Web Analytics Made Easy - Statcounter

پرطرفدارترین و محبوب‌ترین سریال تلویزیونی چند ساله اخیر تلویزیون، بار دیگر قرار است به تلویزیون بازگردد. پنجمین فصل از مجموعه تلویزیونی «پایتخت» با داستانی خاص و البته با همان تیم اصلی که پیشتر چهار فصل از سریال را در کنار هم بوده‌اند، ساخته شده است.

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر آنا، پرطرفدارترین و محبوب‌ترین سریال تلویزیونی چند ساله اخیر تلویزیون، بار دیگر قرار است به تلویزیون بازگردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پنجمین فصل از مجموعه تلویزیونی «پایتخت» با داستانی خاص و البته با همان تیم اصلی که پیشتر چهار فصل از سریال را در کنار هم بوده‌اند، ساخته شده است. بازگشت «پایتخت» به تلویزیون و آغاز پخش این سریال در ابتدای نوروز 97، بهانه‌ای شد تا با الهام غفوری، تهیه‌کننده «پایتخت» گفت و گو داشته باشیم.

جناب آقای سیروس مقدم از پایتخت5 به عنوان عیدی به مردم نام بردند، این سریال چقدر می‌تواند تجربه جدید برای تلویزیون به شمار بیاید؟

قطعاً پایتخت5 تجربه جدیدی برای تلویزیون محسوب می‌شود. تیم پایتخت و اصولاً آقای مقدم همواره در حال نوآوری و ساخت قصه‌هایی جدید و جذاب هستند. شما خواهید دید که در پایتخت5 فضا‌‌ها و صحنه‌هایی به‌وجود آمده که تا به حال نه در سینما و تلویزیون ایران و حتی در دنیا هم تجربه نشده است.

پایتخت5 می‌تواند عیدی خوبی به مردم قدرشناس و پرمحبت کشورمان باشد که در نظرسنجی‌‌ها همیشه انتخاب اول آنها بوده و پاسخی است به این اعتماد و محبت‌شان.

موضوع فصل5 تا چه حد با خط داستانی فصول قبل متفاوت است؟

پایتخت به لحاظ مضمون اصلی، ادامه پایتخت‌های قبلی است، یعنی محور خانواده، مسئله اصلی و اینکه یک خانواده ایرانی وقتی در کانون‌های بحران و سنتی قرار می‌گیرد، چگونه اختلافات را کنار گذاشته و با همدلی و همفکری از موانع عبور می‌کنند. این بار قصه این خانواده به خارج از مرزهای ایران کشیده می‌شود و ماجرا‌‌هایی جالب و جذاب.

مهم‌ترین ویژگی‌ای که پایتخت5 دارد از نظر شما چیست؟

مهم‌‌ترین ویژگی پایتخت5، همان سفر به خارج از کشور پایتختی‌هاست که بر اساس یک نیاز و ضرورت در قصه طراحی شده است.

محسن تنابنده در شکل‌گیری داستان‌های پایتخت چقدر نقش دارد؟

در واقع ایده اصلی و طرح اولیه همه پایتخت‌ها، برگرفته از ذهنیت ایشان است که با کمک خشایار الوند و حسن وارسته و... به فیلمنامه تبدیل می‌گردد.

در این فصل از پایتخت آیا کاراکترهای جدید به سریال افزوده شده‌اند یا در مقابل نقشی هست که در این فصل حذف شده؟

در این فصل از پایتخت، بهتاش پسر بهبود که از سربازی بازگشته و نقش او را بهرام افشاری بازی می‌کند و همچنین یک دختر دو رگه انگلیسی - ایرانی که یکی از نقش‌های مهم از خارج از کشور را بازی می‌کند به کار اضافه شده است.

همکاری با یک نهاد فرهنگی برای تولید پایتخت می‌تواند در فصول دیگر هم ادامه پیدا کند؟ کارکردن با نهاد‌ها چه ویژگی‌هایی دارد؟

اگر سوژه و قصه پایتخت بعدی، در راستای اهداف فرهنگی یک ارگان یا مؤسسه یا شرکت باشد، این همکاری می‌تواند شکل بگیرد. در غیر این‌صورت به ضد خود عمل می‌کند. پایتخت5 براساس ضرورت فیلمنامه مباحثی را مطرح می‌کرد که با اهداف فرهنگی و هنری مؤسسه اوج همسو می‌نمود.

از سوی دیگر، به لحاظ امکانات سخت افزاری و نرم افزاری، اگر مؤسسه اوج ما را حمایت نمی‌کرد، شاید امسال، مردم پایتخت5 را نمی‌دیدند.

به نظرتان پایتخت تا چه زمانی امکان تولید دارد؟

همیشه گفته‌ایم که ادامه پایتخت به سه رکن اساسی بستگی دارد:

اول: مخاطب آیا همچنان علاقه‌مند به دیدن پایتخت دیگری می‌باشد یا نه... نیازسنجی شود و علاقه‌مندی مخاطبان ارزیابی شود.

