Web Analytics Made Easy - Statcounter

اسماعیل دوستی می‌گوید: «اگر من به جای آقای نجفی بودم هیچ وقت شهرداری تهران را نمی‌پذیرفتم. زیرا که شهرداری تهران مسائل و پیچیدگی‌های بسیاری دارد و این در حالی است که این سازمان یک وزارتخانه نیست که خزانه داشته باشد و درآمدش تامین شود و شهرداری فقط هزینه کند. بلکه با وجود تمام خرج‌هایی که شهر تهران دارد، شهرداری باید به فکر کسب درآمد باشد تا بتواند هزینه‌های شهر را بپردازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

سرویس اجتماعی فردا: اسماعیل دوستی، نایب رئیس سابق کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران در رابطه با عملکرد نجفی در شهرداری تهران به خبرنگار «فردا» می‌گوید: «اگر من به جای آقای نجفی بودم هیچ وقت شهرداری تهران را نمی‌پذیرفتم. زیرا که شهرداری تهران مسائل و پیچیدگی‌های بسیاری دارد و این در حالی است که این سازمان یک وزارتخانه نیست که خزانه داشته باشد و درآمدش تامین شود و شهرداری فقط هزینه کند. بلکه با وجود تمام خرج‌هایی که شهر تهران دارد، شهرداری باید به فکر کسب درآمد باشد تا بتواند هزینه‌های شهر را بپردازد؛ و در این شرایط می‌گویم که کاش آقای نجفی نمی‌آمد. به عبارتی باید بگویم که شهرداری تهران گاو نر می‌خواهد و مرد کهن. البته حالا که این اتفاق افتاده به نظرم باید کمکش کنیم، البته اگر بپذیرد!»  
این عضو سابق شورای شهر تهران با اشاره به اینکه حداقل یکسال زمان نیاز است تا در مورد مثبت یا منفی بودن عملکرد شهردار تهران نظر داد می‌گوید: «من با وجود اینکه اصلاح طلب هستم و آقای نجفی را هم خیلی دوست دارم، معتقدم که آقای نجفی استراتژی ندارند.»
دوستی در ادامه به سه تذکر خطاب به شهردار و شورای شهر تهران اشاره می‌کند و می‌گوید: «به نظرم آقای نجفی نباید خودش را در همه مسائل دخالت دهد. او باید به فکر حل مشکلات تهران باشد و برای توسعه پایتخت راهکار ارائه دهد و معاونان او درگیر مسائل حاشیه‌ای شوند که این روز‌ها از این حواشی در رسانه‌ها و مطبوعات بسیار نوشته می‌شود. مثلا همین رفتن به دادسرا بخاطر رقص دختران در برج میلاد؛ باید به جای آقای نجفی معاون حقوقی او یا مسئول روابط عمومی شهرداری به دادسرا می‌رفت؛ و اصلا به صلاح نبود که شهردار تهران خودش به دادسرا برود. حتی می‌شد در این رابطه با دادستان تهران تلفنی صحبت و ایشان را متقاعد کند. البته منظور من به هیچ وجه لجبازی با قوه قضاییه نیست، منظورم این است که به نظر من برای جایگاه شهردار تهران خیلی شایسته و سزاوار نبود که خودش به دادسرا برود.»
نایب رئیس سابق کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران تذکر بعدی را به اعضای شورای شهر می‌دهد و می‌گوید: «تذکر دوم این است که درست نیست که اعضای شورای شهر هر روز بگویند که ۵۲ هزار میلیارد، بدهی داریم و عضو دیگری از شورا بگوید ۱۵ هزار دختر بیوه داریم! این مسائل جزء وظایف اعضای شورای شهر نیست، بلکه وظیفه اصلی شان کار و عمل است. بیش از یک میلیون نفر به اعضای شورا رای داده اند و حالا نوبت شورایی هاست که قدر رای را بدانند.»
اسماعیل دوستی با اشاره به دوره فعالیت خود در شورای شهر می‌گوید: «ما در دوره چهارم شورای شهر با حدودا ۱۸۰ هزار رای انتخاب شدیم و به نظرم احساس و باور کار کردیم و پاسخگوی تهرانی‌ها بودیم. اما اعضای شورای شهر فعلی که با ۱ میلیون و ۳۰۰ هزار رای داخل شورا رفته اند به نظرم تا الان عملکردشان، خیلی شایسته آن رای نیست. شایسته امیدی که در جامعه ایجاد شده بود نیست. باید تا دیر نشده بنشینند و فکری برای تهران کنند، باید برنامه داشته باشند که به نظر من در شورا برنامه‌ای برای اداره تهران وجود ندارد و باید این‌ها خودشان را جمع و جور کنند.»
این عضو اصلاح‌طلب شورای شهر چهارم تذکر دومی را خطاب به محمدعلی نجفی می‌دهد و می‌گوید: «تذکر دوم من به آقای نجفی در مورد انتصاب معاونینش است. درست است که آقای نجفی از آدم‌های خوبی برای معاونت شهرداری تهران استفاده کرده، اما معاونت‌ها در جای خود نیستند. یعنی آقای حجت نباید معاون شهرسازی باشد، هرچند که آقای حجت جزء مفاخر این کشور است. اما به درد این پست نمی‌خورد. یا مثلا آقای حناچی اصلا آدم عملیاتی نیست. یک برنامه ریز تئوریک است. در صورتی که معاون عمرانی شهردار باید کف خیابانی باشد. باید برود در خیابان و کنار پیمانکاران و در داخل پروژه‌ها باشد. در نتیجه اگر آقای نجفی می‌خواهد در شهرداری تهران ماندگار شود و توفیق پیدا کند باید حتما روی معاونت هایش تجدید نظر کند.» لینک کوتاه خبر: farda.fr/003KIs

