان جلوه‌گر هنر دستانِ مردان و زنان کردستانی است که چشم هر بیننده‌ای را به خود جلب می‌کند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، صنایع‌دستی گنجینه‌ای پنهان از سرپنجه هنرمندان در استان کردستان است که نسل به نسل و سینه‌به‌سینه حفظ شده‌ تا به مردمان روزگار امروز به یادگار برسد. صنایع‌دستی امروزه نه‌تنها برای برطرف کردن نیازها، درآمدزایی و خرید و فروش نیست، بلکه نماد تاریخ، فرهنگ، تمدن و نوع سبک زندگی اقوام مختلف کشور است. 

صنایع‌دستی به عنوان بخشی از میراث فرهنگی و نمادی از نوع زندگی فرهنگی یک جامعه، همواره مورد توجه است. به علت ویژگی زندگی سنتی در بسیاری از نقاط کردستان و عدم استیلای بخش صنعتی، هنوز صنایع دستی کردستان از لحاظ کیفیت و گستردگی در سطح کشور مطرح است.

صنایع دستی استان کردستان عبارتند از: نازک‌کاری چوب، دست بافی، خراطی، ساخت زینت آلات محلی، سوزن دوزی و روکاری، سفال سازی، حصیربافی، گیوه دوزی نمدمالی و ساخت محصولات چرمی و چوبی؛ دستبافی شامل سجاده، موج، شال، جاجیم، گلیم، گلیمچه و پارچه لباسی است که در بیشتر نقاط شهری و روستایی کردستان تهیه می‌شود. زینت آلات شامل انواع دستبند، گردن بند، سینه ریز، النگو، سربند، انگشتری و گوشواره است. نازک کاری با چوب شامل قوطی سیگار، شیرینی خوری، کیف زنانه، سینی، بشقاب و آجیل خوری است.

هنر نازک کاری ترکیب قطعات بسیار کوچک از انواع چوب‌های طبیعی است که با ظرافت خاص در کنار هم قرار گرفته و موجب به وجود آمدن قطعات بسیار ظریف چوبی همانند قلمدان و سایر محصولات می‌شود. علاوه بر نازک کاری، اروسی سازی، منبت و معرق سنندج نیز از شهرت و اعتبار برخوردار است.

در ادامه گزارش تصویری خبرنگار تسنیم از تولیدات صنایع دستی و هنر فعالان این عرصه در مرکز استان کردستان را ببینید، این دست‌ساخته‌ها با سرپنجه هنرمندانه بانوانی ساخته شده‌ که سعی داشته‌اند در تأمین نیازهای اقتصادی و معیشتی خانواده خود سهیم باشند.

انتهای پیام/481/

دیگر خبرها

  • طغیانی:لغو معافیت مالیاتی به ضرر صندوق سرمایه‌گذاری ثابت است
  • صنایع‌دستی استان کردستان از دریچه دوربین
  • صنایع‌دستی استان کردستان از دریچه دوربین + تصاویر
  • نیمه پنهان مالیات‌ستانی
  • واکنش دانشگاه علوم خانواده دانشگاه تهران به انتقادات از همکاری با همسر سید ابراهیم رئیسی: جمیله علم الهدی فقط برای هیات جذب اساتید دانشکده تازه تاسیس «علوم خانواده» انتخاب شده، نه کارگروه هیات جذب کل اساتید دانشگاه تهران
  • بیش از ۳۰ درصد کل مالیات کشور در سال گذشته توسط شرکت‌های خصولتی پرداخت شده است
  • ٣٨٥ هنرمند واجد شرایط صنایع‌دستی کردستان بیمه شدند
  •  توسعه گردشگری با مشارکت مردم میسر می‌شود
  • جزئیات سقف ۱۸ میلیارد تومانی معافیت‌های مالیاتی برای صاحبان مشاغل
  • کاهش معافیت‌های مالیاتی بودجه برمبنای احکام برنامه هفتم بود