Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-30@06:03:16 GMT

فقط ۸۰۰ تخت سوختگی در کشور وجود دارد

تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۶۸۶۷۱۲

رئیس تنها بیمارستان فوق تخصصی درمان سوختگی تهران به بهانه نزدیک بودن چهارشنبه‌سوری، درباره کبودهای تجهیزاتی در زمینه درمان سوختگی می‌گوید: «نیاز کشور به تخت سوختگی حداقل 2500 تخت است اما در حال حاضر فقط 800 تخت سوختگی در کشور وجود دارد که نزدیک به 50 درصد این تخت‌ها هم کاملاً مجهز و استاندارد نیستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

سالانه 25 هزار نفر در ایران دچار سوختگی می‌شوند و 2 هزار نفر هم جانشان را به دلیل آسیب‌های ناشی از سوختگی از دست می‌دهند. با این وجود در کل کشور فقط چهار بیمارستان تخصصی سوختگی وجود دارد که یکی از آنها در تهران قرار دارد.

مصطفی ده‌مرده‌ای رئیس بیمارستان سوانح و سوختگی مطهری که تنها بیمارستان سوختگی تهران است با نزدیک شدن به چهارشنبه‌سوری این روز را بهانه‌ای برای پرداختن به کمبودهایی که در زمینه درمان بیماران سوختگی وجود دارد، می‌داند و به اعتمادآنلاین می‌گوید: «درمان سوختگی بسیار پرهزینه است البته بیمارانی که در بیمارستان‌های دولتی مانند شهید مطهری درمان می‌شوند تا زمانی که بستری باشند هزینه چندانی پرداخت نمی‌کنند اما هزینه ادامه درمان مانند تهیه پانسمان‌های تخصصی، جراحی پلاستیک، درمان‌های توان‌بخشی و برخی از داروها واقعاً بالا است به همین دلیل برخی از کسانی که دچار سوختگی شده‌اند قادر به ادامه روند درمان نیستند و دچار مشکل می‌شوند.»

وزارت بهداشت سالانه 23 میلیارد تومان یارانه برای درمان بیماران سوختگی اختصاص می‌دهد اما این مبلغ کافی نیست. ده‌مرده‌ای این موضوع را تأیید می‌کند و می‌گوید: «در کنار کم بودن یارانه این حوزه، ما با کمبود جدی تخت‌های تخصصی سوختگی در کشور و حتی در همین پایتخت مواجه هستیم. در حال حاضر به‌جز بیمارستان شهید مطهری، در بیمارستان یافت‌آباد هم تعدادی تخت سوختگی وجود دارد که به‌هیچ‌وجه جوابگوی نیاز پایتخت نیست. در کل کشور 800 تخت سوختگی وجود دارد که نزدیک به 50 درصد آن‌ها کاملاً مجهز و استاندارد نیستند. این درحالی است که نیاز واقعی کشور حداقل 2500 تخت مجهز و استاندارد است. همین موضوع باعث می‌شود که خیلی از کسانی که دچار سوختگی شده‌اند و نیاز به درمان سرپایی دارند هم به مشکل برمی‌خورند و به درمان مناسب دسترسی ندارند.»

او بسیاری از بیماران سوختگی را از افرادی می‌داند که متعلق به طبقه ضعیف جامعه هستند، ده‌مرده‌ای می‌گوید: «معمولاً حوادث سوختگی در مناطق فقیرنشین اتفاق می‌افتند و یا کسانی را درگیر می‌کنند که به دلیل فقر با مواد اشتعال‌زا آن هم به صورت غیراستاندارد سر و کار دارند. این موضوع وقتی در کنار درمان حساس و گران قرار می‌گیرد مشکل را چند برابر می‌کند.»

ده‌مرده‌ای، هزینه ساخت تخت بیمارستانی سوختگی را متناسب با تعرفه‌های درمان سوختگی نمی‌داند و می‌گوید: «ساخت هر تخت سوختگی مجهز یک میلیارد و 500 میلیون تومان هزینه دارد. همین موضوع باعث می‌شود که تهیه تخت سوختگی به‌صرفه نباشد. به هر حال باید در همه شهرها مراکز درمانی حداقل مجهز به امکانات درمان اولیه بیماران سوختگی باشند.»