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۶۹۹۰۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصوب نشدن بودجه شهرداری موجب اخلال در ارائه خدمات به شهروندان می‌شود

شهردار کرمانشاه با بیان اینکه عدم تصویب بودجه شهرداری یک نوع تخلف قانونی محسوب می‌شود، گفت: این بلاتکلیفی اعتباری موجب ایجاد اخلال در امور شهری از جمله فعالیت‌های عمرانی و خدماتی شهرداری شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، نادر نوروزی عصر امروز _ دوشنبه دهم اردیبهشت _ در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: بودجه سال ۱۴۰۳ برای تصویب، طبق اصول و ضوابط قانونی و در موعد مقرر به شورای اسلامی شهر کرمانشاه در دی ماه سال گذشته ارسال شد.

وی افزود: با وجود آنکه کلیات این بودجه در اواخر سال گذشته و پس از ۲ ماه کاری به تصویب رسید ولی به بهانه اینکه در پنج بند دارای مشکل است جزئیات آن تاکنون و با وجود برگزاری ۳۰ جلسه کاری کارشناسان، معاونان و شهرداران مناطق هشتگانه این شهر با اعضای این شورا، به تصویب کامل نرسیده است.

شهردار کرمانشاه با بیان اینکه عدم تصویب بودجه شهرداری خود یک نوع تخلف قانونی محسوب می شود، اضافه کرد: این بلاتکلیفی اعتباری موجب ایجاد اخلال در امور شهری از جمله فعالیت‌های عمرانی و خدماتی شهرداری شده است.

وی با اشاره به مطالبی که در یک هفته اخیر علیه شهرداری در فضای مجازی منتشر شده است، ادامه داد: طبق قانون چنانچه مطالبی که در فضای مجازی منتشر می‌شود کذب بوده و واقعیت نداشته باشد قابل پیگیری در محاکم قضایی است.

