Web Analytics Made Easy - Statcounter

دلایل اصلی حمایت عوامل ژئو استراتژیکی است و برهمین اسرائیل ارتباطات نزدیکی با ارتش و آژانس های اطلاعاتی در ایالات متحده دارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل کوگانا،نام پروفسور چامسکی با موقعیت او به عنوان یک متفکر و استاد دانشگاه به طور منظم در طرح دیدگاه وی از مسائل جهان و در برخورد با مشکلات مختلفی که در حال حاضر گریبانگیر جهان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیوند خورده است وی معتقد است. مسئله ی فلسطین و درگیری فلسطین و اسرائیل نه به عنوان یک درگیری بین دو طرف نابرابر، بلکه به عنوان مبارزه میان یک طرف ظالم (اسرائیل) و یک قربانی فلسطین همچنان جریان دارد.

پیرامون این مقدمه ی کوتاه تنها در یک بخش زمانی(اخیراً) کتابی مفصل حاصل دیدگاه او منتشر شده که خواندن چند سطر از این کتاب به دلایل مختلف اهمیت ویژه دارد بخصوص که در برگیرنده یکی از جدیدترین مضامین ایده های پروفسور نوام چامسکی است. متن این کتاب شامل گفتگوهایی است که طی چندین گفت وگو انجام شده است که شامل مصاحبه ی چامسکی و روزنامه نگار برجسته ی آمریکایی دیوید پارسامیان بوده که او به سهم خود چندین کتاب مهم مشابه را با همکاری دیگر چهره های معروف مانند ادوارد سعید و... منتشر کرده است.

گفتگوهای مندرج این کتاب از چشم انداز پیش رو پیشی گرفته است و چندان به گذشته اشاره نمی کند همان طور که تلاش می کند تا وضعیت و رویدادهای آینده را بطور مصرانه ی بررسی کند. در این راستا یکی از ویژگی های اصلی در دیدگاه جامع چامسکی این است. که او هنوز به پشت صحنه ی سیاسی آمریکا تمرکز دارد و با تکیه بر آن به یک موضوع اساسی که همچنان توجه جهان را جلب کرده به پیدا و پنهان بازی های آن پشت صحنه در عنوان فرعی این کتاب تهدید رو به رشد علیه دموکراسی خلاصه شده پرداخته است
 

 

اما عنوان اصلی کتاب، خلاصه ای از گفتگوها در عبارتی دیگر می تواند به شرح روبرو ترجمه شود: ابعاد خشم و نارضایتی در جهان امروز این کتاب شامل 12 مصاحبه است. کانون  اصلی مباحث، تلاش او برای مطالعه و بررسی وضعیت جهان کنونی ماست جهانی که ما به نوه های خود می سپاریم در تعبیرات چامسکی، هر چند با شرایط و وضعیت حاضرآن  ما را بنوعی دلسوزی بحال خودمان دعوت می کند.

و اینکه چگونه و چرا این جمله می تواند به یک هدف تبدیل شود نمونه هایی را بر می شمارد دنیای ما با خطر تغییرات اقلیمی و جهانی و نیز افزایش احتمال آنچه که می تواند به عنوان یک جنگ هسته ای توصیف شود در معرض تهدید قرار گرفته است.

این گفتگوها همچنین زوایای مختلف صحنه جاری جهانی با ساکنانش از مقامات و توده های عادی مردم ، روشنفکران و تا مجموع بشریت را مورد بررسی قرار داده است. ایده های چامسکی به طور فزاینده ای به مسائل جاری دنیای امروز مربوط می شود بدتر شدن نابرابری های اقتصادی میان مردم، ملت ها، کشورها و دولت ها شرایط و دگرگونی های دوران ریاست جمهوری دونالد ترامپ در ایالات متحده و وضعیت کنونی در خاورمیانه موضوع فصل دوم این کتاب است.

در  فصل اصلی این کتاب تحت عنوان گشت و گذاری در خاورمیانه این پرسش محوری مطرح می شود.

دکتر چامسکی سوال می پرسد چرا ایالات متحده بر حمایت خود از سیاست های اسرائیل اصرار می کند؟

پاسخ چامسکی: دلایل اصلی عوامل ژئو استراتژیکی است و برهمین اسرائیل ارتباطات نزدیکی با ارتش و آژانس های اطلاعاتی در ایالات متحده دارد.

