Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - ياسوج - ايرنا - نماينده مردم شهرستان‌هاي کهگيلويه، بهمئي، چرام و لنده در مجلس شوراي اسلامي گفت: سه شرکت خارجي با دادن پيشنهاد اوليه آمادگي خود را براي طراحي و ساخت کارخانه فسفات چرام اعلام کرده‌اند.

عدل هاشمي پور پنجشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ايرنا اظهار داشت: تا پايان شهريور 1397 مطالعات اکتشافي و فنّاوري طرح انجام خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي گفت: برآورد اوليه مقدار ذخيره فسفات چرام بيش از 100 ميليون تن است.
هاشمي پور عنوان کرد: طرح فسفات چرام علاوه بر توسعه معدني استان زمينه‌ساز توليد محصولاتي مانند کودهاي فسفاته و اسيد فسفريک مي‌شود.
وي بيان کرد: اين طرح از نظر اشتغالزايي و توسعه نقش مهمي در توسعه اقتصادي شهرستان چرام خواهد شد.
مديرعامل طرح معدن فسفات چرام نيز به خبرنگار ايرنا گفت: عمليات اجرايي و اکتشاف طرح معدن فسفات چرام پس از بازديد وزير صنايع و معادن از استان در آبان امسال آغاز شد.
آرمين اسکويي اظهار کرد: براي تکميل مطالعات اکتشافي و تهيه بهترين فنّاوري ازنظر فني و اقتصادي حدود 200 ميليارد ريال تخصيص داده شد.
کارخانه فسفات چرام در زميني به مساحت 50 هکتار در فاصله هشت کيلومتري شهر چرام در دست ساخت است.
عمليات اکتشافي معدن فسفات چرام از سال 1349 آغاز شد و تا سال 1372 به طول کشيد و پس‌ازآن مطالعات امکان‌سنجي فني و اقتصادي شروع شد.
شهرستان چرام با بيش از 32 هزار نفر جمعيت در 160 کيلومتري ياسوج مرکز کهگيلويه و بويراحمد واقع شده است.
7531/6110
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۲۰۶۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احداث بزرگراه در محور خاش- سراوان

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز سیستان وبلوچستان، اکبری افزود: محور خاش- سراوان یکی از معابر رسمی و مهم در محدوده این استان با کشور پاکستان است که نقش مهمی در مبادلات تجاری و توسعه اقتصادی این استان و شرق کشور دارد که با پیگیری‌های این اداره کل برای نخستین بار ساخت بزرگراه در این مسیر از محل اعتبارات ملی آغاز شد.
وی ادامه داد: طول کلی محور خاش- سراوان ۱۵۱ کیلومتر است که بر اساس برنامه ریزی انجام شده ساخت بزرگراه در این مسیر در قالب شش قطعه اجرایی می‌شود.
مدیرکل راه و شهرسازی استان هدف از ساخت بزرگراه را افزایش ایمنی و کاهش تصادفات جاده‌ای، افزایش سرعت و ظرفیت مسیر، تسهیل در تردد زوار اربعین و توسعه و رونق اقتصادی این خطه برشمرد.
اکبری با بیان اینکه وقتی مبحث ترانزیت در سیستان و بلوچستان در اولویت قرار دارد، انتظار می‌رود که شبکه بزرگراهی نیز تسهیل کننده آن باشد، گفت: امید می‌رود با اجرای این طرح ها، روند توسعه راه که زیربنای پیشرفت همه بخش‌های دیگر است، سرعت گرفته و علاوه بر ایجاد اشتغال بیشتر، شاخص‌های توسعه اقتصادی نیز روز به روز گسترش یابد.

دیگر خبرها

  • توسعه حمل و نقل بر پایه هوش مصنوعی و اینترنت اشیا در کارخانه نوآوری آزادی
  • پشت پرده فعال‌شدن دیپلماسی آفریقاییِ ایران چیست؟
  • حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است
  • حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است/ آماده تعامل هستیم
  • وزیر صمت: با وجود تحریم ۱۵۳ میلیارد دلار تجارت خارجی داریم
  • ۱۵۳ میلیارد دلار؛ حجم تجارت خارجی ایران
  • ما آماده تعامل هستیم، حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است
  • ایران آماده تعامل است/ ۱۵۳ میلیارد دلار حجم تجارت خارجی داریم
  • احداث بزرگراه در محور خاش- سراوان
  • کارخانه نوآوری اصفهان هوشمند راه‌اندازی می‌شود