Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-27@09:10:35 GMT

کسب تاییدیه سلامت قبل از شروع کار

تاریخ انتشار: ۲۳ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۶۸۹۷۶۵

کسب تاییدیه سلامت قبل از شروع کار

رئیس گروه برنامه ریزی شناسایی و نام نویسی سازمان تأمین اجتماعی گفت: انجام معاینات پزشکی و تایید توانایی جسمانی افراد قبل از فعالیت در مشاغل ضروری بوده و مسئولیت آن برعهده کارفرما است.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از میزان، ابوالقاسم نوروز علی در خصوص ماده ٩٠ قانون سازمان تأمین اجتماعی گفت: بحث ماده ٩٠ یک قانون حقوق بشری است که بر اساس آن کارفرما مکلف می‌شود قبل از اشتغال به کار، افراد تحت معاینات پزشکی قرار گرفته و سلامت کارگران برای شروع فعالیت تایید شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تبصره‌های ماده ٩٠ در فرآیند تشکیل پرونده مطالباتی کارگاه، زمان ارایه لیست حق بیمه و مراجعه خصوصی کارفرما و نهایتا در هنگام نام نویسی و یا تمدید دفترچه بیمه اطلاع رسانی به کارگران و کارفرما انجام شده و آگاهی‌های لازم نسبت به ضرورت معاینات پزشکی در مکانیزم‌های کنترلی ارایه می‌شود.

رئیس گروه برنامه ریزی شناسایی و نام نویسی سازمان تأمین اجتماعی خاطر نشان کرد: علت تأکیدی بر رعایت این قانون، اطمینان از سلامت جسمانی افراد شاغل به کار و جلوگیری از تشدید بیماری در آن‌ها است بنابراین در صورت عدم رعایت، بروز هر گونه عواقب برعهده صاحبان مشاغل است.

این در حالی است که در صورت رعایت قوانین از جانب کارفرما و تایید توانایی جسمانی افراد، مسئولیت درمان و رسیدگی به هرگونه صدمه جسمانی به نیروی به کار گرفته شده برعهده سازمان تأمین اجتماعی است.

وی عنوان کرد: به منظور پیگیری و رعایت اصل ٩٠ قانون توسط کارفرما، دفترچه‌های بیمه در مرحله اول دو ماهه صادر می‌شود و در صورت اطمینان از سلامت جسمانی مدت دار تمدید خواهد شد.

نوروز علی در خصوص سختی کار معدنچیان اذعان داشت: مبالغ حق بیمه مندرج در قوانین سازمان تأمین اجتماعی برحسب محاسبات بیمه‌ای انجام می‌شود و حداقل نیاز‌های بازنشستگی، از کار افتادگی، فوت و سایر هزینه‌های درمانی را تحت پوشش قرار می‌دهد بنابراین حذف یا عدم دریافت حق بیمه آینده تأمین امور رفاهی و بازنشستگی کارفرمایان و کارگران را تحت مخاطره قرار می‌دهد.

وی گفت:در سازمان تأمین اجتماعی ضوابط خاصی برای حق بیمه مشاغل سخت و زیان آور تعریف شده است که برمبنای میزان سنوات اشتغال در مشاغل سخت و زیان آور هر بیمه شده مبلغ ۴ درصد حق بیمه متفاوت است.

رئیس گروه برنامه ریزی شناسایی و نام نویسی سازمان تأمین اجتماعی افزود: نظارت بر روند اجرای قوانین سازمان تأمین اجتماعی در بین کارفرمایان بر طبق ضوابط در دوره‌های ٦ ماهه انجام می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: اقتصاد آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۶۸۹۷۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

داروخانه‌ها برای خرید شیرخشک پول ندارند

عضو هیات مدیره انجمن داروسازان ایران، با اشاره به بدهی بیمه ها به داروخانه‌ها، گفت: داروخانه‌ها برای خرید شیرخشک، پول ندارد.

به گزارش مهر، هادی احمدی افزود: در کل کشور ۱۶ هزار داروخانه فعالیت دارد که با بیمه‌های پایه قرارداد دارند و سازمان‌های بیمه گر هم باید به تعهدات خود عمل کنند.

وی ادامه داد: وضعیت داروخانه‌ها به علت تأخیر در پرداخت مطالبات مناسب نیست هر سه سازمان بیمه گر تأمین اجتماعی، بیمه سلامت و نیروهای مسلح به داروخانه‌ها بدهکار هستند.

احمدی گفت: سازمان‌های بیمه گر باید یک ماه پس از دریافت اسناد مطالبات داروخانه‌ها را پرداخت که تا کنون این مهم اتفاق نیافتاده است.

وی ادامه داد: سازمان تأمین اجتماعی آخرین پرداختی که به داروخانه‌ها داشته مربوط به آذر پارسال بوده آن هم فقط در بخشی از داروخانه‌های کشور و آخرین پرداخت بیمه سلامت هم مربوط دی پارسال است و در بیمه نیروهای مسلح نیز به همین صورت است.

احمدی گفت: در حال حاضر داروخانه‌ها در خرید شیرخشک مشکل دارند و چرخه اقتصادی داروخانه‌ها مشکلات جدی دارد، چون پولی جهت تهیه شیرخشک ندارند.

وی گفت: سازمان هدفمندی یارانه‌ها و بیمه سلامت منابع تهیه شیر خشک را به داروخانه‌ها پرداخت نکرده اند.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: توزیع شیرخشک یارانه ای تا سقف ۱۰ قوطی در هر ماه توزیع شیرخشک یارانه‌ای تا ۱۰ قوطی در هر ماه

دیگر خبرها

  • داروخانه‌ها برای خرید شیرخشک پول ندارند
  • بیش از ۲ و نیم میلیون فرصت شغلی در دولت سیزدهم ایجاد شد
  • اگر در حادثه ناشی از کار، کارفرما مقصر باشد، چه می‌شود؟
  • اگر در حادثه ناشی از کار، کارفرما مقصر باشد چه می‌شود؟
  • پرداخت ۲۲۰۰ میلیارد تومان از مطالبات مراکز دانشگاهی طرف قرارداد
  • عدم ایمنی و بهداشت کارگران برای کارفرما بار حقوقی دارد
  • بهره مندی ۱۳۸ هزار کارگر در لرستان از پوشش بیمه تأمین اجتماعی
  • افزایش بیمه شده‌های تأمین اجتماعی در استان مرکزی
  • پرداخت حق بیمه تامین اجتماعی برای ۲۰۱۰ مددجوی گلستانی
  • مشکل بیمه کارگران شهرداری سنندج با وعده حل نخواهد شد