سپس چامسکی دلایل متعددی برای این روابط صمیمانه از جمله ماهیت دستاوردهای اقتصادی از یک طرف و ماهیت وابستگی های مذهبی که در مسیحیت - صهیونیستی به دست آمده است، اشاره دارد . او تاکید می کند که کسب و کار(بیزنس ) در واقع کسی است که آمریکا را اداره می کند.


در پایان، چامسکی صحنه سیاسی داخلی در آمریکا را به عنوان یک نظام مبتنی بر دموکراسی دو حزب (دموکراتیک و جمهوری خواه) نمی داند، بلکه یک نظام تکی حزبی است  که به دو دسته تقسیم شده است که مفهومی تحت عنوان منافع تاجران و کارگران وابسته را تداعی کرده است.

//انتهای پیام
 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۳۰۲۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادعای یک روزنامه درباره درخواست تـازه آمریکا و پاسخ ایـران

یک روزنامه کویتی مدعی شد:«آمریکا در یک جلسه غیرمستقیم از ایران خواسته است از فرمول مصر برای آتش بس در غزه و طرح آرام کردن اوضاع بین اسرائیل و حزب الله در جنوب لبنان حمایت کند.»

روزنامه الجریده کویت در ادامه آورده است: «طرف آمریکایی همچنین از ایران خواسته است به توافق سابق هسته ای بازگردد به گونه ای که براساس آن، تهران غنی سازی اورانیوم را در محدوده ۳.۶۷ درصد نگه دارد و آمریکا نیز تحریم های ایران را لغو کند.»

براساس ادعای این روزنامه، «طرف آمریکایی از تهران خواسته است بر متحدانش در منطقه به منظور توقف حملات در دریای سرخ فشار بیاورد، از فرمول مصر برای آتش بس در غزه و طرح آرام کردن اوضاع ین اسرائیل و حزب الله در جنوب لبنان حمایت کند.»

به نقل از شفقنا در ادامه مطلب این روزنامه آمده است: «طرف آمریکایی به صورت غیرمستقیم از ایران خواسته است قبل از هرگونه توافقی بین طرفین، به آژانس بین المللی انرژی اتمی برای بازرسی از تاسیسات هسته ای اش اجازه دهد.»

بنابر نوشته الجریده، «ایران نیز به طرف آمریکایی رسانده است که کاهش هرگونه تنش در منطقه مستلزم توقف حمایت های نامحدود آمریکا از اسرائیل و اتخاذ اقداماتی برای مهار تل آویو است.»

الجریده همچنین نوشت: «ایرانی ها از توافق برای توقف جنگ در غزه و هرگونه توافقی که مورد موافقت فلسطینی ها باشد، حمایت می کند و در مورد جنوب لبنان هم به همین شکل است. ایران به آمریکا هشدار داده است که اگر اسرائیل بخواهد به جنوب لبنان حمله کند، ایران بیکار نخواهد نشست و برای شکست حمله اسرائیل هرکاری خواهد کرد. در مورد بازرسی از تاسیسات هسته ای نیز ایران به طرف آمریکایی رسانده است که گزارش های دقیقی به آژانس در خصوص تاسیسات هسته ای ارائه کرده است.»

دیگر خبرها

  • دانشجویان آمریکا نمی‌خواهند شریک ظلم اسرائیلی‌ها باشند
  • ادعای یک روزنامه درباره درخواست تـازه آمریکا و پاسخ ایـران
  • اتحاد دلاری در کانال ۶۰ هزار
  • ایران تئوری بازدارندگی اسرائیل را درهم کوبید
  • بلینکن خطاب به نتانیاهو: عملیات نظامی در رفح با مخالفت واشنگتن مواجه می‌شود
  • عملیات نظامی در رفح با مخالفت واشنگتن مواجه می‌شود
  • آتش‌بس یا تقسیم کار واشنگتن و تل‌آویو برای ادامه جنایت‌گری؟
  • تماس تلفنی وزیر دفاع آمریکا با وزیر جنگ اسرائیل
  • فرید مرجایی، تحلیل گر مسائل آمریکا و مقیم این کشور: جنبش دانشجویی سپهر غالب بر فضای سیاسی آمریکا را به چالش کشید/ شبکه های اجتماعی امپراطوری رسانه ای را زیر سوال بردند/ تظاهرات دانشجویی خط قرمز انتقاد از اسرائیل را شکسته است
  • نگاهی به توافق امنیتی جدید عربستان و آمریکا/ واشنگتن و ریاض در انتظار چراغ سبز اسرائیل