Web Analytics Made Easy - Statcounter

امام‌جمعه ایلام گفت: ترویج فرهنگ ایثار و شهادت تنها سلاح مقابله با تهاجم فرهنگی است. ۲۲ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۹:۵۸ استانها ایلام نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ایلام‌، حجت‌الاسلام محمدنقی لطفی عصر امروز  در مراسم یادواره شهدای روستا مار بره و ایل عالی بیگی، اظهار کرد: ترویج فرهنگ ایثار و شهادت تنها سلاح مقابله با تهاجم فرهنگی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امام‌جمعه ایلام زنده نگه‌داشتن یاد و خاطره شهدا، رزمندگان و ارج نهادن به مقام شامخ شهدا و ایثارگران و تقویت فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه دانست و گفت: برگزاری یادواره شهدا از ملزومات اساسی به شمار می‌رود که نیاز است تا به‌منظور مقابله  هرچه بهتر با تهاجم فرهنگی دشمنان و استکبار جهانی به فکر ترویج و گستردگی فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه به ویژه در بین جوانان و امیدهای آینده کشور باشیم.

وی، بابیان اینکه این شجره طیبه با خون پاک‌ترین انسان‌ها آبیاری شده است، تصریح کرد: شجره طیبه انقلاب اسلامی در چهل سال از عمر بابرکت خود به درختی تنومند تبدیل‌شده است که ایران اسلامی را از یوغ استثمار نجات داد و همه جهان را تحت تأثیر خود قرار داده است.

وی تصریح کرد: زنده نگه‌داشتن یاد و خاطره شهدا، رزمندگان و ارج نهادن به مقام شامخ شهدا و ایثارگران و تقویت این فرهنگ در جامعه است که ما امروز به خود می‌بالیم که در کشوری زندگی می‌کنیم که تأسی از خاندان اهل‌بیت در تاریخ این ملت موج می‌زند و الگوهایی همانند امام حسین(ع) بی‌تأثیر در تقویت این فرهنگ نیست و قطعاً ملت ایران با برخورداری از چنین الگوهایی از تمامی مشکلات و بحران‌ها عبور خواهد کرد.

در رابطه با برگزاری یادواره‌ها نباید ما فکر کنیم که این یادواره‌ها مسئولیت اضافی بر دوش ماست بلکه حقیقتاً برگزاری و تلاش در تداوم و استمرار برگزاری یادواره‌های شهدا دینی است که بر گردن تک‌تک ماست.

آیت‌الله لطفی، بابیان اینکه این پیروزی‌های ملت ایران و ناکامی‌های دشمنان به برکت خون شهیدان است، گفت: فلسفه برگزاری این یادواره‌ها زنده نگاه‌داشتن یاد و شهدا و ایثارگران است و مزار و یاد شهدا پیام غافل نشدن از آرمان‌ها و ارزش‌های انقلاب اسلامی را دارد.

وی، تصریح کرد: دشمنان درصدد کم‌رنگ کردن فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه هستند و همه ما به‌ویژه مسئولان وظیفه‌داریم که یاد شهدا را زنده نگاه‌داریم و یاد شهدا باید در دل‌ها زنده باشد که سدی محکم در برابر هجمه‌های دشمنان است.

امام‌جمعه ایلام، به‌ضرورت موزه جنگ در ایلام اشاره و گفت: استان ایلام موزه جنگ است و در هر منطقه از این استان شاهد ایثار و شهادت مردان وزنان این دیار در دوران هشت سال دفاع مقدس هستیم و جوانان استان ایلام در زمان جنگ در مناطق مختلف و در طول 430 کیلومتر مرز مشترک حضور داشتند و از کیان اسلامی دفاع کردند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم ، در بمباران 19 اسفند سال 63  روستای مار بره موردحمله هوایی رژیم بعث عراق قرار گرفت و در این حادثه  55 نفر جان خود را از دست دادند که تعداد زیادی از این افراد کودکان خردسال بودند که از طریق بمباران خوشه‌ای به شهادت رسیدند.

انتهای پیام/ش

R7718/P1377/S6,52/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۶۸۵۶۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرهنگ ایثار و شهادت باید به جهانیان معرفی شود

به گزارش خبرنگار مهر، هاشم داداش‌پور در دومین جشنواره فرهنگی هنری و ملی شهید آوینی که بعد از ظهر پنجشنبه به میزبانی دانشگاه شیراز در تالار فجر پردیس ارم این دانشگاه برگزار شد ابتدا با بیان اینکه نباید بگذاریم فرهنگ ایثار و شهادت فراموش شود، گفت: تلاش این رویداد حفظ فرهنگ ایثار و شهادت و تکریم دانشجویان فعال در حوزه ایثار و شهادت به ویژه دانشجویان شاهد و ایثارگر بود.

معاون وزیر علوم با اشاره به شخصیت والای شهید مرتضی آوینی گفت: این شهید گرانقدر که مطالعه زیادی در مکاتب مختلف داشت از جایی به بعد دچار تحول در اندیشه شده و به واسطه به خدمت گرفتن معارف دینی و انقلابی بزرگ‌ترین راوی دفاع مقدس می‌شود.

رئیس سازمان امور دانشجویان کشور خاطرنشان کرد: دفاع مقدس ما یک دانشگاه به تمام معنا برای فراگیری فرهنگ ایثار بود و نباید بگذاریم این میراث به دست فراموشی سپرده شود و حتی باید خارج از مرزهای ایران اسلامی نیز این فرهنگ را معرفی کنیم که برپایی جشنواره‌هایی چون جشنواره شهید آوینی تلاش در همین راستا است.

کد خبر 6095248

دیگر خبرها

  • فرهنگ ایثار و شهادت باید به جهانیان معرفی شود
  • دشمن از فرهنگ شهادت، هراس دارد
  • ترویج فرهنگ ایثار وشهادت بهترین ضربه به دشمن است
  • مشکلات جامعه ایثارگران و خانواده شهدا مورد اهتمام قرار بگیرد
  • جلسه شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت - مازندران
  • فرهنگ ایثار و شهادت تبیین شود
  • تکریم خانواده شهدا کمک به ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است
  • فرماندار کهگیلویه از حضور پرشور مردم در اجلاسیه شهدا تقدیر کرد
  • یادواره‌های شهدا، دشمن‌ستیزی را در دلها زنده نگه می‌دارد
  • مسئولان ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را تکلیف دینی خود بدانند