نوروزی اظهار کرد: واقعیاتی وجود دارد که به‌دلیل مصلحت شهر و مردم تاکنون بازگو نکرده‌ام ولی در صورتی که ضرورت پیدا کند به اطلاع مردم و افکار عمومی رسانده خواهد شد.

وی بودجه سال گذشته کرمانشاه را چهار هزار و ۹۵۰ میلیارد تومان عنوان کرد و گفت: برخی ها به دلیل ناآگاهی اعلام کردند که تنها ۵۱ درصد از این بودجه در سال گذشته محقق شده در حالی که این رقم بیش از ۷۰ درصد تحقق پیدا کرده که در ۲ بخش نقدی و غیرنقدی بوده است.

شهردار کرمانشاه همچنین با بیان اینکه بودجه سال جاری نیز بر رقم ۶,۸۰۰ میلیارد تومان بسته شده است، افزود: بر تمامی هزینه‌های شهرداری، سازمان بازرسی و دیوان محاسبات نظارت کامل دارند و علاوه بر این حسابرسی نیز از سوی شورای شهر تعیین شده است که بر گردش مالی و نحوه هزینه کرد شهرداری نظارت کامل دارد.

وی با بیان اینکه تمامی آیتم‌هایی که در بودجه سال گذشته و حتی چند سال گذشته شهر کرمانشاه آمده است در بودجه امسال نیز تکرار شده است، اضافه کرد: حتی در آن زمان در شورای شهر حاضر شدم و کلیات بودجه را کاملاً برای اعضای شورای شهر توضیح دادم اما ریاست شورای شهر آن را تا روز آخر سال گذشته به فرمانداری ارجاع نداد.

نوروزی با اشاره به برخی ایرادات نادرست گرفته شده توسط شورای شهر از بودجه سال ۱۴۰۳ که اعداد و ارقام آن اصلاً در داخل بودجه وجود ندارد، گفت: اینگونه اقدامات و سخنان که حتی مصداق آن نیز اعلام نمی شود تشویش اذهان عمومی و به نوعی القای شبهه برای تخریب محسوب می شود و نیتی که پشت آن است نیت درستی نیست.

وی با بیان اینکه پنج ماه است که بودجه برای تصویب به شورای شهر ارسال شده و هنوز به تصویب نرسیده است، تاکید کرد: مشخص نبودن بودجه، مشکلات فراوانی را در حوزه قراردادهای پیمانکاری و اقداماتی که در حوزه‌های زیباسازی، خدمات و عمران شهری باید انجام شود ایجاد کرده است.

شهردار کرمانشاه یادآور شد: طبق مکاتبات انجام گرفته با استاندار کرمانشاه مقرر شده که نهایتاً تا تاریخ ۱۵ اردیبهشت ماه جاری تکلیف بودجه شهرداری مشخص شود زیرا انجام هر اقدامی برای کارهای زیربنایی و خدماتی مستلزم کد بودجه است و تا تکلیف آن مشخص نشود نمی توان کاری را پیش برد.

کد خبر 749205

دیگر خبرها

  • سوالی که گم شد؛ قرارداد خرید اتوبوس از چینی‌ها کجاست؟
  • توضیح زاکانی درباره امکان همکاری شهرداری تهران با «طرح نور »
  • قرارداد خرید اتوبوس از چینی‌ ها کجاست؟
  • قرارداد خرید اتوبوس از چینی‌ها کجاست؟
  • شبهات مطرح شده درباره بودجه شهرداری صحت ندارد
  • مصوب نشدن بودجه شهرداری موجب اخلال در ارائه خدمات به شهروندان می‌شود
  • عملکرد مدیریت شهری خوی با کلانشهرهای کشور قابل مقایسه است
  • خروج علیه شهردار تهران
  • ۱۰۴۰ نوجوان دهه‌هشتادی کار خود را در محلات رفسنجان آغاز کردند
  • قرارداد در چین؛ دلخوری در شورای شهر تهران/ چرا قرارداد زاکانی با چینی‌ها بحث‌برانگیز شد؟