Web Analytics Made Easy - Statcounter

سال‌هاست که چین به فکر تاسیس یک اداره عظیم برای کنترل شهروندان خویش است. منتقدان می‌گویند که تشکیلات اداری تازه، ابزاری است برای حفظ موقعیت شی جینپینگ، رئیس جمهور این کشور که اخیرا به قدرت نامحدودی دست یافته است.

به گزارش ایسنا، به نقل از دویچه وله طبق یکی از برنامه‌هایی که در نوزدهمین کنگره حزب کمونیست چین طرح شده، از این پس افراد مظنون بدون حکم دادگاه بازداشت می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به ماموران مبارزه با فساد مالی و اداری چین این وظیفه داده شده که "افراد مشکوک" را بدون حکم دادگاه دستگیر کنند. به ویژه کارمندان دولت را که مشکوک به فساد مالی و اداری هستند را می‌توان تا ۶ ماه بدون حکم در بازداشت نگاه داشت.

در کشور چین طی ۴ سال گذشته بیش از یک میلیون و ۳۴۰ هزار نفر مسئول دولتی در راستای مبارزه با فساد متهم شناخته شده‌اند. دولت جمهوری خلق چین به ریاست شی جینپینگ اعلام کرده که با فساد مبارزه خواهد کرد. در سال‌های اخیر بسیاری از اعضای حزب کمونیست، کارمندان دولت، ارتش و کارکنان شرکت‌های دولتی در چارچوب این کارزار محکوم شده‌اند.

قدرت نامحدود رئیس جمهور چین

یازدهمین کنگره خلق چین روز یکشنبه ۱۱ مارس با رای خود محدودیت دو دوره زمامداری برای رئیس جمهور کشور را لغو کرد. با این اقدام شی جینپینگ عملا به جرگه روسای کشورهایی پیوسته است که رؤسای جمهور "مادام‌العمر" هستند.

در میان همسایگان چین از جمله در قزاقستان و تاجیکستان روسای جمهور آنها بیش از ۲۵ سال در راس قدرت قرار گرفته‌اند و شهروندان خود را کنترل می‌کنند.

تشکیلات جدید اداری که قرار است در چین برای کنترل همه‌جانبه کشور تاسیس شود از قوه قضائیه این کشور و اهرم‌های زیر نظر آن مستقل خواهد بود. این اداره می‌تواند در مبارزه با "فساد اداری و مالی" مستقل از دادگاه و دادستانی چین عمل کند و قادر است کارمندان دولت را دستگیر، حبس و مجازات کند.

منتقدان می‌گویند که شی جیپینگ رئیس جمهوری چین برای حفظ قدرت مطلقه خود در حزب و جامعه از تشکیلات اداری جدید استفاده خواهد کرد.

عفو بین‌الملل با صدور بیانیه‌ای انتقاد کرده است که چین می‌خواهد به بازداشت‌های خودسرانه با ایجاد یک سیستم غیرقضائی جدید شکل قانونی دهد؛ این اقدام گامی در جهت پایمال کردن حقوق بشر محسوب می‌شود.

در چین قرار است تعداد وزارتخانه‌ها از ۳۴ به ۲۶ وزاتخانه کاهش پیدا کند. وزارتخانه و یا تشکیلات اداری جدید برای کنترل هم یکی از این وزارتخانه‌هاست.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۶۹۱۵۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب ایجاد شعبه ویژه برای پیگیری و رسیدگی به اخذ رشوه در شهرداری تهران

دبیرکمیته برنامه‌ریزی و نظارت ستاد ارتقاء سلامت اداری و مبارزه با فساد شهرداری تهران از تصویب ایجاد شعبه‌ای مشخص و ویژه جهت پیگیری اخذ رشوه با هدف رسیدگی به پرونده‌های مرتبط با ارتشاء توسط اداره کل دفتر هماهنگی هیات رسیدگی به تخلفات اداری کارمندان و کمیته‌های انضباطی خبر داد.