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۶۸۶۷۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتمام پروژه‌های عمرانی حوزه درمان، اولویت‌ مهم سازمان تأمین‌اجتماعی در سال جدید

امتداد - میرهاشم موسوی مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی در دور جدید بازدید میدانی از وضعیت پروژه‌های عمرانی سازمان تأمین‌اجتماعی در سال 1403، به همراه جمعی از معاونین و مدیران این سازمان ضمن بازدید از پروژه احداث بیمارستان جدید شهید فیاض‌بخش تهران، در جلسه‌ای مشترک با عوامل اجرایی این پروژه، بر ضرورت اتمام آن در کوتاه‌ترین زمان ممکن و بهره‌برداری از این مرکز درمانی جهت ارائه خدمت به بیمه‌شدگان تأکید کرد و گفت: امانت‌داری شقوق مختلف دارد که یکی از آن‌ها همین مسئولیت‌پذیری نسبت به اموالی است که در اختیار ما قرار داده شده و از این باب وظیفه داریم پروژه‌های عمرانی خصوصاً در حوزه درمان را که برخی از آن‌ها مثل همین پروژه بیمارستان شهید فیاض‌بخش از دوره‌های قبل نیمه‌تمام باقی مانده؛ در سریع‌ترین زمان ممکن به اتمام برسانیم.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، موسوی در جریان این بازدید در نشستی با حضور مدیرکل درمان تأمین‌اجتماعی استان تهران، رئیس بیمارستان شهید فیاض‌بخش تهران و عوامل اجرایی پروژه احداث ساختمان جدید این بیمارستان، ضمن تقدیر از زحمات دست‌اندرکاران این پروژه، خواستار تکمیل و بهره‌برداری از آن در کوتاه‌ترین زمان ممکن شد و اظهار داشت: سال ۱۴۰۳ در هدف‌گذاری سازمان تأمین‌اجتماعی، سالی است که همه پروژه‌های عمرانی حوزه درمانی ما باید به اتمام برسد و این از اولویت‌های قطعی سازمان تأمین‌اجتماعی در سال جدید است.

وی در مورد وضعیت احداث پروژه بیمارستان فیاض‌بخش افزود: این پروژه به مراحل پایانی رسیده و به‌زودی آماده ارائه خدمت به ملت شریف ایران خصوصاً بیمه‌شدگان سازمان تأمین‌اجتماعی خواهد بود؛ هرچند انتظار می‌رفت برخی از پروژه‌ها در زمان کوتاه‌تری به اتمام برسند. اما به هر حال طی ماه‌های آینده پروژه بیمارستان جدید فیاض‌بخش با همت شما عزیزان به اتمام رسیده و تجهیز خواهد شد تا بیمه‌شدگان عزیز بتوانند از خدمات گسترده و به‌روز این مرکز بزرگ درمانی استفاده کنند.
مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی گفت: ان‌شاءالله ظرف کوتاه‌ترین زمان ممکن فرآیند تکمیل و بهره‌برداری شامل آخرین اقدامات ساختمانی، تجهیز بیمارستان و استقرار نیروی انسانی بخش‌های مختلف انجام خواهد شد و ظرفیت خدمت‌رسانی یکی از بزرگترین مراکز درمانی سازمان تأمین‌اجتماعی در اختیار بیمه‌شدگان عزیز قرار خواهد گرفت. این وظیفه ما است که در فرآیند انجام پروژه‌های عمرانی حق مردم را رعایت کنیم و امانت‌دار خوبی برای آن‌ها باشیم؛ چه این اموال، امانت مردم در دست ما است و در دنیا و آخرت باید نسبت به این امانت پاسخگو باشیم.
بر اساس این گزارش در جریان این بازدید، عوامل اجرایی پروژه احداث بیمارستان ۵۵۰ تخت‌خوابی شهید فیاض‌بخش تهران، ضمن ارائه گزارش‌هایی درباره بخش‌های مختلف این پروژه از جمله روند تأمین زیرساخت‌ها و تجهیزات پزشکی و تامین نیروی انسانی مورد نیاز این مرکز درمانی، از پیشرفت این پروژه خبر داده و نسبت به تکمیل آن ظرف ماه‌های آینده ابراز امیدواری کردند.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • گرد و غبار بیش از ۱۰۰۰ خوزستانی را به بیمارستان‌ها کشاند
  • اتمام پروژه‌های عمرانی حوزه درمان، اولویت‌ مهم سازمان تأمین‌اجتماعی در سال جدید
  • مراجعه بیش از ۱۰۰۰ خوزستانی به بیمارستان‌ ها در پی گرد و غبار امروز
  • گردوغبار ۱۰۶۹ نفر را در خوزستان راهی بیمارستان کرد
  • افشای راز قتل همسر و فرزند با آتش افروزی
  • شانس درمان کودکان مبتلا به سرطان در ایران ۷۰ درصد است
  • سرپرست بیمارستان خلیج فارس منصوب شد
  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می‌شوند
  • ۴۲ هزار کودک سرطانی در «محک» در حال درمان هستند
  • مرد نقاش، راز آتش زدن همسر و فرزندش را فاش کرد