Web Analytics Made Easy - Statcounter

در میان یکی از کوچه‌های اصفهان، خانواده‌ای زندگی می‌کنند که ۲ فرزند خردسالشان با بیماری سخت فلج مغزی می‌جنگند اما هنوز عشق، امیدواری و لبخند به مدد خیران نیکوکار در دل این خانواده جاری است. ۲۳ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۸:۳۸ استانها اصفهان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان،قصه با یک لبخند آغاز شد؛ لبخند معصوم کودکی تازه از راه رسیده که در آغوش پدر و مادرش برای نخستین بار چشم به جهان انسان‌های زمینی باز کرد و همان یک لبخند شد سرآغاز زندگی امیرعباس داستان رئال ما.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ماه‌ها گذشت و امیرعباس مانند دیگر نوزادان به رشد طبیعی خود ادامه؛ ماه اول خندید، ماه دوم خندید، ماه سوم و چهارم و پنجم هم خندید؛ اما ماه ششم که از راه رسید مادر امیرعباس کم کم متوجه رفتارهای غیرطبیعی فرزندش شد، رفتارهایی مانند اینکه پسر نوزادش نمی‌تواند درست بنشیند، درست بایستد، درست حرکت کند و حتی درست صداهای معنادار را ادا کند.

با مراجعه به پزشک اطفال و پس از آن پزشک متخصص، مادر امیرعباس متوجه می‌شود که فرزندش دچار یک اختلال ژنتیکی شده و قادر نیست همانند دیگر هم سن و سال‌های خودش به رشد طبیعی جسمی، ذهنی و روانی ادامه دهد.

بیماری CP یا فلج مغزی امیر عباس

امیرعباس از 6 ماهگی به بعد دچار بیماری CP یا فلج مغزی اسپاستیک شده بود و هرچه روزهای بیشتری از زندگی‌اش را می‌گذراند، بیماری نیز همراه او قدم به قدم جلو می‌رفت.

سی پی یا فلج مغزی یک نارسایی است که با تاثیر گذاشتن بر سیستم مغز و اعصاب، باعث ایجاد ناتوانی فیزیکی برای فرد شده و می‌تواند ناتوانی محدود یا کامل عضلات را برای بیمار به همراه داشته باشد و تا پایان عمر فرد ادامه پیدا کند.

روزها از پی هم می‌آمد و خانواده امیرعباس بیش از گذشته با بیماری فرزند دست و پنجه نرم می‌کرد، خانواده‌ای که در یکی از محلات فقیرنشین اصفهان در خانه‌ یا بهتر بگوییم اتاقی 12 متری زندگی می‌کردند.

پدرش شغل مناسبی نداشت؛ با فروش ضایعات و نان خشک سعی می‌کرد زندگی را بچرخاند اما هزینه‌ها از درآمدهایشان چندین پله بالاتر رفته بود، هزینه‌های سنگین فیزیوتراپی برای جلوگیری از رشد بیماری، هزینه‌های گفتار درمانی و پزشک و پوشک فرزندانش به علاوه مخارج 2 خانوار که یکی خودشان باشند و دیگری پدربزرگ و مادربزرگی که همراهشان در همان خانه نیم وجبی زندگی می‌کردند.

مادر به دلیل فشار بالای زندگی دچار افسردگی شده بود و دارو مصرف می‌کرد و دیگر حوصله بازی با امیرعباس را نداشت و گفته‌هایی که از پزشکان امیرعباس می‌شنید بیش از پیش او را افسرده‌تر و برای ادامه زندگی فرزندش دلسرد می‌کرد اما مهر مادرانه اجازه نمی‌داد به حرف‌های گزافه توجه کند و همچنان امیدوار مسیر درمان را ادامه می‌داد.

مادر امیرعباس در مراجعه به پزشکان برای درمان فرزندش گفته‌های عجیبی می‌شنید؛ یکی از دکتران به او گفته بود: «اینا دیگه فایده ندارن، بهشون نون نده بخورن تا بمیرن» و بغضی که رو به مهمانان خانه می‌گفت: «آخه مگه می‌شه به بچه‌هام نون ندم تا بمیرن؟!»

فرزند دوم هم مانند امیر علی شد

با وجود تذکر دکتر به مادر امیرعباس، چند سال بعد او مجدد باردار شده و به محض اطلاع به پزشک مراجعه کرده و می‌گوید: «به دکتر گفتم یه نامه بده من بچه را سقط کنم، گفت نه خانم بچه شما سالم سالم است».

و حالا رضا بدنیا آمده؛ یک سال و 9 ماه سن دارد و مانند برادر بزرگش از 6 ماهگی دچار CPشده و قادر نیست حتی یک کلمه حرف بزند. اما نسبت به امیرعباس وضعیت بهتری دارد و می‌توان با فیزیوتراپی و گفتار درمانی مرتب از پیشرفت بیماری برای کج شدن اعضا جلوگیری کرد تا سرانجام رضا مانند امیرعباس نشود.

مادر 32 ساله بود اما چهره‌اش به اندازه یک زن 60 ساله غم داشت، چین و چروک‌های صورت و لرزش دستش به وضوح گویای دردهای دلش بود. تحت هیچ پوشش بیمه‌ای به جز سلامت نبود و داروهای کودکانش را آزاد می‌خرید و تمام هزینه‌ها را از جیب خودش می‌داد.

بهزیستی برای امیرعلی ماهانه 50 هزار تومان پرداخت می‌کند

تنها پسر بزرگش زیر نظر بهزیستی بود و ماهیانه 50 هزار تومان پول دریافت می‌کرد، اما 50 هزار تومان پول در ماه کدام درد این خانواده را می‌توانست دوا کند؟!

رضا هنوز زیرپوشش هیچ ارگان حمایتی نبود و به گفته مادرش پرونده‌اش در کمیسیون پزشکی بهزیستی درحال بررسی است اما خبری از حمایت نیست. البته اگر حمایت رضا هم مانند امیرعباس باشد، بود ونبودش چندان تفاوتی به حال این دو طفل معصوم نمی‌کرد، هزینه‌های رضا و امیرعباس بیش از ماهی 50 هزار تومان بود.

مادر می‌گفت: «هزینه‌های درمان این دو بچه به قدری زیاد است که از پس مخارج برنمی‌آیم، با اینکه باید مرتب فیزیوتراپی و کاردرمانی شوند اما هروقت پول داشته باشم آن‌ها را دکتر می‌برم و اگر نداشته باشم، نمی‌برم».

دکتر رضا طاهرزاده در حالیکه پرونده‌های دو کودک را بررسی می‌کرد، گفت: بیماری ژنتیکی این دو کودک منجر به فلج مغزی و اختلال ذهنی و حرکتی برای آن‌ها شده است و درمان قطعی ندارد.

این پزشک متخصص افزود: برای جلوگیری از تغییر شکل اندام‌ها فقط باید فیزیوتراپی شوند و بریس برای آن‌ها تهیه کرد تا زمانی که سن‌شان بالا رفت بتوانند حرکت داشته باشند. هرچه کودک رشد می‌کند اندام‌ها دچار اسپاسم شده و اگر دائماً بریس نداشته باشند احتمال زیادی برای کج شدن اندام‌ها وجود دارد.

با این گفته‌های دکتر خانواده پر غصه قصه ما بیشتر در خودشان فرو رفتند، مادر با حالتی که نشانه‌هایی از خواهش و التماس در آن بود می‌گفت: «اگر پول داشتم که جلسه‌ای 30 هزار تومان برای کاردرمانی بدم دیگه غصه نمی‌خوردم ولی چیکار کنم که همونم ندارم».

در این بین صدای جیغ‌های امیرعباس بود که فضا را دگرگون می‌کرد، پسر بچه‌ای که حالا باید وسط حیات می‌دوید و بازی می‌کرد در گوشه‌ای از اتاق خوابیده بود، دست و پایش از مچ تغییر فرم داده بود و تنها سرش را حرکت می‌داد.

رضا هم کنارش بود، اما وضعیت بهتری داشت و شیطنتش اجازه نمی‌داد تسلیم بیماری شود، با اینکه قادر به نشستن نبود و عضلاتش درحال سفت شدن بود اما با پرونده‌های کنارش بازی می‌کرد و به رفتار اطرافیانش واکنش نشان می‌داد.

مادربزرگ بالای سر امیرعباس نشسته بود و صورت نوه‌اش را تمیز می‌کرد، امیرعباس می‌خندید و خنده‌اش دل از کف انسان‌هایی که دور تا دور اتاق نشسته بودند می‌برد، و شاید همین خنده‌های از ته دل بود که مادر و پدر را برای درمان فرزند امیدوار می‌کرد.

کاش رضا مانند امیرعلی نشود

مادر رضا را در آغوش گرفته بود و با دلهره می‌گفت: «باید به داد این یکی برسم تا مثل اون یکی نشه». راست می‌گفت؛ اگر امروز می‌توانست به فریاد رضا برسد، شاید زمانی که به سن برادرش رسید خودش می‌توانست راه برود، حرف بزند و تمام حسرت‌های کودکانه امیرعباس را به جای او تجربه کند.

خانواده‌ 4 نفری رضا و امیرعباس، با اینکه وضعیت مالی مناسبی نداشتند و طاقتشان از درد فرزند طاق شده بود اما هنوز در نگاهشان امیدواری سوسو می‌زد، هنوز خنده‌های از ته دل امیرعباس و شیطنت‌های کوچک رضا ادامه داشت تا مادر و پدرشان کم نیاورند.

و اکنون این خانواده به مدد یکی از خیریه‌های خودجوش و با دیداری که جمعی از اصحاب رسانه و مسئولان از آن‌ها داشتند کمی بیشتر شناخته شدند و چشم به کمک خیرین دارند تا بتوانند از رشد بیماری فرزندانشان جلوگیری کنند.

انتهای پیام/ش

R41346/P1377/S6,51/CT8

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۰۲۶۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا خواهر و برادر ناتنی ارث می‌برند؟

قوانین ارث تعیین کننده افراد واجد شرایط برای دریافت سهم از اموال فرد فوت شده و میزان سهم هر یک از وراث است؛ در قانون مدنی ایران، سهم هر یک از وراث در قانون به طور دقیق مشخص شده است و با توجه به طبقه وراثی و درجه قرابت آنها با متوفی متفاوت خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، شهرنشینی مستلزم رعایت قوانین و قواعد شهری است و کارشناسان بر این باورند شهرنشینان هنگامی که به حقوق یکدیگر احترام بگذارند و به مسئولیت‌های خویش در برابر شهر و اجتماع عمل کنند، به «شهروند» ارتقا پیدا می‌کنند.

حقوق شهروندی نیز مجموعه حق‌هایی است که هر کدام از شهروندان از آن برخوردارند و باید توسط دیگر شهروندان و حاکمیت رعایت شود، حقوق شهروندی در ایران نیز مانند بسیاری از کشورها پذیرفته شده است که بارزترین و مهم‌ترین نمود آن قانون اساسی است که در اصول ۳۲، ۳۴، ۳۵، ۳۷، ۳۸ و ۳۹ به آن اشاره شده است.

یکی از موضوعات قابل توجه حقوق شهروندی، موضوع ارث خواهر و برادر ناتنی است؛ طبق قوانینی که برای تقسیم ارث در نظر گرفته شده، تنها کسانی از متوفی (کسی که فوت شده) ارث می‌برند که با او رابطه سببی یا نسبی داشته باشند؛ رابطه نسبی به رابطه خونی مانند ارتباط بین فرد با پدر و مادر یا فرزندان و خویشاوندانش گفته می‌شود؛ در صورتی که فردی با دیگری ازدواج کرده باشد، رابطه بین آن‌ها از نوع سببی است و تقسیم ارث طبق این رابطه بین آن‌ها انجام خواهد شد.

گاهی مواقع ممکن است پدر یا مادر متوفی (کسی که فوت شده) از قبل ازدواج کرده باشند، یا اینکه ازدواج مجدد داشته و از همسر دیگرشان صاحب فرزند شده باشند؛ در این شرایط باید وضعیت ارث خواهر و برادر ناتنی فرد نیز بر اساس انحصار وراثت مشخص شود.

منظور از خواهر و برادر ناتنی، افرادی است که از طریق پدر یا مادر با فرد رابطه نسبی خواهری و برادری دارند؛ طبق ماده ۸۶۷ قانون مدنی، خواهران ناتنی پدری و ناتنی مادری از متوفی (کسی که فوت شده) ارث می‌برند.

بر اساس مواد ۹۱۶ تا ۹۲۷ قانون مدنی، خواهر و برادر ناتنی، در طبقه دوم از طبقات و درجات ارث قرار دارند و در صورتی این افراد می‌توانند از متوفی (کسی که فوت شده) ارث ببرند که فرد دیگری در طبقه اول ارث وجود نداشته باشد؛ یعنی اگر متوفی (کسی که فوت شده) پدر، مادر، فرزند یا نوه (که جزو طبقه اول ارث هستند) داشته باشد، ارث به خواهر و برادر ناتنی نمی‌رسد.

در صورتی که در طبقه ارث چند برادر و خواهر ناتنی پدری وجود داشته باشد، سهم برادران دو برابر خواهر آن‌ها خواهد بود؛ اما در شرایطی که برادر و خواهر ناتنی مادری در طبقات ارث باشند، ارث به صورت مساوی بین آن‌ها تقسیم خواهد شد.

در شرایطی که خواهر و برادر ناتنی پدری و هم خواهر و برادر ناتنی مادری در طبقه ارث حضور داشته باشند، اگر خواهر و برادر ناتنی مادری، یک نفر باشد، یک ششم ارث به او ارث خواهد رسید، بقیه دارایی‌ها برای خواهر و برادر ناتنی پدری متوفی خواهد بود.

در صورتی که خواهر و برادر ناتنی مادری بیش از یک نفر باشند، یک سوم ارث به او ارث خواهد رسید و مابقی ارث برای خواهر و برادر ناتنی پدری خواهد بود؛ اگر در طبقه دوم ارث، پدربزرگ و مادربزرگ و خواهر و برادر متوفی (کسی که فوت شده) حضور داشته باشند، در صورت وجود یک خواهر و برادر ناتنی مادری فقط یک ششم ارث به فرد خواهد رسید؛ در شرایطی که از خویشاوند مادری، یک جد (پدربزرگ) یا جده مادری (مادربزرگ) حضور داشته باشد، یک سوم ارث به وی (یک خواهر و برادر ناتنی مادری) رسیده و بقیه ارث برای سایر وراث خواهد بود.

در شرایطی که خواهر و برادر ناتنی دارای خواهر یا برادر تنی باشند، خواهر و برادر ناتنی پدری ارث نمی‌برد و ارث تنها میان خواهر و برادر تنی و خواهر و برادر ناتنی مادری تقسیم خواهد شد.

کد خبر 750533

دیگر خبرها

  • فریادهای الله اکبر و شادی مردم غزه در پی اعلام خبر آتش‌بس+ فیلم
  • فیلم| فریادهای الله اکبر و شادی مردم غزه در پی اعلام خبر آتش‌بس
  • برگزاری ماراتون اوتیسم در شهر اصفهان / «اوتیسم کمتر بودن نیست، تفاوت است»
  • برگزاری ماراتن اوتیسم در شهر اصفهان / «اوتیسم کمتر بودن نیست، تفاوت است»
  • برگزاری مارتن اوتیسم در شهر اصفهان / «اوتیسم کمتر بودن نیست، تفاوت است»
  • از پیشگیری آسان تا درمان مشکل
  • آیا خواهر و برادر ناتنی ارث می‌برند؟
  • مادری که به شکل فجیعی فرزند ۱۱ ساله‌اش را کشته بود دستگیر شد
  • امروز با نیما: ختده سرد
  • پلنگ صورتی عضله‌ای: این شخصیت دیگر خنده دار نیست! (عکس)