Web Analytics Made Easy - Statcounter

تبریز - ایرنا - فرماندار بناب گفت: با توجه به مشاهده شیوع آنفلوانزا در برخی کشورهای همسایه احتمال شیوع مجدد این بیماری فوق حاد پرندگان در این شهرستان وجود دارد.

به گزارش ایرنا، امین رفیعی روز پنجشنبه در جلسه شورای پدافند غیرعامل این شهرستان افزود: این شهرستان به علت موقعیت جغرافیایی و وجود تالاب قره قشلاق در معرض این بیماری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با تاکید بر ضرورت پیشگیری از آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در این شهرستان از سوی مسئولان ذیربط اظهار کرد: در شرایط فعلی تالاب قره قشلاق نیز در معرض تهدید مسائل زیست محیطی منطقه ای قرار دارد.
فرماندار بناب با بیان اینکه افزایش قیمت مرغ و تخم مرغ ناشی از شیوع این بیماری در ماه های اخیر در این شهرستان است، یادآوری کرد: هم اکنون 36 واحد مرغداری در این شهرستان فعال است که 25 واحد آن بدون پروانه و غیرمجاز بوده و اخیرا 13 واحد از مرغداری های غیرمجاز نیز با حکم قضایی پلمپ شد.
رفیعی ادامه داد: آسیب هایی که در این بخش ایجاد شده بیشتر از ناحیه واحدهای غیرمجاز بوده و باید برای کنترل شرایط همچنان بازار پرندگان این شهرستان تعطیل باشد.
وی با تشریح شرایط منطقه بر ضرورت هر چه بیشتر رعایت الزام های پدافند غیرعامل در این شهرستان تاکید کرد.
رئیس اداره دامپزشکی بناب نیز در این جلسه با قدردانی از اعضای شورای پدافند غیرعامل این شهرستان برای کنترل بیماری آنفلوانزای مرغی در منطقه گفت: مهر امسال 31 واحد مرغداری این شهرستان درگیر این بیماری بود که در پی آن حدود 800 هزار قطعه جوجه و مرغ، 39 تن تخم مرغ و 225 تن دان مرغ معدوم شد.
عبدالرضا حنیفی افزود: هم اکنون با وجود اینکه برخی استان های کشور درگیر این بیماری هستند آذربایجان شرقی جزو استان های پاک بوده و ضروری است هوشیاری خود را برای کنترل هرچه بیشتر این بیماری حفظ کنیم.
وی با اشاره به راه های نفوذ آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در سطح این شهرستان اظهار کرد: تالاب گردشگری قره قشلاق محل مهاجرت پرندگان یکی از کانون های شیوع این بیماری است و با توجه به همفکری هایی که با مسئولان اداره حفاظت محیط زیست شده فعلا ورود گردشگر به این تالاب ممنوع و این تالاب در حال قرنطینه است.
رئیس اداره دامپزشکی بناب بازارچه پرندگان را از دیگر کانون های شیوع این بیماری اعلام کرد و گفت: این بازار نیز برای کنترل این بماری از سوی شهرداری تعطیل است.
حنیفی عمده مشکل اداره دامپزشکی بناب را در انجام ماموریت های محوله کمبود اعتبار اعلام کرد و خواستار تخصیص اعتبار مورد نیاز از محل اعتبارهای مدیریت بحران استان به بخش دامپزشکی شد.
وی گفت: سرمایه صنعت طیور بناب بیش از پنج هزار میلیارد ریال است و از این رو حفظ و نگهداری این صنعت اعتبار ویژه ای را می طلبد.
مدیر جهاد کشاورزی بناب نیز در این جلسه ورود نهادهای دامی بصورت غیرقانونی و چمدانی را از کانون های احتمال بروز و شیوع آنفولانزای مرغی در منطقه دانست و گفت: میادینی که اقدام به فروش نهاده های دامی و انواع کودهای شیمیایی می کنند از سوی جهاد کشاورزی کاملا رصد و کنترل می شود.
حسینعلی فتحی، وظیفه جهاد کشاورزی را کنترل و جلوگیری از عرضه غیرقانونی نهاده های دامی و انواع کودهای شیمیایی غیرمجاز اعلام کرد و افزود: برخی از صنوف اقدام به عرضه برخی محصولات می کنند که در پروانه کسب آن ها قید نشده است.
وی یادآوری کرد: با همکاری اداره صنعت، معدن و تجارت این شهرستان نسبت به ساماندهی این قبیل صنوف اقدام شده است.
شهرستان بناب با 126 هزار نفر جمعیت در فاصله 110 کیلومتری جنوب مرکز آذربایجان شرقی واقع شده است.
8023/518

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۱۶۳۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار مهم به مردم؛ افزایش احتمال مرگ‌ومیر با این عمل پرطرفدار!

یک فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی گفت: اگر فردی احساس چاقی می‌کند یا از وزن خود رضایت ندارد به هیچ عنوان نباید به فکر عمل جراحی پلاستیک زیبایی باشد بلکه قبل از آن باید به همکاران متخصص تغذیه یا متخصصان چاقی مراجعه کند و در نهایت پس از کاهش وزن و رسیدن به وزن ایده‌آل، به جراح پلاستیک مراجعه کند.

