Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد: گران ترین شهر های جهان در اروپا و آسیا قرار دارند، تهران یکی از ارزان ترین شهرهای خاورمیانه و جهان است.
به گزارش خرداد به نقل از ایسنا، اکونومیست در گزارش خود با عنوان " شهرهای آسیایی و اروپایی برای کسب عنوان گران ترین شهر جهان با هم رقابت می کنند"، ۱۳۳ شهر جهان را از نظر هزینه ها در ۱۵۰ بخش مختلف با یکدیگر مقایسه کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این گزارش شهر نیویورک آمریکا به عنوان شهر معیار در نظر گرفته شده است و شاخص هزینه های آن برابر ۱۰۰ در نظر گرفته شده است.
شهر سنگاپور با شاخص ۱۱۶، گران ترین شهر جهان است و هزینه های زندگی در آن ۱۶ درصد بیش از نیویورک است. به گفته اکونومیست، علت حضور نداشتن لندن و نیویورک در بین ۱۰ شهر گران قیمت جهان، تضعیف واحد پول ملی آمریکا و انگلیس بوده است.
پاریس و زوریخ، گران ترین شهرهای اروپایی و دومین شهرهای گران قیمت جهان با شاخص ۱۱۲ هستند و پس از آن این دو شهر، هنگ کنگ با شاخص ۱۱۱ و اسلو با شاخص ۱۰۷ قرار دارند. شهرهای ژنو و سئول به طور مشترک با شاخص ۱۰۶ و کپنهاگن با شاخص ۱۰۵، ششمین و هشتمین شهرهای گران قیمت جهان هستند و پس از آن، سیدنی با شاخص ۱۰۲ در رده دهم قرار دارد.
از سوی مقابل، به دلیل آن که واحد پول ملی ازبکستان به دنبال سقوط قیمت خود در سپتامبر سال گذشته حدود نیمی از ارزش خود را از دست داد، شهر تاشکند بیشترین رکورد کاهش هزینه های زندگی را به ثبت رساند و از رتبه ۳۵ سال گذشته به صد و دوازدهمین شهر گران قیمت جهان تبدیل شد.
همچنین تا پایان سپتامبر ۲۰۱۷، از منطقه خاورمیانه شهر امان در رده ۲۸، دوبی در رده ۶۶، دوحه در رده ۱۰۱، جده در رده ۱۰۷ و ریاض در رده ۱۱۷ گران ترین شهرهای جهان قرار دارند.
تهران و قاهره هر دو مشترکا در رده ۱۲۱ قرار دارند و تنها شهرهای الجزایر و دمشق، هزینه های زندگی پایین تری از تهران دارند. دمشق ارزان ترین شهر دنیا نیز به شمار می رود. طبق آمارهای اکونومیست، هزینه زندگی در تهران تقریبا نصف هزینه زندگی در شهر نیویورک است.
در اروپای شرقی، پراگ گران ترین شهر است و پس از آن مسکو و ورشو قرار دارند. ارزان ترین شهرها هم آلماتی و بخارست هستند. در اروپای غربی، پاریس و زوریخ گران ترین شهر ها و لیسبون و آتن ارزان ترین شهر ها هستند.
اما در آمریکای شمالی، نیویورک گران ترین شهر منطقه و سیزدهمین شهر گران جهان است و پس از آن لس آنجلس قرار دارد. ارزان ترین شهر ها هم به ترتیب تورنتو، آتلانتا و کلیولند هستند.
ارزان ترین شهر جهان دمشق است و پس از آن کاراکاس و آلماتی در رده های ۱۳۲ و ۱۳۱ قرار دارند. برچسب ها: اکونومیست ، گران ترین شهر های جهان ، اروپا ، آسیا

منبع: خرداد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۲۸۵۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهبود ۹ پله‌ای رتبه فضای کسب و کار کرمانشاه

ایسنا/کرمانشاه در کمیته بهبود فضای کسب و کار کرمانشاه، آخرین وضعیت شاخص فضای کسب و کار استان مطرح شد که بر اساس آن جایگاه کرمانشاه ۹ پله بین استان‌های دیگر ارتقاء یافته است.

