Web Analytics Made Easy - Statcounter

شاپور ارصلانی روز سه شنبه در گفت و گوی اختصاصی با ایرنا با بیان اینکه ظرفیت ایجادی در ایام عید نوروز سال گذشته حدود 75 هزار نفر صندلی بود، افزود: این میزان افزایش با توجه به رویکرد گردشگری استان و تبریز 2018 در راستای انتقال مسافر از جاده به ریل انجام شده است.
وی با بیان اینکه این میزان ظرفیت در 15 قطار رفت و برگشت شهری، حومه ای و بین المللی ایجاد شده است، اظهارکرد: از این تعداد بیش از 95 هزار نفرصندلی در بخش بین شهری شامل قطارهای تبریز - مشهد، تبریز - تهران و تبریز - مراغه، 51 هزار نفر صندلی در بخش حومه ای و یک هزار و 500 نفر صندلی در بخش بین المللی در مسیر نخجوان - مشهد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرکل راه آهن آذربایجان با اشاره به راه اندازی مجدد قطار رایگان تبریز - جلفا از 20 اسفند امسال تا 20 فروردین سال آینده، یادآوری کرد: این قطار به مناسبت عید نوروز راه اندازی شده است و هر روز از ساعت 7.5 صبح از ایستگاه تبریز به سمت جلفا و ساعت 7 بعد از ظهر از جلفا به سمت تبریز حرکت می کند.
ارصلانی اعلام کرد: روزانه به طور میانگین640 نفر در مسیر رفت و همان تعداد در مسیر برگشت از طریق این قطار جابجا می شوند و این تعداد قابل افزایش تا 2 هزار نفر در مسیر رفت و برگشت است.
وی یادآوری کرد: در طرح قبلی جابجایی رایگان مسافران در مسیر تبریز - جلفا که از دهم آذر تا دهم بهمن اجرا شد در کل حدود 30 هزار نفر در این مسیر جابجا شدند.
مدیرکل راه آهن آذربایجان با اشاره به تشکیل ستاد نوروزی و آماده باش به صورت شبانه روز برای ارایه خدمات به مسافران به مرکزیت ایستگاه تبریز و زیر مجموعه ایستگاه های مراغه و جلفا، گفت: تجهیز ایستگاه ها برای پذیرش مسافران، ایجاد سفره های هفت سین در تمام ایستگاه ها و تشکیل ستاد استقبال از مسافران و پذیرایی از آنان از جمله اقدام های نوروزی این اداره کل است.
ارصلانی افزود: در آستانه سال جدید میدان راه آهن تبریز ساماندهی و برای ارایه خدمات به مسافران زیباسازی و ساختمان ایستگاه راه آهن این شهر به عنوان اثر تاریخی به شکل جدیدی نورپردازی شده است.
وی ساماندهی تاکسیرانی راه آهن، راه اندازی اینترنت رایگان در محوطه و ساختمان ایستگاه تبریز، ارایه خدمات کمک های اولیه پزشکی رایگان در ایستگاه تبریز و سایر ایستگاه ها و رسیدگی بیشتر به نظافت و وضعیت ظاهری قطارها از دیگر اقدام های این اداره کل در آستانه سال جدید است.
ارصلانی با اشاره به نوسازی ناوگان ریلی منطقه برای ارایه خدمات بهتر به مسافران نوروزی ادامه داد: در این راستا واگن های با عمر بیش از 30 سال از رده خارج شده است.
وی از برگزاری دوره های بازآموزی تشریفات پذیرایی، کلاس های آموزش زبان انگلیسی برای کارکنان خدماتی ایستگاه تبریز به مناسبت تبریز 2018 و توجیه بخش های مسافری راه آهن برای ارایه خدمات بهتر به مسافران خبرداد.
به گزارش ایرنا، نخستین خط راه آهن ایران یک قرن قبل در حد فاصل تبریز تا بندر شرفخانه دریاچه ارومیه توسط روس ها ساخته شد.
راه‌آهن آذربایجان به عنوان یکی از نواحی نوزده‌گانه راه‌آهن ایران در محورهای تبریز - میانه، تبریز- جلفا، تبریز- رازی، مراغه - ارومیه و در آینده نزدیک میانه - بستان آباد فعال است و خطوط ریلی این ناحیه به حدود یک هزار و 100 کیلومتر می رسد.
راه‌آهن آذربایجان به استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی و اردبیل خدمت‌رسانی می‌کند.
8023/3071
انتهای پیام

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۶۸۰۱۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمایل زیمبابوه به استفاده از صنعت تراکتورسازی ایران

کنستانتینیو چیونگا در دیدار با مسئولان گروه صنعتی تراکتورسازی ایران به تراکتورهای۴۷ و ۷۵ اسب بخار تولیدی تراکتورسازی اشاره کرد و افزود: تراکتور‌های ایرانی از لحاظ کمی و کیفی فراتر از تولیدات بسیاری از کشور‌ها پیشرو در این صنعت است.

وی همچنین صنعت داروسازی ایران را نیز منحصر به فرد دانست و گفت: تولیدات دارویی ایران در زیمبابوه استفاده می‌شود که بسیار راضی کننده است.

وی روابط کنونی ایران و زیمبابوه را مطلوب دانست و اظهار کرد: این روابط باید در زمینه‌های اقتصادی بیش از پیش توسعه یابد.

کنستانتینیو چیونگا چند روز پیش با رئیس جمهور و معاون اول رییس جمهور کشورمان نیز مذاکراتی داشته است. پیش از این تراکتورسازی ایران آمادگی ایجاد خط مونتاژ در زیمبابوه را اعلام کرده بود.

 تراکتورسازی ایران اکنون با ۹ شرکت اقماری در تبریز ۲ شرکت در خارج از آذربایجان شرقی و ۲ شرکت در بیرون از مرز‌های ایران اسلامی، بزرگترین تولید کننده ماشین آلات کشاورزی و تراکتور از ۳۵ تا ۱۵۰ اسب بخار در کشور است و در زمان حاضر ۹۹ درصد نیاز کشاورزان کشور به تراکتور را تامین می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • بندر امام خمینی ۲۰ ایستگاه تخلیه و بارگیری ریلی دارد
  • ایستگاه شهید سلطانی متروی کرج خرداد افتتاح می‌شود
  • سه رام قطار فوق العاده به مسیر ریلی مشهد- تهران افزوده شد
  • سامانه بارشی جنوب آذربایجان‌غربی را فرا گرفت
  • رکورد ساخت ایستگاه مترو در کرج شکسته شد
  • عدم رعایت نظافت عمومی سبب اختلال خط ۵ مترو شد
  • عدم رعایت نظافت عمومی مسافران سبب اختلال خط ۵ مترو شد
  • تمایل زیمبابوه به استفاده از صنعت تراکتورسازی ایران
  • بهره‌مندی ۲۳۷ روستای آذربایجان‌غربی از نعمت گاز‌طبیعی
  • برپایی ایستگاه سلامت در سیب و سوران