Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-01@15:30:08 GMT

کد شناسه بهداشتی برای توزیع نان ضروری است

تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۷۰۶۷۱۵

کد شناسه بهداشتی برای توزیع نان ضروری است

مسوول کمیسیون آموزش اتحادیه نانوایان اصفهان گفت: کد بهداشتی نشان دهنده تولید نان در مکانی دارای مسوول فنی است که همه اصول و فنون از نظر بهداشت محیط و بهداشت کارمندان در آن رعایت می شود.

محمد رضا خواجه در گفت و گو با ایمنا با اشاره به اینکه عرضه نان های غیر بهداشتی در واحدهای صنفی ممنوع است، اظهار کرد: براساس چهل و یکمین مصوبه جلسه کارگروه علمی گندم و آرد و نان استان، هر فردی که قصد توزیع نان در  مراکز مختلف محلی را دارد باید از دو فرم ویژه به عنوان شناسنامه برخوردار باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
وی با بیان اینکه اتحادیه معتقد است که فرد توزیع کننده نان در مراکز محلی باید از نشانی دقیق باشد تا کمیته بازرسی اتحادیه بتواند در این زمینه نظارت کافی را داشته باشد، افزود: داشتن شناسنامه و کد بهداشتی برای توزیع‌کنندگان نان ضروری است و کد بهداشتی نشان دهنده تولید نان در مکانی دارای مسوول فنی است که همه اصول و فنون از نظر بهداشت محیط و بهداشت کارمندان در آن رعایت می شود. مسوول کمیسیون آموزش اتحادیه نانوایان اصفهان گفت: چنانچه افرادی بخواهند نان را در سطح گسترده و خارج از واحد فروش نان توزیع کند باید دارای ویژگی های برچسبِ عمر نان و هم‌چنین درج تاریخ تولید باشند ، ضمن اینکه داشتن کد شناسه برای تولید نان ضروری است و افراد متقاضی برای دریافت کد شناسۀ بهداشتی می توانند با ارایه درخواست به اداره دارو و غذای دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، نسبت به آن اقدام کنند. خواجه خاطرنشان کرد: چنانچه شهروندان با تخلفی روبه رو شدند، می توانند با تلفن های اتحادیه نانوایان اصفهان و تلفن ۱۲۴ تماس بگیرند و موارد تخلف را اطلاع دهند، براین اساس کمیسیون بازرسی اتحادیه نیز با هدف اصلاح امور برای بازدید و نظارت به محل مورد نظر مراجعه کرده و برخورد لازم صورت می گیرد.

منبع: ایمنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۰۶۷۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت

 مهدی زنگنه گفت: دستاوردهای بزرگ جهانی مثل ریشه‌کنی ویروس‌های آبله در سال ۱۹۸۰، ویروس وحشی فلج اطفال تیپ دو در سال ۲۰۱۵ و ویروس وحشی فلج اطفال تیپ سه در سال ۲۰۱۹، حذف کشوری بیماری‌هایی مانند سرخک، سندروم سرخجه مادرزادی و کزاز نوزادی و همچنین عاری شدن کشور از فلج اطفال و کنترل بیماری‌های دیفتری، سیاه‌سرفه و سل نیز از دیگر نتایج آن به شمار می‌روند.
 
 
 معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تصریح کرد: همه ساله باهدف اطلاع‌رسانی، حمایت‌طلبی و جلب مشارکت مردمی، از طرف سازمان جهانی بهداشت به‌عنوان هفته جهانی ایمن‌سازی نام‌گذاری می‌گردد.
 
 
 وی گفت داد: امسال نیز پویشی با شعار جهانی نجات زندگی با ایمن‌سازی جهت آگاهی‌بخشی جامعه و ارتقا پوشش واکسیناسیون کودکان برگزار شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • توزیع ۳۱۳ بسته معیشتی در طرح «قرار دوازدهم» رودسر
  • شناسایی و توقیف یک زنجیره توزیع تخم مرغ غیربهداشتی در مازندران
  • توزیع ۳۶۲۷ دستگاه لوازم سرمایشی وگرمایشی میان مددجویان کمیته امداد
  • توزیع ۳۶۰۰ دستگاه لوازم سرمایشی و گرمایشی بین مددجویان بوشهری
  • ارائه خدمات ضروری به بیش از ۸۰۰ هزار نفر در افغانستان
  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • معدوم‌سازی بیش از ۲۳۰ کیلوگرم انواع مواد غذایی فاسد در لامرد
  • فعالیت ۸۲۰۰ آزمایشگاه بهداشتی و درمانی در کشور
  • کشف ۹۰۰ کیلوگرم موادغذایی فاسد در آبادان
  • شناسه دار شدن محصولات آرایشی و بهداشتی