Web Analytics Made Easy - Statcounter

­ به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما، شاخص تولیدات صنعتی در منطقه یورو در ماه ژانویه یک درصد کاهش یافت.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از بروکسل، سازمان آمار اروپا (یورو استات) اعلام کرد شاخص تولیدات صنعتی در منطقه یورو در ماه ژانویه نسبت به ماه قبل از آن یک درصد کاهش یافت.
این میزان کاهش خیلی بیشتر از رقمی است که کارشناسان مسائل اقتصادی و مالی شرکت خدمات مالی فکتست (Factset) پیش بینی کرده بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کارشناسان پیش بینی کرده بودند که رقم این شاخص در این ماه حداکثر از ۴۵ صدم درصد فراتر نرود. همچنین این در حالی است که شاخص تولیدات صنعتی در منطقه یورو در ماه دسامبر نسبت به ماه نوامبر چهار دهم درصد افزایش یافته بود.
با این حال، شاخص تولیدات صنعتی در ماه ژانویه سال ۲۰۱۸ نسبت به همین ماه در سال گذشته دو ممیز هفت دهم درصد افزایش یافته است. این میزان افزایش نیز کمتر از حدی بود که کارشناسان پیش بینی کرده بودند. کاهش شش ممیز شش دهم درصدی تولید انرژی، کاهش یک ممیز ۹ دهم درصد کالا‌های مصرفی با دوام و کاهش یک درصدی دیگر انواع کالا‌های مصرفی در کاهش یک درصدی تولیدات صنعتی در ماه ژانویه در منطقه یورو تاثیر گذار بوده است.
بر اساس این گزارش، در کل ۲۸ کشور عضو اتحادیه اروپا نیز شاخص تولیدات صنعتی در ماه ژانویه نسبت به ماه دسامبر هفت دهم درصد کاهش یافته است. اما در مقیاس سالانه‏، یعنی نسبت به همین مدت زمان در سال گذشته، این شاخص سه درصد افزایش نشان می‌دهد.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۰۹۱۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت نفت افزایش یافت

تداوم تنش‌ها در خاورمیانه قیمت نفت را روز دوشنبه افزایش داد.

به گزارش خبرگزاری رویترز، ادامه ارزیابی خطرهای ژئوپلیتیک در منطقه خاورمیانه از سوی سرمایه‌گذاران، سبب شد قیمت‌ نفت روز سه‌شنبه (چهارم اردیبهشت‌)، پس از کاهش در معامله‌های روز پیش، افزایش یابد.

قیمت نفت خام شاخص برنت دریای شمال روز سه‌شنبه تا ساعت ۶ و ۳۴ دقیقه به‌وقت گرینویچ با ۱۸ سنت افزایش به ۸۷ دلار و ۱۸ سنت برای هر بشکه رسید.

در همین حال، نفت خام شاخص دبلیوتی‌آی آمریکا روز سه‌شنبه با ۱۶ سنت افزایش، ۸۲ دلار و ۶ سنت برای هر بشکه معامله شد.

پس از نشانه‌هایی مبنی بر تأثیر اندک تنش‌های بین ایران و رژیم صهیونیستی بر عرضه نفت از خاورمیانه، قیمت هر دو شاخص نفت خام در معامله‌های روز دوشنبه (سوم اردیبهشت) ۲۹ سنت کاهش یافت.

سگاندا ساچدوا، بنیان‌گذار شرکت تحقیقاتی اس‌اس ولث استریت در دهلی، گفت: کاهش صرف ریسک ژئوپلیتیکی به‌دلیل مختل‌نشدن قابل‌ توجه عرضه نفت به‌تازگی سبب کاهش قیمت نفت خام شده است. بااین‌حال، تحولات چشم‌انداز ژئوپلیتیک همچنان در تنظیم قیمت نفت خام بسیار تأثیرگذار است.

وی افزود: با اینکه هیچ نشانه‌ای مبنی بر یک جنگ تمام‌عیار زودهنگام بین کشورهای درگیر وجود ندارد، اما تشدید تنش‌ها می‌تواند به‌سرعت روند کنونی را معکوس کند.

تحلیلگران مؤسسه ای‌ان‌زد هم با انتشار پادکستی اعلام کردند: هم‌اکنون تحولات ژئوپلیتیک هنوز هم با خطرهای زیادی همراه است، بنابراین واضح است که تا زمان مشخص‌نشدن موضوع شاهد نوسان‌های زیادی خواهیم بود.

سرمایه‌گذاران همچنین منتظر انتشار آمار مربوط به تولید ناخالص داخلی ایالات‌متحده و داده‌های مربوط به شاخص هزینه‌های مصرف شخصی در ماه مارس به‌عنوان معیار تورم ترجیحی بانک مرکزی آمریکا در اواخر این هفته هستند تا مسیر سیاست پولی را ارزیابی کنند.

دیگر خبرها

  • یورو رکورد زد
  • ثبات قیمت نفت در بازار‌های جهانی/ برنت ۸۷.۱۱
  • قیمت نفت افزایش یافت
  • کاهش بیش از ۱۳ هزار واحدی شاخص کل بورس/ فاز اصلاحی شاخص شروع شد؟
  • کمبود تولیدات هنری در زمینه کاهش طلاق ملموس است
  • کاهش ۴۴۶ واحدی شاخص کل بورس
  • افزایش نرخ دلار و کاهش یورو در مرکز مبادله
  • کاهش فقر مطلق در ایران به روایت بانک جهانی
  • کاهش قیمت نفت همزمان با کاهش مخاطرات ژئوپلتیک منطقه
  • کاهش هزار و ۲۵ واحدی شاخص کل بورس