Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛ علیرضا دلیری در چهارمین نشست‌ هم‌اندیشی فرابورس ایران در آستانه فین‌ استارز ۲۰۱۸ با موضوع «همفکری با هلدینگ‌ها و شرکت‌های سرمایه‌گذاری» افزود: اقدامات قابل توجهی در این حوزه انجام شده و صندوق‌های خوبی ایجاد شده که سرمایه‌گذاری‌های زیادی را به دنبال داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: سرمایه صندوق‌های دارای مجوز حدود 300 تا 400 میلیارد تومان است که می‌تواند تزریق اولیه خوبی در این مسیر باشد و امیدواریم در افق یک سال آینده، سرمایه‌گذاری خطرپذیر در کشور شکل سامان‌ یافته‌تری پیدا کند.
وی با بیان اینکه فضای کسب‌وکار کشور به سمت خلاقیت در تمامی حوزه‌ها حرکت کرده، بر لزوم تدوین نظامی جامع در این حوزه و ایجاد جامعیت تاکید کرد و افزود: حوزه فین‌تک رو به رشد است و رشد آن بسیار وسیع‌تر از سایر حوزه‌ها بوده اما تاکنون تمرکز این حوزه بیشتر در بخش پرداخت بوده است.دلیری گفت: در حالی که تنوع در حوزه‌های فناوری می‌تواند این پازل را تکمیل کند؛ چه بسا در حوزه‌های دیگر فین‌تک، جذابیت بیشتری وجود داشته باشد به خصوص آنکه فین‌تک حوزه‌هایی دارد که برای ایران بسیار مفید است و این حوزه‌ها باید شناخته و معرفی شوند. 
به گفته وی در کشورهای مختلف حساسیت روی حوزه فین‌تک قابل توجه است و ایران نیز باید با سرعت بیشتری در این مسیر حرکت کند؛ چرا که افق قابل توجهی برای آن در دنیا دیده می‌شود.  
معاون ‏توسعه مدیریت و جذب سرمایه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به کمرنگ شدن سرمایه‌گذاری سنتی در ایران و جایگزینی فناوری‌های نوین و استارت‌آپ‌ها با آن، بانک‌ها را از جمله بخش‌هایی دانست که این مسئله به خوبی در آن‌ها نمود یافته است. 
وی همچنین به اهمیت تامین مالی جمعی (crowdfunding ) اشاره کرد و گفت: این تفکر که برای سرمایه گذاری حتما باید پول زیادی داشته باشیم تصور اشتباهی است و باید اصلاح شود.
دلیری در بخش دیگری از سخنانش به وجود جذابیت برای توسعه حوزه فین‌تک در کشور اشاره کرد و اظهار داشت: بستر قانونی لازم برای این حوزه نیز شکل خواهد گرفت و باید از این حوزه حمایت و زیرساخت‌های لازم برای آن فراهم شود. 
وی در پایان ضمن اعلام آمادگی برای ایجاد زیرساخت‌ها، از برگزاری دوره‌های آموزشی در تمامی حوزه‌های فین‌تک در سال آینده با همکاری لوکزامبورگ در ایران خبر داد.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۶۸۱۶۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم بهره‌مندی از ظرفیت‌های گیلان برای توسعه صنایع دریا محور

به گزارش خبرنگار مهر، تیمور پورحیدری ظهر یکشنبه در جلسه ویژه بررسی روند فعالیت صنایع دریا محور در گیلان شناسایی ظرفیت‌های مهم و آسیب شناسی این حوزه را در گام نخست مهم دانست و اظهار کرد: بهره‌مندی از ظرفیت‌های گیلان برای توسعه صنایع دریایی با توجه به ابلاغ سیاست‌های کلی توسعه دریا محور توسط مقام معظم رهبری در دستور کار است.

وی بهره‌برداری حداکثری از ذخایر زیست بوم دریایی را مستلزم ایجاد زیرساخت‌های جدید و همسو شدن نهاده‌های تبط و تدوین سیاست‌های یکپارچه برای توسعه فعالیت‌های دریا محور بر شمرد و گفت: کارخانجات موجود در صنایع تبدیلی و کشتی سازی و سایر فعالیت‌ها بایستی بر اساس الگوی اقتصادی آمایش سرزمینی استقرار و توسعه یابند.

این مسئول بر استفاده بیشتر از حمایت‌های صندوق صنایع دریایی کشور برای ایجاد کارخانجات مرتبط تاکید کرد و عنوان کرد: تدوین سیاست‌های یکپارچه و تقسیم کار برای دستگاه‌های متولی توسط دبیرخانه این کارگروه در سازمان برنامه بودجه استان می‌تواند روند سرمایه‌گذاری و مشارکت داخلی و خارجی در حوزه را تسهیل و تسریع کند.

پورحیدری وجود ساحل ۳۰۰ کیلومتری نوار ساحلی دریای خزر را ظرفیتی بالقوه توصیف کرد و اضافه کرد: نقشه ژئوفیزیکی برای جانمایی دقیق بدور از مخاطرات زمین شناختی، زیرساخت‌های ساحلی گیلان؛ توسط مرکز زمین شناسی و اکتشافات معدنی زیر مجموعه وزارت صمت با مقیاس یک پنجاه هزارم در حال انجام است و موضوع سرمایه‌گذاری شرکت کشتی سازی لوتوس روسیه نیز از طریق معاونت امور اقتصادی استانداری در حال پیگیری می‌باشد.

کد خبر 6097266

دیگر خبرها

  • کدام ‌حوزه‌های فناورانه در کیش به توسعه می‌رسند
  • شهرک صنعتی زرند بازگشایی شد
  • لزوم نظارت مستمر بر اجرای مناسب پروژه‌های مشارکتی در شهر اصفهان
  • لزوم بهره‌مندی از ظرفیت‌های گیلان برای توسعه صنایع دریا محور
  • نشست هم‌اندیشی نمایندگان مجلس با هیات رییسه دانشگاه مازندران
  • سرمایه‌گذاری در ۱۰۰ شرکت بورسی ایران هیچ ریسکی ندارد | بزرگ‌ترین بازار بورس ناشناخته جهان مربوط به ایران است
  • تأثیر توسعه شبکه‌ های حمل و نقل جاده‌ ای بر رونق اقتصادی ایران
  • مدیرعامل شرکت پتروایران منصوب شد
  • لزوم توجه دولت به مشارکت و امنیت خاطر مردم در سرمایه‌ گذاری‌ ها
  • درخشش گروه سرمایه گذاری غدیر و هلدینگ های زیر مجموعه آن در ششمین نمایشگاه ( ایران اکسپو ۲۰۲۴ )