دوم: آیا مدیران فرهنگی و تلویزیون علاقه دارند که به این نیاز مخاطبان پاسخ مثبت بدهند و روی ادامه پایتخت به عنوان یک برند و یک اثر فرهنگی ملی سرمایه‌گذاری کنند یا نه؟

و سوم اینکه آیا تیم پایتخت و نویسندگان ایده تازه‌ای دارند یا نه؟ چون ما معتقدیم که هرگاه حرف تازه‌ای برای زدن داشته باشیم و به ورطه تکرار خودمان نیفتیم، حتماً به ادامه آن فکر خواهیم کرد.

بعد از تجربه پخش پایتخت در ماه رمضان و افزایش قسمت‌های این مجموعه، بازگشت به پخش نوروزی برای گروه سخت نبود؟

پایتخت اساساً سریالی نوروزی است. به دلیل حال خوش مردم در عید و بهار که همگام با حال خوش سریال پایتخت است، عید بهترین وقت پخش سریال پایتخت است اما از سوی دیگر پایتخت به دلیل حرف‌های اجتماعی و دینی خوبی که می‌زند، می‌توانست حال مردم را در ماه مبارک هم خوش نماید.

پایتخت می‌تواند الگویی برای ساخت مجموعه‌های چند فصلی باشد؟

تجربه پایتخت نشان می‌دهد هرگاه سریالی هم از لحاظ محتوا و هم ساختار مورد توجه مردم قرار گیرد، این قابلیت و ظرفیت را دارد که به سیزن‌های بعدی کشیده شود. در همه دنیا نیز اینگونه است. تداوم سریال‌‌ها نه به خواست سازندگان و نه به خواست مدیران است، بلکه براساس خواست مخاطب است که شکل می‌گیرد.

آیا بهتر نیست صداوسیما با اعتماد به گروه‌های موفق سریال ساز، به سمت تولید مجموعه‌های چند فصلی برود؟

این تجربه‌ای است که هم اینک در تمام دنیا اتفاق می‌افتد. یک فصل از سریالی ساخته می‌شود، نیازسنجی می‌شود، آمار مخاطبان به شکل واقعی درمی‌آید و سپس آن تیم اولیه، متعهد می‌شود و مدیران متعهد می‌شوند که در کنار همدیگر، فصل‌های بعدی را بسازند. طبیعتاً در این پروسه، هم کانال‌‌ها و مدیران و شبکه‌ها منافع دارند و هم تولید‌کنندگان و عوامل تولید، ذی‌نفع می‌شوند و یک برند به وجود می‌آید که همه خود را در منافع مادی و معنوی آن سهیم می‌دانند.

منبع: جوان

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۱۲۹۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیسی: ایران پیشرفته و فناور می‌تواند برای جهان نوآوری داشته باشد

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت‌الاسلام سید ابراهیم رئیسی شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ در مراسم افتتاحیه ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران با بیان این‌که «این نمایشگاه فضای رقابتی و یک کنش جمعی ایجاد می‌کند تا برای رفاه اجتماعی از مسیر توسعه تجارت، صادرات و گسترش تعاملات اقتصادی عمل شود»، اظهار کرد: این نمایشگاه موجب ارتقای اقتصادی در کشور، منطقه و برای همه جهان است. این نمایشگاه نشان‌دهنده آن است که جمهوری اسلامی تحریم‌ناپذیر است و هرگز تحریم‌ها در این کشور به نتیجه نرسیده و بعد از این هم به نتیجه نخواهد رسید.

وی تاکید کرد: این نمایشگاه نشان‌دهنده این است طرح‌های شیطانی منزوی کردن ایران تاکنون به نتیجه نرسیده و بعد از این هم به نتیجه نمی‌رسد.

رئیس‌جمهور با بیان این‌که «ایران در عرصه‌های مختلف می‌تواند برای جهان نوآوری داشته باشد»، تاکید کرد: این نمایشگاه دستاوردهای جوانان ما را نشان می‌دهد که تهدید و تحریم را به فرصت بدل کرده‌اند. ترجمان این نمایشگاه و رویداد بزرگ اقتصادی، تجاری و صادراتی آن است که ما توانسته‌ایم و بازهم می‌توانیم.

رئیسی یادآور شد: امکانات و ظرفیت‌های بسیاری در اقلیم‌های مختلف وجود دارد. خداوند این امکان را فراهم کرده و او عادل است. او به عدالت نیاز بشر را تامین کرده و در دسترس او قرار داده و اگر آحاد بشر به دلیل زیاده‌خواهی و سلطه‌طلبی اقداماتی برای محرومیت کشورها از منابع و ظرفیت‌ها انجام ندهند و به طبیعت، جهان و بشریت ظلم نکنند، امکانات در اختیار همه قرار دارد و می‌توان نیاز بشر را مرتفع کرد و او را به نقطه کمال و رفاه رساند.

