Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-08@22:40:03 GMT

کتابخانه تخصصی دفاع مقدس در هرمزگان احداث شود

تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۷۰۶۹۶۲

کتابخانه تخصصی دفاع مقدس در هرمزگان احداث شود

سردار حبیب الله میرزایی روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا یکی از ضعف‌های جدی در حوزه فرهنگی استان هرمزگان را تجمیع نشدن آثار فرهنگی دانست و اظهار داشت: برای احداث کتابخانه تخصصی دفاع مقدس نیاز به مشارکت تمامی دستگاه های فرهنگی است.
وی ادامه داد: افزودن درس دفاع مقدس به کتاب های درسی دانش آموزان یکی از شیوه های معرفی شهیدان در بین نسل نوجوان است که در برنامه تحصیلی سال آینده آموزش و پرورش قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرکل حفظ آثار ‌و‌ نشر ارزش‌های دفاع مقدس هرمزگان احداث تندیس شهیدان در ورودی شهر را از دیگر راهکارهای فرهنگی در بخش معرفی شهیدان استان هرمزگان عنوان کرد.
میرزایی تدوین نقش زنان را یکی دیگر از برنامه های مهم فرهنگی در اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس هرمزگان اعلام کرد و یاد آور شد: در راستای معرفی مادران و همسران شهیدان، نقش مادران و همسران نیز باید برجسته شود.
شهیده فاطمه نیک معروف به ام الشهدای جزیره هرمز برجسته ترین شهیده زن در استان هرمزگان است که 9 نفر از محارمشان در طول انقلاب و دفاع مقدس به شهادت رسیده و خود نیز از شهدای جمعه خونین مکه در مرداد 1366 است.
در راستای ترسیم شاخص و برجسته بودن نقش این شهیده، مستند «ماشیرین» به کارگردانی محمود شهبازی و تهیه کنندگی اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس هرمزگان تولید شده است.
وی ابراز کرد: برای ایجاد پژوهشگاه دفاع مقدس و تدوین دایره المعارف دفاع مقدس به عنوان طرح های فرهنگی اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس هرمزگان در نشستی با اعضای شورای شهر براهمیت این طرح های فرهنگی تاکید شده است.
مدیرکل حفظ آثار ‌و‌ نشر ارزش‌های دفاع مقدس هرمزگان خاطرنشان کرد: تاکنون 130 هزار سند از شهدای هرمزگان جمع آوری شده است.
استان هرمزگان بیش از یک هزارو 260شهید در دوران پیروزی انقلاب، 8 سال دفاع مقدس، مبارزه با اشرار، جنگ خلیج فارس، هواپیمای مسافری، مکه ، سامرا و مدافعان حرم تقدیم کرده است.
9887/ 6048

* آگاهی از آخرین اخبار استان در کانال تلگرام ایرنا هرمزگان
* لینک جستجو کانال: irnabandarabas@
*ایمیل: irna.hormozgan@yahoo.com
انتهای پیام

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۰۶۹۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کتابخانه شخصی مرحوم کریم مجتهدی در اتاق کارش دایر شد

به گزارش خبرنگار مهر، چندی پیش همزمان با روز معلم، مراسم یادبودی برای مرحوم کریم مجتهدی در پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگزار شد که در حاشیه این مراسم کتابخانه شخصی این فیلسوف و پژوهشگر در اتاق کارش واقع در پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی دایر شد.

مسؤولیت اداره این کتابخانه شخصی به عهده معصومه دلدار، کارشناس اداری پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی است؛ کسی که در چندین سال اخیر مسئول رسیدگی به امور مرحوم مجتهدی در دفترش هم بود.

دلدار درباره دایر شدن این کتابخانه شخصی گفت: به مرحوم مجتهدی وقتی در قید حیات بود پیشنهاد دادیم تا کتاب‌های ارزنده خود را در قالب یک کتابخانه شخصی به پژوهشگاه اهدا کند که ایشان گفت فکر خوبی است اما تا وقتی زنده هستم این کار را نکنید. بعد از درگذشت ایشان با رضایت خانواده‌شان کتاب‌های کتابخانه شخصی این فیلسوف و غرب‌شناس که بیش از هزار جلد است به اتاق کار وی در پژوهشگاه منتقل شد تا دانشجویان بتوانند از این آثار بهره ببرند.

وی افزود: این کتابخانه در راهروی طبقه اول پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی، اتاق ۱۲۱ که در سال‌های اخیر اتاق کار ایشان بود دایر شده است و چون هنوز کتاب‌ها کدگذاری شده فعلاً به صورت امانت به کسی داده نمی‌شود اما علاقمندان به مطالعه آثار این کتابخانه شخصی می‌توانند به این محل بیایند و کتاب‌ها را در همان‌جا مطالعه کنند.

دلدار ادامه داد: همچنین در بخش دیگری از این راهرو، کتابخانه کوچکی شامل ۳۴ جلد از آثار منتشر شده توسط مرحوم مجتهدی قرار داده شده تا علاقمندان به فلسفه و دانشجویان این مرکز با آثار این فیلسوف آشنا شوند. ضمن اینکه سردیس ایشان که به سفارش پژوهشگاه تهیه شده نیز جلوی در اتاق ایشان نصب شده تا یادشان همیشه زنده بماند.

کریم مجتهدی استاد تمام بازنشسته گروه فلسفه دانشگاه تهران و چهره ماندگار فلسفه کشورمان ۲۵ دی ماه سال ۱۴۰۲ در سن ۹۳ سالگی چشم از جهان فروبست.

کد خبر 6099722 سارا فرجی

دیگر خبرها

  • انتقال آثار تاریخی با ارزش از موزه ملی به کرمان
  • رویداد فرهنگی هنری «باغ راه گفتگو» برگزار می شود
  • حضور مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس در نمایشگاه کتاب
  • رویداد فرهنگی هنری «باغ راه گفتگو» برگزار می‌شود
  • رویداد فرهنگی هنری باغ راه گفتگو برگزار می‌شود
  • کتابخانه شخصی مرحوم کریم مجتهدی در اتاق کارش دایر شد
  • اختصاص ۸۲ میلیاردتومان اعتبار برای ساخت پروژه دفاع مقدس در گلستان
  • افتتاح موزه‌های دفاع مقدس در ۵ استان کشور
  • امیر آراسته: جوانان درس مقاومت را از شهدا فرابگیرند
  • ایستادگی بر سر ارزش‌ها عامل پایداری نظام در مقابل توطئه‌ است