به گزارش ایسنا، عبدالوحید محمدی معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه در اولین کمیته بهود فضای کسب و کار استان در سال ۱۴۰۳، با اشاره به بهبود ۹ پله‌ای جایگاه کرمانشاه از نظر شاخص فضای کسب و کار، گفت: اینکه تنها با دو دهم درصد بهبود شاخص فضای کسب و کار، رتبه استان ۹ پله ارتقاء یافت، بیانگر رقابت تنگاتنگ بین استان‌ها در این خصوص است.

وی ادامه داد: این ارتقاء جایگاه استان زمانی باعث خوشنودی خواهد شد که ادامه‌دار باشد، نه اینکه در فصول آینده جایگاه فعلی را از دست بدهیم.

محمدی بر لزوم همکاری بیشتر همه دستگاه‌ها برای بهبود شاخص فضای کسب و کار استان تاکید کرد تا بتوانیم جایگاه فعلی را باز هم ارتقاء دهیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه یکی از عواملی که به نظر می‌رسد به کمک بهبود فضای کسب و کار استان آمده را رونق پرداخت تسهیلات اشتغالزایی از سوی بانک‌ها در فصل پاییز عنوان کرد.

وی با بیان اینکه تامین مالی از بانک‌ها عامل بسیار مهمی در شاخص فضای کسب و کار استان است که چندان هم در اختیار ما نیست، گفت: متاسفانه کرمانشاه استانی کم درآمد است و این پایین بودن منابع بانک‌ها منجر به عدم توانایی در پرداخت تسهیلات می‌شود.

محمدی همچنین بر لزوم هزینه کرد حداقل ۵۰ درصدی منابع بانک‌های کرمانشاه، خصوصا بانک‌های خصوصی در داخل استان تاکید کرد.

به گزارش ایسنا، آرش میرانی رئیس مرکز مطالعات و پژوهش‌های اتاق بازرگانی کرمانشاه نیز در این نشست که عصر دیروز(پنجم اردیبهشت) برگزار شد، گزارشی از آخرین وضعیت شاخص فضای کسب و کار استان مطرح کرد و با بیان اینکه شاخص فضای کسب و کار به صورت فصلی و سالانه توسط اتاق بازرگانی پایش می‌شود، گفت: در این پایش ۷۰ مولفه شامل ۴۲ مولفه آماری و ۲۸ مولفه پیمایشی مورد ارزیابی قرار می‌گیرد.

وی آخرین آمار منتشره شاخص فضای کسب و کار را مربوط به پاییز ۱۴۰۲ دانست که کرمانشاه با عدد شاخص فضای کسب و کار ۵.۹ در جایگاه یازدهم کشور به صورت مشترک با دو استان دیگر قرار گرفته و نسبت به میانگین کشور نیز وضعیت مساعدتری دارد.

میرانی از بهبود جایگاه کرمانشاه در شاخص فضای کسب و کار نسبت به فصل قبل یعنی تابستان ۱۴۰۲ خبر داد و عنوان کرد: در تابستان ۱۴۰۲ با عدد شاخص فضای کسب و کار ۶.۱۷ در جایگاه ۲۰ کشور قرار داشتیم و وضعیت کرمانشاه نسبت به میانگین کشوری نامساعدتر بود.

رئیس مرکز مطالعات و پژوهش‌های اتاق کرمانشاه غیرقابل پیش‌بینی بودن و تغییرات قیمت مواد اولیه و محصولات، دشواری تامین مالی از بانک‌ها و بی‌ثباتی سیاست‌ها و قوانین و مقررات را سه عامل مهم مخل فضای کسب و کار در کرمانشاه در فصل پاییز ۱۴۰۲ عنوان کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • هوای ۴ شهر ناسالم و آلوده است / پاک‌ترین هوا سهم اردبیل شد
  • رئیس جامعه دندانپزشکی ایران : هزینه‌های دندانپزشکی گران نیست ؛ درآمد مردم کم است
  • هزینه های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است
  • «هزینه‌های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است»
  • هوای هیچ شهری امروز در کشور آلوده نیست
  • هوای هیچ شهری امروز آلوده نیست / شاخص کیفی ۲۲ شهر سالم و پاک ثبت شد
  • دلیل اهمیت تقویم اقتصادی فارکس
  • رفع نقاط حادثه خیز ارزان تر است یا هزینه درمان مصدومان؟
  • شاخص کیفی ۲۲ شهر سالم و پاک ثبت شد / اردبیل پاک‌ترین هوا را دارد
  • بهبود ۹ پله‌ای رتبه فضای کسب و کار کرمانشاه