Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رئیس انجمن جنین شناسی و بیولوژی تولید مثل ایران، گفت: داروهای بدنسازی می تواند تاثیر منفی در بحث تولید مثل بگذارد.

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری میزان،محمد مهدی آخوندی در آستانه برگزاری چهارمین کنگره بین المللی تولید مثل، اظهارداشت: با توجه به همزمانی برگزاری کنگره با هفته سلامت و روز ملی جمعیت و روز ماما، امیدواریم بتوانیم یک کنگره بزرگ ملی تولید مثل در کشور داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: متاسفانه در کشور هر انجمن و دانشگاه دنبال برگزاری یک کنگره است، اما با برگزاری یک کنگره جامع هم در هزینه‌ها و زمان صرفه جویی می‌شود و هم اطلاعات بهتری در اختیار همکاران قرار می‌گیرد.

رئیس انجمن جنین شناسی و بیولوژی تولید مثل ایران ادامه داد: گروه‌های درگیر در این کنگره شامل متخصصین جنین شناسی، متخصصین زنان، ارولوژی، ژنتیک، رشته‌های علوم پایه پزشکی مثل بیوشیمی، ایمونولوژی، مهندسی ژنتیک و رشته‌های علوم انسانی شامل رشته‌های حقوق و اخلاق بوده که زمینه بسیار وسیع و توسعه یافته‌تری از دیگر زمینه‌های علوم پزشکی را در بر می‌گیرد.

آخوندی بیان داشت: از آنجایی بحث تولید مثل علاوه بر ابعاد پزشکی و مامایی و پرستاری درگیر بسیاری از زمینه‌های فرهنگی، اجتماعی، حقوقی و اخلاقی یک خانواده بوده و همه در ارتباط با بحث مسائل جمعیتی و باروری در کشور عجین است.

وی گفت: ارائه آخرین یافته و بحث‌های مربوط در زمینه تخصصی باروری و ناباروری است وهمه مباحث جنین شناسی، اورولوژی، زنان، ژنتیک و آسیب شناسی‌های و ارزیابی موقعیت موجود در ارائه درمان‌های ناباروری و درمان اهدا از موضوعاتی است که در این کنگره بحث خواهد شد و تلاش کرده‌ایم با حضور متخصصین خارجی بتوانیم از دستاورد‌های و تخصص‌هایشان بهره‌مند شویم.

رئیس انجمن جنین شناسی و بیولوژی تولید مثل ایران اضافه کرد: این کنگره توسط انجمن جنین شناسی برگزار می‌شود و یکی ازبرترین‌ها موارد بحث در کنگره سال جاری مسئله دارو است. دارو‌های مرتبط با درمان ناباروری از موارد با اهمیتی است که مطرح خواهد شد.

آخوندی ادامه داد: اینکه چه دارو‌هایی در تحریک تخمک گذاری و کنترل سیکل‌های باروری به کار می‌رود و چه دارو‌هایی احیانا مردم مصرف می‌کنند تحت عنوان دارو‌های آنابولیک و دارو‌های بدن سازی که می‌تواند تاثیر بسیار منفی در بحث تولید مثل بگذارد، در این کنگره مورد بحث قرار می‌گیرد.

وی گفت: ما این موارد را به عنوان سرفصل سه پنل با متخصصین داروسازی با موضوعات ارزیابی دارو‌های موجود، تحریک این دارو‌ها بر تخمک گذاری و استفاده بی رویه دارو‌ها در بدن سازی و دارو‌هایی که برای لاغری مورد استفاده قرار می‌گیرد را مورد بحث و بررسی قرار خواهیم داد.

رئیس چهارمین کنگره تولید مثل افزود: در کنار کنگره هر سال یک جشنواره داریم و از پایان نامه و مقالات برتر و برگزیدگانی از متخصصین بالینی و جنین شناسی تقدیر به عمل می‌آید.

آخوندی با اشاره به اینکه در حال حاضر چالش‌هایی که در حوزه ناباروی وجود دارد، گفت: مشکلات به صورتی است که مجلس وارد شده و یک قانون جدیدی به عنوان سازماندهی اهدا را در مراکز ناباروری دنبال می‌کند.

وی افزود: با کارشناسی‌هایی که در این رابطه انجام شده نشان می‌دهد وزارت بهداشت در این رابطه نظارت جدی بر فعالیت مراکز درمان ناباروری نداشته و در ارتباط با بحث انجام درمان اهدا نقش خوبی را ایفا نکرده و به دلیل عدم حمایت بیمه‌ای در مراکز درمان ناباروری، باعث شده درمان از مراکز پیش بینی شده ناباروری خارج از مراکز و به سمت دلال‌ها و واسطه‌ها پیش رود.

رئیس چهارمین کنگره تولید مثل عنوان کرد: در شرایط حاضر کسی که ضرر می‌کند بیمار است، بنابراین در این رابطه مدیریت مربوط به حوزه درمان‌های ناباروری و درمان‌های اهدا با چالش همراه است و از مباحثی است که در کنگره امسال مورد بررسی قرار می‌گیرد.

آخوندی گفت: دومین مسئله‌ای که به عنوان چالش وجود دارد موضوع بیمه‌هاست که به نوعی ساماندهی مناسبی نشده‌اند و این یکی دیگر از بحث‌های مهمی است که در این کنگره به بحث گذاشته می‌شود.

