Web Analytics Made Easy - Statcounter

یزد- ایرنا - رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران ابرکوه گفت: تاکنون 2هزار فقره زندگی نامه ، وصیت نامه ، خاطره و یاداشت شهدا، جانبازان و ایثارگران این شهرستان جمع آوری شد و در 45 هزار شمارگان در هفت جلد کتاب چاپ و توزیع شده است.

مصطفی کریمی عصر روز سه شنبه به مناسبت بزرگداشت روز شهدا(22 اسفندماه) افزود: آثار یادشده در کتاب هایی با عنوان پژوهش در دفاع مقدس، ماجرای هشت سال دفاع مقدس ، همگام با حماسه ، نمی از ایثار، شلیک نرم ، نقش مردم روستای مریم آباد دفاع مقدس و عطر سنجد چاپ شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: این کتاب ها توسط محمدرضا بابایی و سید محمد آتشی از پیشکسوتان دوران دفاع مقدس و خانواده معظم شهدا گردآوری شد.
وی با بیان اینکه شهدا و ایثارگران مظهر صفا، غیرت، موجب عزت و اقتدار ایران هستند، اظهار کرد: قدرت ایستادگی کشور در برابر زیادخواهی استکبار جهانی ، به خاطر نثار خون مطهر شهدای گرانقدر است .
کریمی با اشاره به طرح ملی سپاس تحت عنوان دیدار مسئولان با خانواده های معظم شهدا خاطرنشان کرد: در سال 96، 780 مورد دیدار و سرکشی از خانواده های معظم شهدا و ایثارگران با حضور ائمه جمعه ابرکوه و بخش بهمن، فرماندار و جمعی از مسئولان ادارهها انجام شد.
این مسئول تصریح کرد: در همین مدت22 یادواره شهدا نیز در محلات ، روستاها و مدارس این شهرستان برگزار شده است.
به گفته وی، 25 گلزار شهدا از جمله روضه الشهدای ابرکوه و یادمان قبور شهدای مهرآباد ، اسفندآباد، نصرت آباد، خرم آباد ، هارونی ، اسدآباد سفلی ، فراغه، صفی آباد، رحیم آباد، مریم آباد، اردی و شهرسب و شمس آباد ساماندهی شد.
کریمی اضافه کرد: برای ساماندهی گلزار شهدای روستاهای هارونی ، حسین آباد، اسدآباد ، کلپه ، جلال آباد و اسدآباد سفلی که مجموعا 9 شهید در این گلزارها مدفون هستند بیش از سه میلیارد ریال نیاز است.
وی با بیان اینکه ولایتمداری و ولایت محوری از خصوصیات اصلی خانواده های معظم شهیدان است ، یادآور شد: شهرستان ابرکوه با تقدیم 275 شهید ،33 آزاده و 560 جانباز سرافراز نقش خود را در دوران هشت سال دفاع مقدس به خوبی ایفا کرد.
مرکز شهرستان 53 هزار نفری ابرکوه در 140کیلومتری جنوب غربی شهر یزد قرار دارد.
7540/ 2047/

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۶۸۶۲۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کتابخانه ویژه دفاع مقدس در مازندران دایر می شود

به گزارش خبرنگار مهر، سکینه خاتون مهدیان پور» عصر دوشنبه در نشست حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس مازندران با بیان اینکه فعالیت در حوزه دفاع مقدس موجب افزایش غنای این حوزه خواهد شد، اظهار داشت: کتابخانه‌های عمومی برای تمام اقشار جامعه برنامه دارد.

وی با اشاره به وجود سه هزار و ۸۰۰ کتابخانه عمومی در کشور، افزود: ۱۲۳ کتابخانه عمومی در استان مازندران در دو حوزه روستایی و شهری فعال است که ۳۸ کتابخانه در روستاها فعالیت می‌کنند.

این مسئول با اشاره به تهیه تقویم فرهنگی سالانه در این اداره کل ادامه داد: یکی از موضوعات مورد تأکید در این تقویم ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است.

مهدیان پور با اشاره به برگزاری برنامه‌های متعدد در حوزه دفاع مقدس، رونمایی از کتاب «دایی» خاطرات رزمنده ایثارگر «علی یحیی‌پور»، کتابواره شهدای خلبان مازندران، برگزاری نمایشگاه‌های کتاب، مسابقات کتاب و کتابخوانی و جشنواره کتابخوانی رضوی را از جمله فعالیت‌های حوزه دفاع مقدس برشمرد.

مدیرکل کتابخانه‌های استان مازندران با بیان اینکه در سالجاری فعالیت‌های ما با محوریت دومین اجلاسیه ۱۰ هزار و ۴۰۰ شهید استان مازندران انجام می‌شود، تصریح کرد: به همت این اداره کل و با مشارکت برخی نهادها از پوستر نشان ادبی سرو سرخ در مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس استان رونمایی شد.

وی با بیان اینکه نشان ادبی سرو سرخ فرصتی برای معرفی کتاب و نویسندگان گمنام حوزه دفاع مقدس استان مازندران است، تأکید کرد: این جشنواره با موضوع بررسی کتاب‌های جبهه مقاومت، شهدا، جانبازان و رزمندگان است که در ۱۰ سال اخیر به رشته تحریر درآمده است در بخش‌های خاطره نویسی و داستان و بخش ویژه‌ای که با عنوان نقش زنان مازندران در جنگ، برای این نشان ادبی درنظر گرفته شده برگزار می‌شود.

مدیرکل کتابخانه‌های استان مازندران در پایان هم افزایی و تعامل بیشتر را عامل موفقیت در فعالیت‌ها برشمرد و پیشنهاد ایجاد کتابخانه ویژه دفاع مقدس را در مرکز فرهنگی موزه دفاع مقدس مازندران داد، خاطرنشان کرد: این کتابخانه اولین کتابخانه ویژه دفاع مقدس خواهد بود.

کد خبر 6085837

دیگر خبرها

  • گردشگری مقاومت یکی از راه‌های معرفی شهدا است
  • برای شناخت شهدا باید سرگذشت پژوهی کنیم
  • گردشگری مقاومت یکی از راه‌های معرفی و نگه‌داشت یاد شهداست
  • مهلت ارسال آثار برای جشنواره ملی فانوس تا ۱۵ خرداد
  • لزوم نگاه منصفانه به شکست‌ها و پیروزی‌ها در جنگ
  • کتابخانه ویژه دفاع مقدس در مازندران دایر می شود
  • ارسال اثر به دبیرخانه جشنواره تولیدات فضای مجازی همدان 
  • پیروی جوانان از سیره شهدا، رمز اعتلای کشور است
  • آیت‌الله علم‌الهدی: پیروی جوانان از سیره شهدا رمز اعتلای کشور است
  • پیروی جوانان از سیره شهدا رمز اعتلای کشور است