Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر منطقه شش عملیات انتقال گاز در خصوص فعالیت‌های این نهاد در قبال مسئولیت‌های اجتماعی اش گفت: هر نهادی مسئول اجرای وظایفی مربوط به خود است و بنده توان خود را روی وظایف و مسئولیت‌های اجرایی خود گذاشته‌ام.

مدیر منطقه شش عملیات انتقال گاز در خصوص فعالیت‌های این نهاد در قبال مسئولیت‌های اجتماعی اش گفت: هر نهادی مسئول اجرای وظایفی مربوط به خود است و بنده توان خود را روی وظایف و مسئولیت‌های اجرایی خود گذاشته‌ام.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

‌به گزارش انرژی امروز، ‌کرم گودرزی در نشستی خبری اظهار کرد: در پایان بهمن ماه سال ۹۵ بالغ بر ۱۱ و ۶ دهم میلیارد مترمکعب انتقال گاز از منطقه ۶ صورت گرفته که این رقم تا پایان بهمن ماه سال جاری به ۱۴.۱ میلیارد متر معکب رسیده است.

وی با بیان اینکه منطقه شش عملیات گاز وسیع ترین منطقه عملیات گاز کشور است، افزود: این میزان انتقال گاز با کمک سه هزار و ۴۰۰ کیلومتر خط لوله انجام شده است.

مدیر منطقه شش عملیات انتقال گاز با اشاره به اینکه انتقال پاک، ایمن و بهره ور از اولویت‌های مهم منطقه شش عملیات گاز است، تصریح کرد: از ابتدای امسال بالغ بر ۷ کیلومتر خط لوله معیوب تعویض شده است.

گودرزی با بیان اینکه مصرف کننده‌های صنعتی ما شامل چهار استان هرمزگان، کرمان، سیستان و بلوچستان و بخشی از استان یزد است، عنوان کرد: در استان هرمزگان در بخش صنعتی اقدام های بسیار خوبی برای انتقال گاز به پالایشگاه میعانات گازی خلیج فارس به عنوان یکی از پالایشگاه‌های ملی کشور صورت گرفته است.

وی با اشاره به اینکه کارخانه صبا فولاد، نیروگاه ایسین و شهرک صنعتی بندرعباس از بخش‌های مصرف کننده صنعتی در استان هرمزگان است، خاطرنشان کرد: نیروگاه توانیر و مجموعه صنایع غرب بندرعباس نیز از دی ماه سال ۹۵ از نعمت گاز برخوردار هستند.

مدیر منطقه شش عملیات انتقال گاز با بیان اینکه نیروگاه سمنگان سیرجان به عنوان یکی از مصرف کننده‌های عمده گاز منطقه شش است، افزود: نیروگاه شهید کاظمی گل گهر سیرجان در استان کرمان نیز از دیگر مصرف کننده‌های مهم منطقه ۶ عملیات انتقال گاز است.

گودرزی با اشاره به اینکه نیروگاه سیکل ترکیبی ایرانشهر و نیروگاه زاهدان در مدار مصرف گاز منطقه ۶ قرار گرفته‌اند و نیروگاه زاهدان روزانه ۲.۵ میلیون مترمکعب گاز مصرف می‌کند، بیان کرد: برای تامین گاز صنایع جنوب و جنوب شرق کشور از خط ۷ از عسلویه به ایرانشهر تامین می‌شود.

وی با بیان اینکه در راستای خودکفایی و اقتصاد مقاومتی در سال جاری یک دستگاه توربین گازی با اعتبار ۱۵۰ میلیون تومان خریداری و همچنین سیستم آتش نشانی با توان داخلی طراحی شد، اظهار کرد: شرکت ملی گاز ایران همپای سایر دستگاه‌ها در این طرح مهم همکاری خواهد کرد اما باید زیرساخت‌های لازم برای انتقال انرژی به این منطقه فراهم شود و در این چشم‌انداز توسعه‌ای از خط ۷ انتقال گاز استفاده خواهد شد.

مدیر منطقه شش عملیات انتقال گاز‌ با اشاره به اینکه کمتر از ۱۵ درصد از حجم انتقال گاز در حوزه مصارف خانگی و بیش از ۸۵ درصد آن در بخش صنعت و پالایشگاه‌ها مصرف می‌شود، افزود: برخورداری از سه تاسیسات تقویت فشار گاز آب شیرین، تاسیسات تقویت فشار گاز تنگ نی، تاسیسات تقویت فشار گاز سیرجان از مهم‌ترین ظرفیت‌های منطقه شش عملیات انتقال گاز است.

گودرزی خاطرنشان کرد: در استان هرمزگان، سیستان و بلوچستان، جنوب استان کرمان چشم اندازه توسعه‌ای طراحی شده که تاسیس پنج مرکز بهره برداری، تاسیس تقویت فشار گاز و افزایش خطوط لوله با ۱۱ هزار کیلومتر مربع از مهم ترین برنامه‌های توسعه‌ای این منطقه در سال ۹۷ خواهد بود.

