Web Analytics Made Easy - Statcounter

هدایت الله خادمی عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار پارلمانی ایسکانیوز هدف از ایجاد، ادغام یا تفکیک دستگاهها را تشریح کرد و گفت: تشکیل یک دستگاه یا وزارتخانه به منظور تسهیل و انجام بهتر امور، وظایف و مسوولیت هایی است که برای آن بخش تعریف می شود، بنابر این قبل از آنکه برای دستگاهها بخواهیم تصمیمی بگیریم، بهتراست بدانیم که چه برنامه ای داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه هرگز عملکرد دستگاهها را بررسی نمی کنیم گفت: آیا بهتر نیست قبل از آنکه دست به تفکیک وزارت صنعت، معدن و تجارت بزنیم، عملکرد آن را بررسی می کردیم و سپس چنین تفکراتی را در نظر می گرفتیم.

نماینده ایذه و باغملک با ابراز تاسف از اینکه هنگام ادغام وزارت بازرگانی در وزارت صنایع ومعادن نیز کار کارشناسی انجام نشد گفت: اکنون کسانی که به دنبال تفکیک وزارت صنعت، معدن و تجارت هستند بازهم اشتباه می کنند زیرا به جای آنکه اشکالات را بررسی و در خصوص آنها نظر بدهند، نسبت به بزرگ کردن دولت با ایجاد وزارتخانه جدید طرح موضوع می کنند.

وی تفکیک وزارت صنعت، معدن و تجارت را به زیان مدیریت کلان کشور دانست و گفت: اکنون کسانی که مدعی ایجاد این وزارتخانه هستند معتقد هستند که تنها یک وزیر اضافه می شود در صورتی که بیش از اینها گسترش خواهد یافت و برای دولت و البته اقتصاد کشور هزینه خواهد داشت.

خادمی ادغام و تفکیک وزارتخانه را بازی دولت و مجلس توصیف کرد وگفت: معلوم نیست چه کار می کنیم. یک روز چند وزارتخانه را ادغام می کنیم و مدتی بعد پشیمان می شویم که چرا چنین کاری کردیم و همه کارهای کشور را رها میکنیم و به تفکیک این وزارتخانه فکر می کنیم بدون آنکه بدانیم مشکل ا صلی کشور ما ادغام و تفکیک نیست.

وی با تاکید بر اینکه حل مشکلات و بهسازی امور را وزیر و کارکنان زیر مجموعه وزارتخانه رقم می زنند گفت: متاسفانه چون کارایی دستگاهها یا وزارتخانه های ما کم است، به جای آنکه دلایل کم کاری ها و مشکلات را بررسی کنیم، به فکر ایجاد وزارتخانه جدید می افتیم.

عضو کمیسیون انرژی مجلس از کمیسیون مشترک خواست به جای آنکه به تفکیک وزارتخانه ها فکر کنند و برای مجلس و دولت حاشیه درست کنند، اشکالات را بررسی کنند و راهکارهای عملی برای حل آنها ارایه دهند.

وی با تاکید بر مخالفت با تفکیک وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: اگر این تفکیک صورت بگیرد نه تنها باید وزارتخانه جدید ایجاد کنیم، بلکه باید ساختمان برای وزارتخانه جدید تهیه شود و در سراسر کشور نیز تشکیلات و کادر و تجهیزات برای آنها تهیه کنیم که هر کدام از این موارد بخشی از بودجه را در شرایطی که با کسری بودجه رو به رو هستیم نابود می کند.

301

هدایت الله خادمی مجلس شورای اسلامی کمیسیون انرژی دولت دوازدهم

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۲۸۳۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور تغییر کرد

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با ابلاغ رئیس‌جمهور به‌عنوان رئیس شورای‌عالی انقلاب فرهنگی در حکمی عاطفه خادمی را به‌عنوان دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور منصوب کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با ابلاغ رئیس‌جمهور به‌عنوان رئیس شورای‌عالی انقلاب فرهنگی، بر اساس ماده واحده «تأیید انتخاب دبیر شورای فرهنگ عمومی» که در جلسه هشتم اسفند سال گذشته شورای‌عالی انقلاب فرهنگی بر اساس مصوبه جلسه بیست‌ویکم بهمن سال ۱۴۰۲ شورای معین شورای عالی انقلاب فرهنگی به پیشنهاد وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به تصویب رسیده، در حکمی عاطفه خادمی را به عنوان دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور منصوب کرد.

عاطفه خادمی پیش از این به‌عنوان مشاور اجتماعی وزیر و دبیر ستاد جمعیت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در این وزارتخانه مشغول به فعالیت بود؛خادمی متولد سال ۱۳۶۳ و دانش آموخته دکترای سیاستگذاری فرهنگی و به‌عنوان اولین زن فارغ التحصیل این رشته در کشور است.


وی عضو هیئت علمی پژوهشگاه مطالعات فرهنگی اجتماعی و تمدنی و دارای تألیفات پژوهشی با رویکرد سیاستگذاری در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی به‌ویژه با محوریت زنان و خانواده نیز هست.

در سوابق علمی و اجرایی وی می‌توان به تجربه همکاری با نهادهای مختلف مانند سازمان صدا و سیما، پژوهشگاه های مرتبط در حوزه علوم انسانی حول بررسی مسائل مختلف حوزه فرهنگ‌ و اجتماع، متمرکز بر حوزه های تحولی، مسئول دبیرخانه تحول مجتمع های قضایی خانواده در قوه قضاییه و دبیر دبیرخانه کمیته اجتماعی و فرهنگی سند تحول دولت سیزدهم اشاره کرد.

پیش از این سیدمجید امامی به‌عنوان دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور در این مسئولیت خدمت می‌کرد.

کد خبر 749609

دیگر خبرها

  • طرح مشکلات بانکی خراسان شمالی در هیئت دولت
  • تغییر نام استقلال در مسیر قانونی انجام شود
  • انتصاب عاطفه خادمی به‌عنوان دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور
  • دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور تغییر کرد
  • عاطفه خادمی دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور شد
  • افشاگری روحانی درباره دلایل ردصلاحیتش
  • جلسات دولت و مجلس برای اتخاذ تدابیر ارزی به کجا رسید؟
  • اختلاف دو وزارتخانه بر سر تغییر نام استقلال
  • آخرین نطق رشیدی کوچی در مجلس
  • وزارتخانه‌های نیرو، ارتباطات و سازمان انرژی اتمی پیشتاز صدور به موقع مجوز‌ها