Web Analytics Made Easy - Statcounter

دادستان قرچک گفت: شهرداری و دهیاریها باید به ساخت و ساز غیر مجاز در حوزه خود کنترل بیشتری داشته باشند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از قرچک آنلاین؛ جلسه ستاد مبارزه با ساخت‌وسازهای غیرمجاز شهرستان قرچک بعدازظهر امروز به ریاست مسعود مرسل پور فرماندار و با حضور حجت‌الاسلام سینکایی دادستان، علیرضا رشیدیان معاون هماهنگی امور عمرانی فرمانداری، حسین عباسی بخشدار، محسن شریف شهردار و دیگر اعضا در محل فرمانداری با محوریت جلوگیری از ساخت‌وسازهای غیرمجاز در تعطیلات نوروز تشکیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسعود مرسل پور فرماندار قرچک در این جلسه اظهارداشت: پدیده شوم و نامیمون ساخت و سازها یکی از معضلات مهم اجتماعی بوده زیرا در سایه ساخت و ساز غیرمجاز است که پدیده شوم مهاجرتهای بی رویه و در پی آن بروز مشکلات فزاینده ی اجتماعی، سیاسی، فرهنگی وغیره در هر جامعه شکل می گیرد.

وی با بیان ضرورت نظارت کامل دستگاههای مربوطه بویژه اداره راه و شهرسازی و نظام مهندسی بر روند ساخت و ساز بناهای دارای پروانه تاکید کرد: موضوع مقاوم سازی بناها را یکی مهمترین مباحث در ساخت وساز است.

مرسلپور افزود: کلیه دستگاههای ذیربط شهرداریها، دهیاریها ، جهاد باید با قاطعیت کامل و تعامل با دستگاه قضائی از هر گونه ساخت و ساز غیرمجاز در سطح شهرها، روستاها ، حوزه های استحفاظی، حریم و بستر رودخانه ها، اراضی ملی و دولتی ، حریم راهها ممانعت بعمل آورند.

 

حجت‌الاسلام و المسلمین احدالله سینکایی دادستان قرچک بیان کرد: وی افزود: کنترل ضعیف بر ساخت‌وسازها، هم می‌تواند منجر به احداث بنای غیرقانونی شود و هم زمینه را برای عدم رعایت ضوابط و مقررات ساختمانی فراهم می‌کند.

وی بر لزوم حفظ کاربری اراضی کشاورزی تأکید کرد و گفت: قرچک منطقه‌ای کشاورزی است و ساخت‌وساز غیرمجاز در اراضی کشاورزی، صدمات فراوانی را به اقتصاد منطقه وارد می‌کند.

سینکایی افزود: به‌منظور رونق کشاورزی منطقه، تا آنجا که بتوانیم و قانون اجازه دهد زمینه را برای کشاورزان تسهیل می‌کنیم و لازم است تا متولیان امر نیز عدالت و برابری را در اعطای مجوزها به عمل آورند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: شهرداری و دهیاریها باید به ساخت و ساز غیر مجاز در حوزه خود کنترل بیشتری داشته باشند، زیرا تخریب عواقب نگران کننده ایی دارد و نباید بگذاریم کار به آن جا برسد و در همان مراحل اولیه جلوی این امر گرفته شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۱۴۵۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۹ تغییر کاربری غیر مجاز در ساری قلع و قمع شد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، سید اسماعیل علوی گفت: برای حفظ کاربری اراضی کشاورزی و اجرای حکم تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغی سال گذشته ۳۹ فقره تغییر کاریری غیرمجاز در اراضی کشاورزی شهرستان ساری قلع و قمع شد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری تصریح کرد: با قلع و قمع این تغییر کاریری‌های غیرمجاز ۲۲۸ هزار و ۹۷۰ متر مربع به اراضی کشاورزی این شهرستان چرخه تولید بازگشت.

وی با بیان اینکه هرگونه تغییرکاربری و تفکیک اراضی کشاورزی، ساخت و ساز و دیوارکشی در مزارع و باغ‌ها بدون اخذ مجوز از جهاد کشاورزی ممنوع است، افزود: بر اساس قانون علاوه بر قلع و قمع بنا‌های احداثی با متخلفان مطابق قانون برخورد خواهد شد.

علوی گفت: ساخت و ساز در زمین‌های کشاورزی، امنیت غذایی را تهدید می‌کند و بهتر است مردم از خرد کردن اراضی زراعی و تبدیل آن به ویلا بپرهیزند و سرمایه خود را هدر ندهند.

دیگر خبرها

  • برخورد با متخلفین تغییر کاربری غیرمجاز اراضی کشاورزی در مهریز
  • ساخت و ساز غیرمجاز خط قرمز مدیریت شهری مشکین‌دشت
  • شناسایی سه هزار مورد تغییر کاربری اراضی کشاورزی در آذربایجان‌غربی
  • 39 تغییر کاربری غیر مجاز در ساری قلع و قمع شد
  • ۳۹ تغییر کاربری غیر مجاز در ساری قلع و قمع شد
  • تخریب ۹ بنای غیرمجاز در اراضی کشاورزی قزوین
  • ۱۷۹ مورد ساخت و ساز غیر مجاز در استان بوشهر شناسایی شد
  • سه هزار مورد تغییر کاربری زمین‌های کشاورزی در آذربایجان‌غربی شناسایی شد
  • ۳ هزار مورد تغییرکاربری زمین‌های‌کشاورزی در آذربایجان‌غربی شناسایی شد
  • تخریب ساخت و ساز‌های غیرمجاز در ٢٠ هکتار از اراضی کرمان