وی با بیان اینکه صنایع استان هرمزگان تشنه‌‌ گاز هستند و ما باید این انرژی پاک را در اختیارشان قرار دهیم، تصریح کرد: حفظ حریم لوله را بسیار مد نظر قرار داده‌ایم و امنیت، سلامت و آرامش مردم برای مان بسیار حیاتی است.

مدیر منطقه شش عملیات انتقال گاز با اشاره به اینکه سعی می‌کنیم سرمایه‌گذاران به هیچ عنوان در انتظار استعلامات قرار نگیرند و به سرعت پاسخ‌ها را ارائه خواهیم کرد، گفت: در سال جاری بیش از سه هزار کیلومتر نشت‌یابی خطوط لوله در منطقه شش انجام و خوشبختانه تا امروز حوادث منجر به انفجار در منطقه شش نداشته‌ایم.

گودرزی با بیان اینکه سعی کرده‌ایم در راستای اقتصادمقاومتی گام برداریم و کارها را با حداقل هزینه توسط نیروهای موجود انجام دهیم، اظهار کرد: منابع انسانی یک سرمایه ارزشمند و بدون جایگزین هستند، در کشور‌های پیشرفته نیز همین رویکرد دنبال می‌شود و ما با آموزش، ایجاد نشاط و شادی، به وجود آوردن فضای اداری سالم و توجه به رفاه پرسنل به دنبال بهبود فضای کاری هستیم.

وی در پایان در واکنش به سوال خبرنگاران مبنی بر ‌انجام مسئولیت های اجتماعی منطقه شش عملیات انتقال گاز ‌نسبت به روستاهای اطراف این مجموعه که در معرض آسیب‌های مختلفی قرار دارند، عنوان کرد: نهاد ما نهادی دولتی بوده و بودجه مشخصی برای فعالیت‌های این چنینی دارد، ضمن اینکه هر نهادی مسئول اجرای وظایفی مربوط به خود است، ما وظیفه آبادانی در قبال روستاها نداریم و بنده توان خود را روی وظایف و مسئولیت‌های اجرایی خود گذاشته‌ام.

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۶۸۳۱۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۵ درصد از شبکه آبیاری سد حوضیان الیگودرز اجرا شد

داریوش حسن نژاد در بازدید از سد حوضیان گفت: پروژه شبکه انتقال آب حوضیان با هدف توسعه و تامین آب ۲ هزار و ۲۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی دیم منطقه با سیستم آبیاری بارانی در دست اجراست.

وی اظهار داشت: طول اصلی خط انتقال این پروژه ۱۱ کیلومتر است و برای آن در مصارف کشاورزی ۱۳.۷ میلیون متر مکعب و جهت مصارف صنعت، ۲میلیون متر مکعب آب تخصیص در نظر گرفته شده است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای لرستان با اشاره به اعتبار ۲۰۰ میلیارد ریالی برای تکمیل پروژه گفت: یکی از مهمترین وظایف شرکت آب منطقه‌ای لرستان، مطالعه، طراحی و اجرای پروژه‌های مختلف تامین آب شامل سدها، شبکه‌های آبیاری و زهکشی و انتقال آب، ساخت ایستگاه‌های پمپاژ و کانال‌های آبرسانی مطابق سیاست‌ها و برنامه‌ها و دستورالعمل‌های مصوب وزارت نیرو است.

سد حوضیان که در یک کیلومتری شهرستان الیگودرز و بر روی رودخانه‌ای به همین نام قرار دارد با طول تاج ۵۳۳ متر، عرض تاج ۱۰ متر و ارتفاع ۷۳ متر از نوع خاکی سنگ ریزه‌ای با هسته رسی است و بهره‌برداری رسمی از آن اردیبهشت ۱۳۹۵ آغاز شد که تکمیل شبکه آن از مصوبات سفر آذرماه ۱۴۰۰ آیت الله رییسی به لرستان است.

 

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • تکمیل طرح‌های آبی مشگین‌شهر نیازمند ۲ هزار میلیارد تومان اعتبار است
  • وضع پدافند غیرعامل تأسیسات ذخیره‌سازی گاز سراجه بررسی شد
  • ۸۵ درصد از شبکه آبیاری سد حوضیان الیگودرز اجرا شد
  • با دیپلماسی فعال منطقه‌ای ایران خط لوله صلح با وجود کارشکنی آمریکا در حال ساخته شدن است
  • برگزاری نشست تعاملی مدیران شرکت ملی انتقال گاز ایران و مخابرات منطقه خوزستان
  • اتمام عملیات بازسازی و تعویض خط لوله در خیابان علامه مجلسی
  • خط لوله آبنیل ـ اصفهان ایمن سازی شد
  • عملیات آبرسانی به ۶ روستای درمیان آغاز شد
  • کلنگ‌زنی بیش از ۳۴۰۰ قطعه زمین نهضت ملی مسکن در رفسنجان
  • نابسامانی جمع آوری زباله در منطقه مسکونی مهر رازی کرمانشاه