Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی به نقل از روابط عمومی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان، داود بهبودی  اظهار کرد: ما مسئولان قبول کرده‌ایم که به مردم خدمت کنیم و در گذشته اداره کشور مبتنی بر درآمد نفت بوده و ما عادت کرده‌ایم بودجه بدهند تا کار کنیم؛ اما حالا وضعیت فرق کرده و دیگر از آن پول‌ها خبری نیست؛ هرچند زمانی هم که زیاد بوده به شهرستان چاراویماق کم رسیده!
وی افزود: در هر حال هدف، توسعه شهرستان است؛ توسعه هم یک اتفاق درونزا بوده و ظرفیت‌هایی که آب و خاک این شهرستان دارد به تنهایی برای توسعه کافی هستند؛ البته شاید لازم باشد از بیرون نیز یکسری سرمایه، تکنولوژی و یا متخصص بیاریم؛ در برخی جاها هم لازم است نهادسازی کنیم و رفتارها و نحوه مدیرت تغییر یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بهبودی بیان کرد: وظیفه اصلی دولت تسهیل‌گری و بسترسازی توسعه است؛ در حالی که تابحال فکر می‌کردیم دولت عامل توسعه است؛ در نتیجه یک سری از توقعات را خود ما ایجاد کرده‌ایم و از آنجایی که نتوانستیم این توقعات را برآورده کنیم نارضایتی ایجاد شده که نتیجه آن مهاجرت است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان‌شرقی در عین حال خاطرنشان کرد: در برخی شاخص‌ها مانند مکانیزاسیون کشاورزی وضعیت شهرستان خوب است.
این اقتصاددان متذکر شد: همه احساس می‌کنیم که نتیجه مطلوب حاصل نشده، پس باید رویکردهای خود را تغییر دهیم. مثلا عزیزان سپاه در راه‌اندازی صندوق‌های مشاغل خرد روستایی باید جدی باشند چرا که این صندوق‌ها و تضمین‎های زنجیره‌ای آنها که یک تجربه موفق در دنیا و کشور به شمار می‌رود و می‌تواند آثار بسیار مطلوبی داشته باشد.
وی در ادامه صحبت‌های خود توضیح داد: سیاست شرکت شهرک‌های صنعتی تقاضا محوری است و اگر تقاضا برای زمین در شهرک باشد می‌توان راه اندازی و توسعه شهرک را تسریع کرد؛ در هر صورت وظیفه ما حل مشکل است یعنی اینکه قوانین را نرم‌تر اجرا و امور را تسهیل کنیم.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۱۶۴۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موانع آبگیری سد قشلاق صحنه

غلامرضا شهبازی، فرماندار صحنه گفت : صحنه یکی از شهرستان‌های شرقی استان کرمانشاه در ۵۵ کیلومتری از مرکز استان واقع شده که دارای دو بخش مرکز و دینور است.

وی صحنه را یکی از شهرستان‌های پیشرو در حوزه صنعت و کشاوری معرفی کرد و گفت: صحنه بیش از ۸ هزار و ۵۰۰ هکتار از باغات استان کرمانشاه را به خود اختصاص داده و بیش از ۳۵ درصد محصولات باغی استان را تأمین می‌کند.

فرماندار صحنه با اشاره به آب و هوای متبوع و دلپذیر این شهرستان، تصریح کرد: صحنه به واسطه دارا بودن چشمه‌سار‌ها و سراب‌های زیبا یکی از شهرستان‌های منحصربه‌فرد است که همواره پذیرای مهمانی از استان و خارج از استان است.

وی در خصوص مشکلات سد قشلاق صحنه، تصریح کرد: عملیات اجرایی احداث سد قشلاق صحنه به‌عنوان مگاپروژه عمرانی در سطح استان در راستای طرح اقتصادی توسعه و رونق کشاورزی توسط آب منطقه‌ای سال ۱۳۸۸ کلنگ‌زنی شد.

شهبازی تصریح کرد: روستا‌های اسلام آباد و قشلاق در کاسه سد واقع شده که آب منطقه‌ای در ارزیابی اراضی کشاورزی و املاک واقع در این مناطق اقداماتی داشته و حدود ۸۰ هکتار از ۳۳۰ هکتار آن تملک و به نام دولت سند زده، اما در سال ۹۴ اداره اوقاف اعلام کرد املاک این چند روستا وقف خاص است.

وی ادامه داد: همین موضوع دوگانگی را برای آب‌منطقه‌ای به وجود آورده، علی‌رغم اینکه این پروژه عمرانی حدود بیش از ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و باید آبگیری شود به واسطه مشکل اوقافی همین طور مسکوت مانده و مردم از نعمت بزرگ این سد متنعم نشده‌اند.

فرماندار صحنه تصریح کرد: اخیرا جلسه‌ای به منظور پیگیری مشکلات و مرتفع کردن موانع آبگیری سد قشلاق صحنه با حضور معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری، نماینده منتخب مردم صحنه، کنگاور و هرسین در مجلس شورای اسلامی و مدیران کل ادارات مرتبط با این موضوع در محل سالن جلسات فرمانداری صحنه برگزار و تصمیماتی برای رفع موانع موجود اتخاذ شد.

وی ادامه داد: در نهایت مقرر شد تا ۳۱ اردیبهشت‌ماه نتیجه کارشناسی اوقاف و آب منطقه‌ای به معاونت عمرانی استانداری و فرمانداری ارائه شود تا به سمع و نظر مردم برسد.

شهبازی در بحث جانمایی روستا‌های اسلام آباد و قشلاق توسط بنیاد مسکن هم، گفت: اولویت با اهالی روستا‌هایی است که هم‌اکنون در روستا استقرار دارند که ۱۶۷ قطعه جانمایی شده و در صورت تعداد بیشتر، بنیاد مسکن زمین را تأمین می‌کند.

وی درخصوص شهرک صنعتی شهرستان صحنه، گفت: شهرک صنعتی آب‌باریک یکی از شهرک‌های صنعتی پویا و فعال استان است که واحد‌های اقتصادی بزرگی همچون ایران خودرو، ذوب‌آهن نورد شهدای کرمانشاه و... در آن استقرار دارند .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • برخی شهرک‌های زنجان کمبود مدرسه دارند
  • اصلاحات ، راه برون رفت از بحران مهاجرت سرمايه های انسانی
  • شهرک حمل ونقل خمینی‌شهر راه‌اندازی می‌شود
  • روان‌سازی و تسهیل در مرزها منجر به افزایش صادرات به افغانستان خواهد شد
  • ژاپن اظهارات بایدن درباره مهاجرهراسی را تاسف آور خواند
  • پیش‌بینی تجارت ۲۰ میلیارد دلاری با عراق/ احداث شهرک صنعتی مشترک
  • لکه‌های صنعتی غرب البرز به شهرک صنعتی تبدیل شود
  • موانع آبگیری سد قشلاق صحنه
  • حملات جدید حزب الله به شتولا و آویویم
  • از انهدام ۲۰ باند جرایم سایبری تا درگیری منجر به قتل در مازندران