سید صاحب حسینی‌نژاد در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به تمایل به انجام عمل‌های زیبایی از جمله پیکرتراشی اظهار کرد: در حال حاضر عمل‌های زیبایی به ویژه پیکرتراشی در سطح جامعه بسیار فراگیر شده است در حالی که باید توجه شود این جراحی‌ها، عمل‌های درمانی هستند؛ همان طور که افراد برای بسیاری از بیماری‌ها مانند بیماری قلبی و گوارشی به پزشک مراجعه می‌کنند باید برای انجام عمل‌های زیبایی نیز به پزشک مربوطه مراجعه کنند.

وی افزود: در مدت آموزش جراحی پلاستیک و زیبایی به جراحان فوق تخصص، آموزش‌هایی ارائه می‌شود تا بسیاری از مراجعه‌کنندگان را از انجام عمل‌ها منصرف کنند. یادمان باشد که فرد برای انجام عمل زیبایی به ویژه پیکرتراشی باید از هر نظر در سلامت کامل عمومی باشد. به هیچ عنوان نباید دیابت داشته باشد و در صورت داشتن این بیماری، باید دیابت کنترل شده باشد. همچنین فرد نباید بیماری تیروئید داشته باشد و در صورت داشتن این بیماری، باید کنترل شده باشد.

این فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی بیان کرد: زمانی که فردی به یک پزشک فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی مراجعه می‌کند باید ارزیابی‌های قبل از عمل برای وی انجام شود. به طور مثال فاکتورهای خون، دیابت، تیروئید، کبد و کلیه بررسی شود و فرد باید از هر نظر در سلامت کامل باشد یا بیماری وی تحت کنترل باشد.

حسینی‌نژاد عنوان کرد: پیکرتراشی شامل آبدومینوپلاستی، لیپوساکشن و لیپوماتیک است. لیپوماتیک‌ها، جراحی‌هایی هستند که تنها تجمع موضعی و کوچک چربی در سطح بدن را برطرف می‌کنند اما لیپوساکشن بسیار فراگیرتر است و چربی‌های قسمت‌های مختلف بدن را تخلیه می‌کند.

وی افزود: آبدومینوپلاستی نیز یک عمل جراحی است که بر لیپوساکشن افزوده می‌شود. در این جراحی، شاخص توده بدنی برای شروع عمل‌های پیکرتراشی بسیار مهم است و فردی که تحت این جراحی قرار می‌گیرد باید شاخص توده بدنی مناسبی داشته باشد و دچار چاقی‌های مفرط نباشد.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با بیان اینکه عمل‌های جراحی پلاستیک برای کاهش وزن نیستند، گفت: اگر فردی احساس چاقی می‌کند یا از وزن خود رضایت ندارد به هیچ عنوان نباید به فکر عمل جراحی پلاستیک زیبایی باشد بلکه قبل از آن باید به همکاران متخصص تغذیه یا متخصصان چاقی مراجعه کند و در نهایت پس از کاهش وزن و رسیدن به وزن ایده‌آل، به جراح پلاستیک مراجعه کند.

وی افزود: تاکید می‌شود کسانی که عمل‌های زیبایی انجام می‌دهند خود را به عنوان بیمار فرض کنند بنابراین بیمار حتما باید به پزشک مراجعه کند و به جز پزشکان دوره‌دیده جراحی پلاستیک که در عمل‌های سخت تبحر دارند، نباید به فرد دیگری مراجعه کرد.

حسینی‌نژاد گفت: جراحی‌های پیکرتراشی با عارضه و مرگ و میر همراه هستند. اگر فردی از نظر سلامت عمومی و ایمنی در شرایط مناسب و ایده‌آل نباشد شانس آسیب، عارضه و مرگ و میر برای وی وجود دارد بنابراین تاکید می‌شود برای انجام جراحی به متخصص جراحی پلاستیک مراجعه شود تا همه جنبه‌های عمومی بررسی و سنجیده شود.

وی افزود: کارهای زیبایی باید توسط پزشک متخصص زیبایی انجام شود و کلینیک‌های زیبایی یا کسانی که در این خصوص فعالیت دارند، صلاحیت انجام این کار را ندارند. این عمل‌ها توام با عارضه و مرگ و میر هستند و فرد باید در شرایط بسیار مناسب جراحی شود.

دیگر خبرها

  • این دو عامل احتمال پارکینسون را افزایش می دهد
  • تاثیر آفت‌کش‌ها بر افزایش احتمال پارکینسون
  • هشدار مهم به مردم؛ افزایش احتمال مرگ‌ومیر با این عمل پرطرفدار!
  • وضعیت مطلوب تالابهای نقده
  • شیوع بیماری ناشناخته در بدخشان
  • مرکز جامع پیشگیری ، کنترل و بیماریهای غیر واگیر  در مرکز خدمات جامع سلامت گلها راه اندازی شد
  • تالاب های نقده، فرصتی برای رونق اکوتوریسم
  • تالاب درگه سنگی پذیرای بیش از ۱۵ هزار قطعه فلامینگو بود
  • هفته سلامت، نقش فعالیت‌های تشخیصی آزمایشگاهی دامپزشکی در بهداشت دام
  • سال گذشته تالاب درگه سنگی پذیرای بیش از ۱۵ هزار قطعه فلامینگو بود