رئیس دولت سیزدهم تاکید کرد: جریان تحریم یکی از نمادهای ظلم نه تنها به دولت‌ها که به ملت‌هاست. اگر ملتی را با ایجاد تنگنا و تحریم از رسیدن به اهداف خود برای توسعه و پیشرفت بازداشت، این هم یک جنگ است اما نه جنگ نظامی بلکه جنگ اراده‌هاست و ملت ایران در این جنگ اراده کرده با اتکا بر توانمندی ملی تحریم‌ها را پشت سر بگذارد تا نه ما، بلکه سخنگوی کاخ سفید اعلام کند سیاست تحریم‌ها علیه ایران مفتضحانه شکست خورده است. این امر مدیون کار مهندسان، کارگران و تولیدکنندگان ماست که افسران و سربازان خط مقدم شکست دادن دشمنان ایران در زمینه اقتصاد، تولید و فناوری هستند.

وی با بیان اینکه «ایران پیشرفته و فناور است»، تصریح کرد: تولیدات صنعتی و کشاورزی نیاز به نقشه راه دارد. در این نمایشگاه انواع توانایی‌هایی ایران در صنایع دارویی، شیمیایی، شیلات و صنایع دستی و گردشگری را رونمایی کردیم‌. این نمایشگاه دیدن یک محصول نیست بلکه مذاکره و تنظیم قراردادها و پیگیری تجارت و صادرات هم در آن پیش‌بینی شده است.

رئیس‌جمهور ادامه داد: ما امکان و ظرفیت بسیار داریم و باید آن‌ها را از قوه به فعلیت درآورد. این‌که تصور شود علم و دانش و نوآوری و فناوری در اختیار کسانی است که فکر می‌کنند آنان می‌توانند نگاه نادرستی است و کامل نیست. امروز گرچه غرب تلاش می‌کند در منطقه ما به فناوری‌های نو دسترسی ایجاد نشود و اگر ایجاد شد آن نکته اساسی در اختیار خودش بماند تا سلطه خود را بر منطقه حاکم کند اما در ایران این دانش‌ها بومی شده و حتی با ترور دانشمندان‌ و تحت فشار قرار دادن متخصصان ما، نمی‌توانند مانع از دسترسی ایران به فناوری‌های نو شود.

رئیسی تاکید کرد: هرجا فشار بیشتری به ما در این زمینه وارد شده است ما در آنجا بیشترین توفیق را داشته‌ایم. از جمله در صنایع هسته‌ای و دفاعی که البته در دکترین ما به هیچ عنوان دسترسی به سلاح هسته‌ای وجود ندارد. این فتوای مرجع ما و رهبری انقلاب اسلامی است. ما از این فناوری در صنایع مختلف اقتصادی استفاده می‌کنیم.

رئیس دولت سیزدهم یادآور شد: برخلاف خواست نظام سلطه امروز توانایی بسیاری وجود دارد و کشورهای جهان می‌توانند روی پای خود بایستند و برای ملت خود و کشورهای جهان موثر باشند. نظام سلطه با همه توطئه‌ها نمی‌تواند کشورهای مصمم و دولت‌های مستقل را از رسیدن به توسعه و پیشرفت اقتصادی باز دارد.

وی گفت: قدرت تولید و صادرات کمتر از قدرت نظامی نیست. در کنار تولید قدرت نظامی یک کشور با قدرت تولید و اقتصاد و توانایی صادراتی هم نیرومند می‌شود. امروز صادرکنندگان و تولیدکنندگان ما در جایگاه تولید قدرت برای ایران قرار دارند.

ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی (ایران اکسپو ۲۰۲۴) در روزهای ۸ تا ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ در مرکز نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار می‌شود.

این نمایشگاه به‌طور ویژه بر ۶ حوزه شامل «صنایع غذایی، کشاورزی و شیلات»، «صنعت»، «فرش دستباف، صنایع دستی و گردشگری»، «دارو و تجهیزات پزشکی، تجهیزات آزمایشگاهی و محصولات شیمیایی»، «صنعت ساختمان و خدمات فنی - مهندسی» و «گروه پتروشیمی» متمرکز است.

ادامه دارد ...

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فیلم | ماجرای کم شدن لول های تریاک در سریال آینه عبرت | مواد مخدر مصرفی آتقی واقعی بود!
  • تجربه سینما ترس، ترسناک‌ترین در ایران
  • سریال حشاشین در تلویزیون‌های اینترنتی ایران ممنوع شد؟
  • حواشی جدید و پرحاشیه سریال پایتخت
  • ۶۹/۲ درصد مردم ایران تلویزیون تماشا می‌کنند
  • پایتخت دوباره خبرساز شد؛ حواشی جدید سریال پرتماشاگر تلویزیون
  • پایتخت دوباره خبرساز شد ؛ حواشی جدید سریال پرتماشاگر تلویزیون
  • رئیسی: ایران پیشرفته و فناور می‌تواند برای جهان نوآوری داشته باشد
  • ویدئوی آهنگ عاشقانه منوچهر هادی برای دخترش سوفیا
  • نگاهی به هیاهوی جدید درباره سریال «پایتخت»