Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - کرمانشاه- ايرنا- استاندار کرمانشاه گفت: تکليف سدهاي فاقد تخصيص همچون سد بيستون بايد مشخص شود زيرا ضروري است که تلاش براي حفاظت منابع آبي بايد يکي از اولويت هاي کاري استان باشد.

به گزارش ايرنا، روابط عمومي استانداري روز سه شنبه به نقل از هوشنگ بازوند در جلسه شوراي حفاظت منابع آبي استان افزود: با توجه به خشکسالي هاي سال هاي گذشته بايد با تمام جديت در راستاي حفاظت منابع آبي اقدام کنيم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي خاطرنشان ساخت: ضروري است که تکليف سدهايي که فاقد تخصيص هستند و قصد داريم که آنها را احداث کنيم بايد به سرعت مشخص شود و اين موضوع به عنوان يکي از مصوبات سفر رئيس جمهور به استان بايد لحاظ شود.
وي اضافه کرد: بيش از 25 درصد منابع آبي حوزه کرخه در کرمانشاه واقع شده لذا درخواست تخصيص مورد نياز از منابع آبي اين حوزه و حوزه طرح‌ گرمسيري از محورهاي درخواست‌هاي ما در سفر رييس جمهور به استان خواهد بود و ضرورت دارد که دستگاه هاي مربوطه قبل از پايان سال، مستندات و استدلال لازم براي دفاع از حقابه استان را تدوين و ارائه کنند.
استاندار کرمانشاه با بيان اينکه مديران دستگاههاي اجرايي بايد منافع استان را بر ملاحظات وزارتخانه هاي متبوع خود ترجيح دهند، افزود: همچنين ضروري است که با تعامل و رايزيني بيشتر با مسئولان کشوري در خصوص تخصيص مناسب منابع آبي به استان برنامه هاي خود را دنبال کنيم و مديران بايد تلاش کنند که از ميز و صندلي هاي آنها سودي به مردم برسد زيرا فلسفه مديريت منعفت رساندن به مردم است.
وي گفت: بحث آب در صورت مديريت نکردن صحيح و به موقع، يک بحران بسيار چالش برانگيزي براي کشور در آينده خواهد بود.
بازوند تصريح کرد: 6 استان زاگرس نشين در واقع تامين کننده اصلي آب شيرين کشور هستند لذا دولت بايد نگاه ويژه اي به اين استان ها داشته باشد.
وي گفت: کاهش نزولات جوي و افزايش جمعيت باعث استفاده روزافزون از سفره هاي آب زيرزميني شده بنابراين مديريت صحيح و حفاظت از منابع آب، از محورهاي تعيين کننده در آينده کشور است.
بازوند اظهار داشت: ما بايد تلاش کنيم که درآمد سرانه مردم افزايش پيدا کند و مديران وظيفه دارند که در اين راستا برنامه هاي خود را پيگيري کنند و اگر در اين مسير اقدام هايي صورت گيرد مديران مي توانند ادعا کنند که استان رو به پيشرفت است زيرا هر چه قدر مردم استان با درآمد بيشتري همراه باشند به نفع استان و جامعه خواهد بود.
8066
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۶۹۰۰۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع مشکلات مردم، تکلیف مدیران در دولت سیزدهم است

استاندار خراسان‌جنوبی گفت: رفع مشکلات مردم به‌ویژه در مناطق روستایی، مرزی و محروم، تکلیف مدیران در دولت سیزدهم است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان جنوبی؛ جواد قناعت، امروز_یکشنبه شانزدهم اردیبهشت_ در جلسه بررسی مشکلات مهموئی با بیان اینکه رفع مشکلات مردم به‌ویژه در مناطق روستایی، مرزی و محروم، تکلیف مدیران در دولت سیزدهم است، اظهار کرد: مدیران دولت سیزدهم با همه توان در راستای رفع مشکلات مردم گام برمی‌دارند و در این زمینه از هیچ اقدامی فروگذار نخواهیم بود.

وی با اشاره به ویژگی هم‌افزایی و هم‌گرایی مدیران در استان خراسان‌جنوبی، افزود: رفع مشکلات و پاسخگویی به مطالبات مردم به طور ویژه در دستور کار مدیران استان قرار دارد.

استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه این جلسه پیرو مسائل مطرح شده در مراسم اعطای لوح سپاس ستاد عتبات عالیات به مردم روستای مهموئی برگزار شده است، اظهار داشت: کار مردم مهموئی و اخذ بالاترین میزان مشارکت در بازسازی اعتاب مقدسه که منجر به کسب عنوان روستای نمونه کشور و استان برای این منطقه شد، بسیار حائز اهمیت و قابل تقدیر است.

وی با تشکر از مردم روستای مهموئی، متذکر شد: رفع مشکلات این روستا کمترین کار ممکن در قبال این اقدام بزرگ و قابل توجه مردم در این منطقه است.

قناعت با ذکر این نکته که رفع برخی مشکلات، زمان‌بر است، گفت: با همراهی مدیران دستگاه‌های اجرایی، برای رفع مشکلات این روستا برنامه‌ریزی می‌شود.

وی گفت: در راستای فرهنگ‌سازی کمک به عتبات عالیات و ایجاد رقابت مثبت بین مناطق مختلف استان، در هر روستا یا شهری که در زمینه مشارکت در توسعه اعتاب مقدسه پیشتاز باشد، طی مراسم ویژه‌ای از مردم تقدیر و در کنار آن برای رفع مشکلاتشان برنامه‌ریزی می‌شود.

در این جلسه با حضور مدیران دستگاه‌های اجرایی در خصوص راهکارهای رفع مشکلات روستای مهموئی همچون بهسازی راه، توسعه و بهینه‌سازی شبکه برق، روشنایی اطراف آرامستان و گلزار شهدا و زمین چمن بحث و تبادل نظر شد.

به گزارش ایمنا، روستای مهموئی از توابع بخش مرکزی شهرستان بیرجند است که به جهت اخذ بالاترین میزان مشارکت در بازسازی اعتاب مقدسه به عنوان روستای نمونه کشور و استان معرفی شده است، سال گذشته به‌طور میانگین هر نفر از مردم این روستا با ۷۵۰ نفر جمعیت، مبلغ ۴۲۶ هزار و ۶۰۰ تومان به عتبات کمک کرده‌اند که در سطح استان و کشور یک رکورد است.

کد خبر 750791

دیگر خبرها

  • ماجرای تخصیص وام به مدیران شهرداری تهران برای مسکن
  • ۳۰۰هزار وانت‌بار فاقد بیمه در نوبت بعدی اجرای طرح عدم تخصیص سهمیه سوخت
  • تکلیف قهرمان روز آخر مشخص می‌شود
  • تکلیف سردار آزمون با رم مشخص شد
  • تعیین تکلیف پساب تصفیه خانه یزد
  • رفع مشکلات مردم، تکلیف مدیران در دولت سیزدهم است
  • ذخیره کنونی سدهای کرمانشاه ۸۷۳.۵ میلیون مترمکعب است
  • بیش از ۱.۷ میلیارد مترمکعب آورد سدهای استان کرمانشاه
  • ۶۵ درصد ظرفیت سدهای کرمانشاه پُر شد
  • تکلیف متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان مشخص شد