رئیس انجمن جنین شناسی و بیولوژی تولید مثل ایران افزود: در سال گذشته و جاری ۲۱ مرکز توسط وزارت بهداشت ساخته شده که هزینه مربوطه به ساخت وتجهیز این مراکز بسیار سنگین است، ولی خود بیماران ترجیح می‌دهند از مراکز غیردولتی استفاده کنند، چون فکر می‌کنند شاید خدمات بهتر و دقیق تری را می‌توانند دریافت کنند و طبق گزارشی که توسط وزارت بهداشت ارائه نموده ۸۲ درصد از زوجین نابارور از مراکز خصوصی استفاده می‌کنند.

آخوندی خاطرنشان کرد: مسئله مهم دیگر این است که فقط باروری یک بیمار نابارور نیست که مشکل را حل می‌کند بلکه به سرانجام رساندن خدمات در رابطه با فرزندحاصل از این درمان حائز اهمیت بوده که بتواند نتایج مناسبی را درمان ناباروری با خود به همراه داشته باشد.

وی با بیان اینکه بسیار حائز اهمیت است که فرد نابارور باردارشود، گفت: در ارتباط با بحث درمان ناباروری باید توجه داشت که فرد پس از باروری شرایط خاص نیاز به مراقبت بیشتری دارد و تشخیص قبل از تولد و غربالگری‌های آن و نقش ماما‌ها در این راستا بسیار مهم است؛ که خوشحالیم این کنگره را مشترکا با انجمن مامایی بر گزار می‌کنیم.

انتهای پیام/ 

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۶۹۳۹۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام آمادگی ارمنستان برای برگزاری دومین نشست جهانی زنان تاثیر گذار

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، در نخستین کنگره بین‌المللی زنان تاثیرگذار، ارمنستان نامزد برگزاری دومین اجلاس بین‌المللی بانوان تاثیر گذار شده بود و حالا در سفر رییس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی کشورمان به ارمنستان، خانم ژانا آندراسیان وزیر آموزش علوم فرهنگ و ورزش جمهوری ارمنستان برای برگزاری این کنگره اعلام آمادگی کرد.

حجت‌الاسلام محمد مهدی ایمانی‌پور در سومین روز سفر خود به ارمنستان با خانم ژانا آندراسیان وزیر آموزش علوم فرهنگ و ورزش جمهوری ارمنستان دیدار داشت و در این دیدار زمینه‌ها و ظرفیت‌های فرهنگی بین دو کشور بررسی شد.

در این دیدار سبحانی سفیر جمهوری اسلامی ایران در ارمنستان، اسدی‌موحد رایزن فرهنگی ایران در ارمنستان، مصطفوی مدیرکل حوزه اسناد بین‌المللی و دیوسالار معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، رییس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی را همراهی می‌کردند.

چنین نشست‌های از بعد دیپلماسی همسران مقامات کشورها حائز اهمیت است که دور دوم این کنگره در ایروان پایتخت ارمنستان برگزار خواهد شد.

اواخر دی‌ماه ۱۴۰۱ ، به ابتکار جمیله علم‌الهدی همسر ابراهیم رئیسی رئیس جمهور ایران، نخستین کنگره بین‌المللی بانوان تاثیرگذار در تهران برگزار شد. در این کنگره ۳۰۰ مهمان خارجی از بانوان تاثیرگذار و عمدتا سطح بالای کشورهایی چون ارمنستان، چین، استرالیا، سریلانکا، تایلند، پاکستان، کامرون،صربستان، سوئد، بلغارستان، آفریقای جنوبی، ترکمنستان، سوریه، لبنان و روسیه حضور داشتند.

این نشست در سه سطح شخصیت‌های فرهنگی، علمی، وزیران و بانوان اول و نیز سلبریتی‌ها برگزار شد و همسران مقامات عالی‌رتبه از جمله همسر نخست‌وزیر ارمنستان، بورکینافاسو، عراق، قرقیزستان، صربستان، گینه، نیجریه، سریلانکا و رییس شورای مرکزی زنان ترکمنستان همچنین فرستاده ویژه رییس جمهور سوریه سخنرانی کردند.

یکی از دستاوردهای این کنگره امضا ۱۰ سند و تفاهم‌نامه دوجانبه بود، نمایشگاهی نیز از دستاوردهای بانوان ایرانی در حاشیه این اجلاس برپا شده بود.

 

دیگر خبرها

  • آمار هولناک از فوت بیماران تالاسمی در ایران
  • روند تامین داروهای بیماران خاص و صعب اعلام شد
  • بهبود شرایط جوانی جمعیت در کشور
  • بهبود شرایط جوانی جمعیت در کشور/ از رشد موالید تا چند فرزندی
  • امسال انجمن جراحان پلاستیک در کنگره جراحان حاضر نمی شود
  • این میوه خوشمزه هم کبد چرب را درمان می‌کند هم باعث طول عمر می‌شود
  • آخرین وضعیت تامین داروهای تالاسمی اعلام شد
  • فراخوان کشف قیمت و تامین داروهای تک‌ نسخه‌ای
  • چه کسانی نباید آب زرشک بخورند؟ | آب زرشک را چه زمانی بخوریم بهتر است؟
  • اعلام آمادگی ارمنستان برای برگزاری دومین نشست جهانی زنان تاثیر گذار