Web Analytics Made Easy - Statcounter

قزوین- مدیرعامل جمعیت طرفداران ایمنی راههای کشور گفت: خسارات ناشی از حوادث جاده ای معادل ۴ تا ۷ درصد تولید ناخالص ملی است و هرچقدر در حوزه اقتصاد کار می کنیم در این بخش هزینه می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، بهروز غروی روز سه شنبه در جلسه بررسی سوانح جاده ای که در استانداری قزوین برگزار شد اظهارداشت: امروز دیگر سوانح از حوادث غیرقابل پیشگیری نیست و با یک مدیریت و برنامه ریزی و عزم جدی می توان از بروز آن جلوگیری کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: در دهه ۹۰ بحث اساسی در برخی کشورهااین بود که آیا کیفر یک اشتباه ترافیکی باید مرگ باشد؟ لذا ضروری است با یک عزم ملی برای کاهش سوانح و مرگ و میرهای این حوزه اقدام شود.

غروی تصریح کرد: پیشگیری از حوادث در جاده ها در کنار فعالیتهای فرهنگی باید جدی گرفته شود و برای ایمن سازی راهها برنامه داشته باشیم.

مدیرعامل جمعیت طرفداران ایمنی راههای کشور یادآورشد: ۴ تا ۷ درصد تولید ناخالص داخلی همه ساله در خسارات ناشی از سوانح جاده ای هزینه می شود و در واقع هر چقدر در اقتصاد فعالیت می کنیم باید در حوادث هزینه شود.

غروی گفت: ۳۰ تا ۳۵ درصد تخت های بیمارستانی و بودجه های آن در امور ایمنی هزینه می شود اما در جاهای دیگر ۲۰ درصد است.

وی اضافه کرد: در حوزه اجتماعی در یک دوره ۱۰۰ ساله بیش از ۱۰ میلیون نفر به دلیل از دست دادن سرپرست و نان آور خود به افرادی فقیر تبدیل شده اند.

غروی اظهارداشت: سهم حوادث جاده ای بین شهری حدود ۷۰ درصد است و ۴۲ درصد کشته های جاده ای را جوانان و افراد ۳۰ ساله تشکیل می دهند.

وی بیان کرد: ۲۰ درصد سوانح مربوط به برخورد خودرو با عابران است و ۴۵ درصد کشته ها را عابران و راکبان موتورسیکلت تشکیل می دهد که متاسفانه ۹ درصد تلفات جاده ای کودکان ۱۰ ساله هستند و ۱۱ درصد بین ۱۰ تا ۲۰ سال و ۲۲.۵ درصد را افراد ۲۰ تا ۳۰ سال تشکیل می دهند.

غروی اظهارداشت: آمارها نشان می دهد ۵۱ درصد کشته های سوانح جاده ای ناشی از ضربه وارد شدن به سر است که اگر کمربند ایمنی بسته شود این میزان کاهش خواهد یافت.

مدیرعامل جمعیت طرفداران ایمنی راههای کشور اضافه کرد: یک پروژه ایمنی را درحال اجرا داریم که در مراحل پایانی است و امیدواریم با اجرای آن بتوانیم نسبت به کاهش مرگ و میرها در جاده ها اقدام کنیم.

وی بیان کرد: ۴ میلیون نفر مصدوم و ۴۰۲ هزار نفر کشته در سوانح جاده ای تاکنون آمار نگران کننده است که این خسارت از جنگ هم بیشتر است و اگر به نابودی رسمایه های اجتماعی توجه نکنیم با چالش های جدی روبرو خواهیم شد.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۶۸۲۲۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصادف ۱۷۱ خودرو در سه روز گذشته در آذربایجان شرقی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی سرهنگ حبیب آبراهه در گفتگو با خبرنگاران اعلام کرد: تصادفات سه روز گذشته استان شامل ۱۱۴ فقره تصادف خسارتی و ۵۷ فقره تصادف جرحی بود.

رئیس پلیس راه آذربایجان شرقی افزود: در ۷۲ گذشته ۱۷۱ فقره تصادف رانندگی در جاده‌های استان روی داد که موجب جان باختن چهار نفر و مصدومیت ۸۵ نفر شد.

وی با اشاره به نقش راننده، خودرو و جاده در وقوع تصادفات رانندگی، اظهار کرد: بیشترین علت تصادفات مربوط به بی احتیاطی، سرعت و سبقت غیرمجاز و کم توجهی و خواب آلودگی راننده است.

آبراهه در کنار عامل انسانی به نقش خودرو در وقوع حوادث رانندگی اشاره کرد و گفت: ۱۳ اردیبهشت در سانحه رانندگی در جاده شبستر - صوفیان، ترکیدگی تایر خودرو سوزوکی علت اصلی حادثه بود.

وی بر ضرورت کنترل سلامت و ایمنی خودرو قبل از سفر‌های برون شهری تاکید کرد: کم توجهی به این موارد حوادث غیر قابل جبرانی در پی دارد.

وی همچنین بر نقش جاده، گاردیل، خطوط و روشنایی جاده در حوادث رانندگی اشاره و اظهار کرد: وقوع پدیده‌های جوی همچون باران و برف هم بر ضرورت دقت بیشتر در رانندگی و رعایت سرعت مطمئنه می‌افزاید.

رئیس پلیس راه آذربایجان شرقی در پایان با اشاره به نامناسب بودن آسفالت برخی محور‌های استان همچون اتوبان تبریز - زنجان اظهار امیدواری کرد: با دستور وزیر راه و شهرسازی در جهت ساماندهی و هموارسازی این آزاد راه تسریع شود.

دیگر خبرها

  • ساختمان سازی، بیشترین حوادث کار را در لرستان دارد
  • اهداف فولاد مبارکه در زمینه کاهش حوادث بسیار متعالی است
  • سهم ۴۹ درصدی شهری کرمان در تصادفات فوتی درون شهری
  • برقراری بیش از ۴۷ هزار تماس با سامانه ۱۲۵ / نجات ۴۸۳ نفر از حوادث رخ داده
  • اتمام عملیات بهسازی بلاک ساقه – باغیک قم
  • سهم ۴۹ درصدی شهر کرمان در تصادفات فوتی درون شهری
  • سهم اقتصاد روسیه از اقتصاد جهانی به پایین‌ترین سطح می رسد
  • تصادف ۱۷۱ خودرو در سه روز گذشته در آذربایجان شرقی
  • ایرنا : دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد