Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز، سید دانیال محبی در دیدار با شماری از مشاوران جوان فرمانداران و دستگاه های اجرایی که پیش از ظهر امروز در استانداری برگزار شد، با اشاره به رویکرد دولت تدبیر و امید در بهره گیری حداکثری از توانمندی ھای جوانان و بانوان و جوانگرایی در رده ھای اجرایی و مدیریتی گفت: افزایش تخصص و مهارت جوانان به عنوان نیروی محرکه و ظرفیت قابل استفاده در چرخه توسعه کشور باید به طور فزاینده افزایش
یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه نقش پژوھش ھای علمی و دانشگاھی برای توسعه استان ضروری است، تصریح کرد: سرمایه گذاری بخش خصوصی و آموزش مهارت ھا باید متناسب با این پژوھش ھا باشد تا ضمن ایجاد توسعه در استان، زمینه اشتغال پایدار برای جوانان فراھم گردد.

استاندار سیستان و بلوچستان با یادآوری نقش جوانان در تعیین سرنوشت کشور در دوران ھشت سال دفاع مقدس اظھار داشت: جوان و جوان محوری با ھدف تربیت مدیران جوان کارآمد و متخصص، در پیشرفت و تضمین آینده استان یک ضرورت است.

محبی با بیان اینکه سیستان و بلوچستان به تحول در نسل جدید متناسب با ضرورت ھا نیاز دارد ، تصریح کرد: نسل جوان به عنوان نیروی فعال و متحرک سرمایه انسانی ، می تواند در رفع موانع نقش موثری ایفا نماید.

در ابتدای این نشست، شماری از مشاوران جوان فرمانداران و دستگاه های اجرایی استان در گفت و گویی صریح، مهم ترین خواسته ھا و دغدغه ھای خود را با استاندار در میان گذاشتند.

لزوم چاره اندیشی برای معضل بیکاری جوانان، توجه به کارآفرینی و مهارت آموزی در روستاھا ، حمایت از سازمان ھای مردم نهاد در زمینه کارآفرینی، تدوین سند آمایش سرزمین, خرید تضمینی محصولات کشاورزی و ایجاد صنایع تبدیلی و وابسته، برند سازی تولیدات و محصولات کشاورزی استان، تامین زیرساخت ھای گردشگری و توجه بیشتر به این صنعت، افزایش اعتبارات دھیاری ھا برای راه اندازی خانه ھای بوم گردی در نقاط گردشگری، رفع موانع و فرایندھای دست و پا گیر در حوزه سرمایه گذاری و حمایت از سرمایه گذاران، توجه به آموزش و توانمند سازی نیروھای بومی متناسب با برنامه ھا و اھداف توسعه سواحل مکران از مهم ترین مباحث و پیشنهادھای مشاوران جوان با استاندار سیستان و بلوچستان بود.

استاندار سیستان و بلوچستان

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۰۵۲۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پژوهش بدون اجرا هیچ فایده‌ای به حال ‌مردم ندارد

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: رشته‌هایی که در دانشگاه‌ها تدریس می‌شوند باید متناسب با نیازهای استان بومی‌سازی شوند تا افراد پس از فراغت از تحصیل بتوانند صدها شغل ایجاد کنند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، محمد کرمی در نشست با جمعی از مدیران استان سیستان و بلوچستان اظهار داشت: صف و ستاد باید دو مجموعه هماهنگ باشد و تمام تلاش ستاد باید برای پویایی صف به‌کارگیری شود.

وی افزود: اگر ستاد اهل پویایی و نوآوری بود؛ قطعاً این ویژگی متوجه صف نیز می‌شود اگر این پویایی و نوآوری در مجموعه‌ای وجود نداشته باشد قطعاً آن مجموعه محکوم به روزمرگی است.

استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به نقش مردم در تکمیل عملیات آبرسانی به روستاها خاطرنشان کرد: باید با راهبری درست از توان مردم استفاده کرد چرا که مردم خواهان پیشرفت و توسعه منطقه هستند.

کرمی با اشاره به اینکه اختیار مولدسازی با مجموعه استان است، ادامه داد: مولدسازی دارایی‌ها می‌تواند باعث افزایش درآمد یک دستگاه شود همچنین خدمات بهتری به مردم ارائه دهد. یکی از تاکیدات هیئت دولت این است که با استفاده از مولدسازی دارایی‌ها پروژه‌های نیمه تمام موجود استان را به اتمام برسانیم. مطالعات باید در کف میدان اجرایی شود و پژوهش بدون اجرا هیچ فایده‌ای به حال استان و مردم ندارد.

وی خاطرنشان کرد: رشته‌هایی که در دانشگاه‌ها تدریس می‌شوند باید متناسب با نیازهای استان بومی‌سازی شوند تا فرد پس از فراغت از تحصیل بتواند صدها شغل ایجاد کند. در اسلام بازنشستگی وجود ندارد و انسان تا هنگامی که زنده است، باید کار کند چرا که این تلاش و کوشش عین عبادت است.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • بیش از ۴ هزار میلیارد ریال برای احیای واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان هزینه شد
  • برای حل مشکل مسکن کارگران از ظرفیت تعاونی‌ها استفاده شود
  • آموزش ۵ هزار نفر در سیستان و بلوچستان در حوزه اقتصاد دیجیتال
  • شهرداری‌ها مردم را در پروژه‌های مربوط به شهر مشارکت دهند
  • لزوم تقویت فرهنگ کار تیمی در سیستان و بلوچستان
  • ستاد اقتصادی نحوه مشارکت مردم را در توسعه استان تبیین کند
  • نماینده ولی فقیه و استاندار سیستان و بلوچستان روز کار و کارگر را تبریک گفتند
  • مردم سیستان و بلوچستان باید از ثروت‌های استان بهره‌مند شوند
  • پژوهش بدون اجرا هیچ فایده‌ای به حال ‌مردم ندارد
  • ساخت بیش از ۲۵۰ کیلومتر بزرگراه و راه اصلی درسیستان و بلوچستان