Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار استان تهران خبرگزاری بسیج؛  مهدي رفیعی جهادگر مبتکر ۲۱ ساله دارای مدرک کاردانی مدیریت فرهنگی توليد كننده روغن های مختلف گیاهی در خصوص چگونگي ورودش به اين عرصه و ويژگي هاي كارش گفت: روغن های گیاهی را از گیاهان، میوه ها یا دانه‌ی آنها استخراج می‌کنند دارای ارزش غذایی بسیار بالایی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اين جوان توليد كننده بسيجي كه از نمونه ها و الگو هاي برتر اقتصاد مقاومتي استاني نيز است علاوه بر توجه به كيفيت بالاي محصولش، جنبه هاي معنوي و محرومیت زدایی را نيز در كارش جای داده است.

وی در مورد هدف خود از راه اندازی این کارگاه گفت: از سال ۱۳۹۲ که قرارگاه جهادی طلیعه داران ظهور را تشکیل دادیم مثل خیلی از مراکز خیریه که در راستای محرومیت زدایی فعالیت می کنند، ما نیز ورود به این عرصه را در برنامه خود گنجاندیم و تصمیم گرفتیم که منبع درآمد ثابت و پایداری داشته باشیم تا بتوانیم کارهایمان را با اثر بخشی بیشتری انجام دهیم. ما به فکر خود اتکایی و ایجاد اشتغال پایدار افتادیم. در این راستا کار تولید روغن را بعد از مشاوره و تحقیق بسیار در پیش گرفتیم و شروع کارها از روغن کنجد آغاز نمودیم.

 روغن يكي از مواد غذايي اصلي در سبد غذايي روزانه مردم جامعه است و كيفيت و سالم بودن آن نقشي عمده در سلامت جسمي مردم ايفا مي كند. روغنهاي گياهي امروزه جايگزيني مناسب براي روغنهاي با منشا حيواني محسوب مي شوند. در راستای تحقق سیاست اقتصاد مقاومتی و به منظور محرومیت زدایی و کسب درآمد پایدار به فکر کاری افتادم که با پشتكار در راستای شكوفا سازی اقتصاد بومي استان و كشور قدمی بردارم.

بعد از تحقيقات بسیار متوجه شديم كه بیشتر روغن هاي درون كشور وارداتي است و به همين جهت روغن‌گیری از دانه‌های گیاهی را انتخاب کردم. ابتدا یک دستگاه صنعتی را تهیه کردیم. در ابتدای کار بازار فروش آنچنانی نداشتیم ولی با کمک بچه های اقتصاد مقاومتی این کار پیشرفت پیدا کرد و در حال حاضر به ۸۲ مدل روغن رسیده است. که به لطف خدا شماره ثبت و بهره برداری گرفتیم  این عامل باعث شد که ما چند نفر از سرپرست خانوارهایی که تحت پوشش هستند را مشغول به فعالیت کنیم و برای آنها منبع درآمدی ایجاد نماییم. چند نفری داخل کارگاه مشغول هستند غیر مستقیم هم به صورت بازاریابی کار می کنند یعنی ما قیمت کف به خیلی ها می دهیم و آنها می روند پخش می کنند. مثلا یک روغن کنجد که الان ۴۰۰۰۰ هزار تومان است ما ۲۳۰۰۰ هزار می فروشیم و خود آن افراد ۲۷۰۰۰ تومان به فروش می رسانند.

 پایلوت کار ما در حال حاضر شهر ری است اقلام تولیدی کارگاه هم در سطح شهرستان توزیع می شود ولی در حال گسترش این کار در سطح ۱۶ شهرستان استان تهران هستیم که بتوانیم برای همه شهرستان ها یک کارگاه ایجاد کنیم که منبع درآمدی برای سرپرست خانوارها باشد.

  بعضی مواد اولیه را از خود تهران تهیه می کنیم ولی اکثریت را از شهرهای دیگر مانند مشهد و... تهیه می کنیم. بعضی مواد هم مانند کنجد که تولید ایرانی برای روغن گیری مناسب نیست و از پاکستان فرستاده می شود. ۴ مدل کنجد برای روغن گیری داریم سودانی، افغانی، هندی و پاکستانی که بهترین مدل افغانی است و در درجه بعدی پاکستانی اما چون مدل افغانی بو می دهد و خیلی ها نمی توانند تحمل کنند از مدل پاکستانی بیشتر استفاده می شود.

