Web Analytics Made Easy - Statcounter

دولت میانمار دو گزارش منتشر شده از سوی شورای حقوق بشر سازمان ملل مبنی بر نقض گسترده حقوق بشر در سرکوب گروه‌های اقلیت در این کشور را رد کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، زاو هتای، سخنگوی دولت میانمار مدعی شد: گزارش‌های ارائه شده توسط هیات مستقل حقیقت‌یاب درباره میانمار و گزارشگر ویژه سازمان ملل "فاقد اعتبار" است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گزارش هیات مستقل حقیقت یاب درباره میانمار به ریاست مرزوقی داروسمان، دادستان کل پیشین اندونزی بر اساس اظهارات صدها قربانی و شاهدان عینی درباره نقض حقوق بشر و تصاویر ماهواره‌ای، عکس‌ها و ویدئوهای گرفته شده از میانمار است.

اعضای این هیات از ورود به میانمار توسط مقامات این کشور منع شدند بر همین اساس این بازرسان یافته‌های خود از طریق مصاحبه با پناهجویان مقیم در بنگلادش، مالزی به دست آورده است.

زاو هتای اعلام کرد: میانمار با اکثریت بودائیست، هیات حقیقت یاب را از ورود به کشور منع می‌کند زیرا مشروعیت این هیات را رد می‌کند.

وی در ادامه اظهاراتش صحت گزارش‌های ارائه شده را زیر سوال برد و شک و شبهه‌هایی درباره اعتبار داستان‌های تعریف شده توسط پناهجویان مطرح کرد.

هم چنین سخنگوی دولت میانمار در گفت وگوی تلفنی با خبرنگار آسوشیتد پرس اعلام کرد: ما موارد نقض حقوق بشر در میانمار را رد می‌کنیم اما خواستار شواهد موثق، حقیقی و محکم درباره اتهامات مطرح شده هستیم.

وی ادامه داد: دولت دیگر با گزارشگر ویژه سازمان ملل همکاری نمی‌کند.

گزارشگر ویژه سازمان ملل در گزارش خود با اشاره به وضعیت میانمار اعلام کرد که اتفاقات رخ داده در این کشور نشان از وقوع نسل کشی دارد.  

وی ادامه داد: رهبری دولت میانمار هیچ گونه اقدامی مبنی بر مداخله یا برای توقف و محکوم کردن این اقدامات نیروهای امنیتی علیه مردم اقلیت این کشور انجام نداده است و باید دراین باره پاسخگو باشند.

از ماه اوت سال گذشته میلادی و با آغاز "عملیات پاکسازی" ارتش میانمار در ایالت راخین بیش از ۶۰۰ هزار مسلمان روهینجایی مجبور به ترک میانمار شده‌اند و اغلب آن در بنگلادش به سر می‌برند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۶۹۱۳۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارش متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان بررسی می‌شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، کمیسیون‌های تخصصی مجلس در هفته جاری از روز شنبه تا چهارشنبه هشتم تا ۱۲ اردیبهشت جلسات خود را برگزار می‌کنند و موارد زیر در دستور کار کمیسیون‌ها قرار دارد:

کمیسیون اقتصادی در جلسه روز یکشنبه خود طرح یک فوریتی اصلاح برخی احکام مالیاتی جهت تسهیل فعالیت‌های اقتصادی کشور در سال جهش تولید با مشارکت مردم را بررسی می‌کند.

اعضای کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس روز یکشنبه میزبان رئیس جهاد دانشگاهی خواهند بود تا وی گزارش اقدامات انجام شده و برنامه‌های آتی خود را به این کمیسیون ارائه دهد.

اعضای کمیسیون قضایی و حقوقی روز شنبه ۸ اردیبهشت ماه لایحه اصلاح تبصره (۶) الحاقی به ماده واحده قانون ابطال اسناد فروش رقبات، آب و اراضی موقوفه را در کمیته حقوق خصوصی بررسی می‌کنند و در روز یکشنبه ۹ اردیبهشت ماه هم کلیات طرح فهرست تصویب نامه‌های قانون نامعتبر دوره فترت را در دستور کار خود دارند.

اعضای کمیسیون بهداشت در روز یکشنبه ۹ اردیبهشت ماه آخرین وضعیت پرداخت حق بیمه پرداختی بیمه شخص ثالث، سرنشین و مازاد سهم وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را با حضورمسوولان مربوطه بررسی می‌کنند و در روز یکشنبه ۱۰ اردیبهشت ماه از شرکت مادر تخصصی پالایشگاه و پژوهش خون بازدید می‌کنند.

اعضای کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید مجلس هفته جاری علاوه بر ارائه گزارش توسط نمایندگان وزارت امور اقتصادی و دارایی، دیوان محاسبات کشور و مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی؛ عملکرد قانون تسهیل صدور مجوز‌های کسب و کار را بررسی می‌کنند.

اعضای کمیسیون اجتماعی روز دوشنبه (۱۰ اردیبهشت‌ماه) به منظور بررسی و جمع‌بندی آخرین وضعیت طرح‌ها و لوایح و امور نظارتی کمیسیون اجتماعی با حضور مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی و دیوان محاسبات کشور جلسه خواهند داشت و روز سه‌شنبه (۱۱ اردیبهشت‌ماه) مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری به منظور بررسی ارائه گزارش اقدامات به‌عمل آمده در راستای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان کشوری با حضور کارشناسان مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی و دیوان محاسبات کشور و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به این کمیسیون خواهد آمد.

اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی روز دوشنبه (۹ اردیبهشت‌ماه) علاوه بر مروری بر آخرین اخبار و تحولات، ایراد شورای نگهبان در خصوص لایحه موافقت نامه همکاری در حوزه امنیت اطلاعات بین دولت جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه با حضور نماینده شورای نگهبان و مسئولان ارشد دستگاه‌های ذی ربط را بررسی می‌کنند. دوشنبه (۱۰ اردیبهشت‌ماه) آخرین تحولات منطقه با مسئولان ارشد ذی ربط بررسی می‌شود. ­

اعضای کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌ها مجلس­ هم­ در نشست­ روز سه شنبه­ ­خود با حضور وزیر کشور­ گزارش آخرین وضعیت انتخابات دورازدهمین دوره مجلس و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری را­ ­بررسی­ خواهند کرد.

دیگر خبرها

  • اختصاص اعتبار ۱۵۰۰ میلیاردی برای ترمیم حقوق کارکنان وزارت کشور
  • آیین نامه ترویج نماز در هیات دولت تصویب شد
  • بوتسوانا درخواست انگلیس برای توافق ضد مهاجرتی را رد کرد
  • گزارش سالانه کمیسیون حقوق بشر کانادا منتشر شد
  • گزارش متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان بررسی می‌شود
  • آینده برجام / توافقی صورت می گیرد؟
  • کره شمالی: بدترین وضعیت حقوق بشر در جهان را در آمریکا داریم
  • وزارت کار: تورم و حقوق کارگران به یک اندازه افزایش یافته است
  • کره شمالی : بدترین وضعیت حقوق بشر در جهان را در آمریکا داریم
  • کره‌شمالی: بدترین وضعیت حقوق بشری در جهان را در آمریکا داریم