به گزارش ایسنا، محمدعلی الفت‌پور با اشاره به تصویب ایجاد شعبه ویژه جهت پیگیری و رسیدگی به اخذ رشوه در شهرداری تهران گفت: حفظ سلامت اداری در شهرداری به‌ عنوان یکی از مجموعه‌هایی که به‌طور مستقیم با شهروندان سروکار دارد، نقش بسیار مهمی در اعتمادسازی و ارتقای سرمایه اجتماعی دارد و اهمیت این امر زمانی آشکار می‌شود که مجموعه شهرداری تهران به‌عنوان یکی از سازمان‌های پیشرو در امر مبارزه با فساد، بتواند با پیگیری و رسیدگی به تخلفات اداری کارکنان خود و انتشار نتایج حاصله، گامی اساسی و اجرایی در این زمینه بردارد و از این طریق ضمن جلب اعتماد شهروندان سرمایه اجتماعی قابل ملاحظه‌ای برای شهرداری تهران کسب شود.

دبیرکمیته برنامه‌ریزی و نظارت ستاد ارتقاء سلامت اداری با اشاره به اینکه بخش عمده‌ای از راهکارها و استراتژی‌های مبارزه با فساد و ارتقاء سلامت اداری، خصوصا ارتشاء از طریق احصاء نظرات و ایده‌ها و مطالعات گذشته شناسایی و بررسی شده است، خاطرنشان کرد: تلاش در جهت اجرایی ساختن آن‌ها، بی‌شک یکی از مهم‌ترین اقدامات این حوزه خواهد بود که به واسطه آشنایی با موضوع و به سبب آگاهی از شرایط و اقتضائات شهرداری تهران، راهبردها و راهکارهایی نیز در زمینه‌های اقتصادی، اداری، مدیریتی، فرهنگی، قانونی و قضایی، مدیریت اخلاق حرفه ای، اجتماعی، اطلاع رسانی و شفاف سازی ارائه شده است که هم به لحاظ موضوعی و هم اجرایی قابل توجه و اجرا هستند.

بر اساس گزارش سایت شهر، الفت‌پور در پایان تصریح کرد: با توجه به تلاش‌های صورت‌گرفته در این زمینه و برگزاری جلسات متعدد کارشناسی و تخصصی، تشکیل شعبه‌ای مشخص و ویژه جهت پیگیری اخذ رشوه در شهرداری تهران، توسط اداره کل دفتر هماهنگی هیات رسیدگی به تخلفات اداری کارمندان و کمیته‌های انضباطی در دست اقدام است و پرونده‌های مرتبط در این خصوص با حساسیت بالا و دراسرع وقت، بررسی و تا حصول نتیجه، پیگیری می‌گردند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رئیسی: رشد نقدینگی و قیمت ارز نیازمند کنترل است
  • استمرار روند کاهشی تورم، رشد نقدینگی و قیمت ارز نیازمند کنترل و مراقبت جدی است
  • استمرارروند کاهشی تورم، رشدنقدینگی و قیمت ارز نیازمند کنترل و است
  • استمرار روند کاهشی تورم و قیمت ارز نیازمند مراقبت جدی است
  • تمام مدیران باید سایه سازمان بازرسی را بالای سر خود احساس کنند
  • کارگروه مشترک برای آسیب شناسی روند رسیدگی به پرونده‌ها تشکیل شود
  • ساختمان‌های اداری باقیمانده در مناطق زلزله‌زده کرمانشاه بازسازی و تکمیل می‌شود
  • ایجاد شعبه ویژه برای پیگیری و رسیدگی به اخذ رشوه در شهرداری
  • تصویب ایجاد شعبه ویژه برای پیگیری و رسیدگی به اخذ رشوه در شهرداری تهران
  • برگزاری نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی نشاندهنده شکست طرح‌های شیطانی برای منزوی کردن ایران بود