 ما تلاش میکنیم بهترین جنس را به مشتری بدهیم آن چیزی که الان تولید می کنیم مدل کنجد دو بار بوجار پاکستانی است. البته خیلی از کارگاه ها از کنجد های سودانی برای سود آوری استفاده می کنند.

  این بسیجی کارآفرین افزود: در حال حاضر کارگاه ما ۳۰ متر مساحت دارد. دستگاه صنعتی که در حال حاضر داریم برای کنجد، بادام، سیاه دانه، نارگیل و... استفاده می شود. دیگر دستگاه ما هسته انار و هسته انگور را می گیرد. دستگاه دیگر  برای ارده استفاده می شود. بهتر است مکان کارگاه ثابت و مشخص باشد که سازمان غذا و دارو آن مکان را تأیید کند که بتوانیم پخش کنیم و با قیمت پایین به خانوارها توزیع کنیم که آنها هم  بین فامیل و اقوام پخش کنند.

به این صورت هم کار در خانه صورت خواهد گرفت و هم درآمد ثابتی کسب خواهد شد. برای شروع کار حدود ۱۵ میلیون آن هم فقط برای کنجد هزینه لازم است. دستگاه حدود ۱۰ تا ۱۲ میلیون تومان است کنجد و وسایل دیگر را هم باید خریداری کرد. وی به بازار رقابت محصولات اشاره و بیان کرد: اغلب مصرف کنندگان از کیفیت کنجد بی خبرند چرا که ظاهر همه کنجدها یکی است ولی از نظر کیفیت فرق دارند. این تفاوت زمانی احساس می شود که دو روغن تولیدی در کنار همدیگر گذاشته شود. مسلما روغنی که از کنجد با کیفیت بالاتر گرفته می شود دارای قیمت بیشتری هم است. وي افزود: كاهش كلسترول خون، جلوگيري از بيماري‌هاي مفصلي و آرتروز و همچنين منبع غني ويتامين اي و كلسيم موجود در کنجد سه برابر شير است. این جهادگر اقتصاد مقاومتی افزود: در واقع هر کاری را می خواهیم انجام دهیم قبل از هر چیزی باید دنبال بازار فروش آن محصول باشیم. اگر بازار فروش را مدنظر نداشته باشیم با آفت و ضرر مواجه خواهیم شد. وي در پايان علاوه بر قدرداني از سازمان بسيج سازندگي استان تهران به دليل اعطاي تسهيلات اقتصاد مقاومتي و اشتغالزايي و محرومیت زایی از دولت و دستگاه هاي مختلف درخواست داشت تا با حمايت هاي بيشتر و بهتر به جوان هاي مبتكر و تلاشگر ايراني فرصت دهند تا ميهن اسلامي خود را خود كفا و شكوفا نمايند و به بيانات مقام معظم رهبري جامه عمل بپوشانند.

انتهای پیام/

 

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۱۸۳۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحولات خیره کننده حاصل از تلاقی فین تک با مدیریت درآمد شرکت های هواپیمایی

تین نیوز خلیل معمارزاده :

فین تک یعنی به کارگیری همزمان فناوری های کامپیوتری ICT و مدل های ریاضیات اقتصاد مهندسی در فرآیندهای مالی. 

حال نقطه تلاقی فین تک و شرکت های هواپیمایی ، نظام پرداخت Payment مسافرین و آژانس های آنلاین فروش OTAs در سامانه حسابداری درآمد(Revenue Accounting System-RAS) است. این سامانه RAS می بایست با سامانه های CRS و DCS شرکت های هواپیمایی یکپارچه باشد که تمام این سه سامانه CRS/DCS و RAS اجزاء اصلی و به هم پیوسته سیستم مدیریت درآمد شرکت های هواپیمایی را تشکیل می دهند. 

هدف از به کارگیری فین تک در روش های پرداخت سیستم مدیریت درآمد شرکت های هواپیمایی ضمن ارائه گزینه های متنوع پرداخت به مسافرین و آژانس های مسافرتی آنلاین OTAs و بهبود تجربه آنها ، "افزایش درآمد از طریق پرداخت" است که با استفاده از مدل های اقتصاد مهندسی و در نظر گرفتن ارزش زمانی پول ، تورم و بهره طراحی می شوند.

فضای بکر کسب و کار شرکت های هواپیمایی ایران در تحول و نوآوری انواع روش های پرداخت معمولا دست گرفته می شوند زیرا به روند نرخ بالای تورم اقتصاد ایران حداقل طی ۵ سال آینده و اهمیت بسیار بالای ارزش زمانی پول ، گردش وجوه نقد Cash Flow و قدرت نقدینگی Liquidity و همچنین شاخص های هزینه ای بالای پرداخت از طریق کارت های بانکی ، هزینه ها به ازای هر تراکنش و نرخ رزروهای ناموفق به موفق توجهی نمی شوند که شواهد این خلا درک شده را در واگذاری و برون سپاری مدیریت و عقلانیت بازرگانی شرکت های هواپیمایی ایران به چارترکنندگان و اخیراً به آژانس های آنلاین فروش OTA عمده بازار را به وضوح می بینیم.

دو راهکار عمده جهت افزایش درآمد شرکت های هواپیمایی ایران از دریچه روش های پرداخت فراروی آنها قرار دارد. 

یکی طرح های حق اشتراک Subscription طی همان کارت های اعتباری با برند خود که نمونه های آنها را این روزها حتی در فروشگاه های زنجیره ای بزرگ ایران شاهدیم که با پرداخت آبونمان ثابت می توانند بسیار سودآور باشند. این کارت ها می توانند امتیازات حاصل از خریدها و پاداش ها و همچنین کلیه خدمات مورد نیاز در زنجیره سفرهای هوایی (مانند هتل ها) را ارائه کنند ، هزینه تراکنش ها را جبران کرده و ابزاری قوی برای حفظ مشتری ایجاد کنند ، تمایز در خدمات ویژه را با فروش در کلاس های نرخی بالاتر و عایدی Yield بیشتر فراهم نمایند و نهایتاً درآمدهای اصلی ، متنوع و کمکی قابل توجهی را وصول و کسب نمایند. دقت کنیم که حاصل جمع سود در زنجیره تأمین سفرهای هوایی جبری نبوده و هم افزایی Synergy تشدیدی هم دارد یعنی جمع سود ۳۰ درصدی از فروش صندلی هواپیما و سود ۵ درصدی ناشی از کمیسیون و Mark-up فروش هتل بیش از جمع جبری ۳۵ درصدی خواهد بود.

دومین راهکار روش Buy-Now-Pay-Later اقساطی یا BNPL است که نیاز به طراحی های مهندسی هوشمندانه اقتصاد مهندسی دارد و هم اکنون نیز توسط سوپراپلیکیشن های ایرانی در قالب طرح های اعتباری جهت مشتریانشان به سرعت در حال رشد هستند.

در بررسی تجربه بین المللی این همگرایی بین صنعت سفر و فین تک از هر دو طرف بوده است. به نحوی که هم شرکت های بزرگ مالی و ارائه دهندگان فین تک و حتی بانک ها در حوزه نظام پرداخت سفر سرمایه گذاری کرده اند و هم برعکس. برخی از نمونه های قابل توجه همکاری بانک های Citi با Booking و Capital One با Hooper است که مورد Hooper بسیار جالب و چشمگیر است. Hooper در سال ۲۰۱۹ به طور قابل توجهی مجموعه محصولات و خدمات خود را در حوزه فین تک گسترش داد و منجر به آن شد که حدود ۴۰ درصد از کل سبد (پورتفولیو) درآمدی Hooper در سال ۲۰۲۲ از فین تک باشد! حال حتی JP Morgan هشیار شده و درحال سرمایه گذاری در یک پلتفرم ابتکاری سفر با خدمات کامل است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • بررسی رونداجرا وبرنامه های محرومت زدایی در نقده
  • توجه به زیرساخت‌های حوزه امنیت غذایی یک ضرورت است
  • پیش بینی سود پتروشیمی بوعلی سینا در سال ۱۴۰۳/ بوعلی در سال ۱۴۰۲ چقدر سود ساخت؟
  • تحولات خیره کننده حاصل از تلاقی فین تک با مدیریت درآمد شرکت های هواپیمایی
  • محرومیت‌زدایی در حوزه آب شرب از سیاست‌های وزارت نیرو است
  • ۸۰۰ هزار تن روغن و گندم از بنادر مازندران وارد شد
  • توسعه زیرساخت‌ها در بنادر امری ضروری است
  • ضرورت توجه به زیرساخت‌های حوزه امنیت غذایی
  • تولید، اشتغال و تأمین معاش خانواده، ثمره پشتکار بانوی اراکی
  • افتتاح ۱۱۷ طرحِ محرومیت زدایی در بم